Carnaval 2021, wanneer was dat ook al weer?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #334


Het feest der verbroedering, de mooiste dagen van het jaar, we keken er lang van tevoren naar uit, de zotte, gekke dagen. De enigste die nu voor de gek gehouden wordt ben jezelf.

Wat een farce, wat een aanfluiting, wat een troosteloze bedoeling, mensen met mondkapjes op in een polonaise met zijn tweetjes op 1,5 meter of meer, …. voor de zekerheid !!

Als zeer actieve (ex) carnavalsvierder waar ik de eer mocht hebben als DJ de stemmingmaker te zijn, …. ben ik nu blij honderden kilometers ver weg te zijn waar geen spoortje carnaval te vinden is, … geen enkel spoortje.

Even zaterdag naar 3 uurkus vooraf, de herhaling bij omroep Brabant, snel afgezet die troosteloze bedoeling, nog zo’n hoogtepunt Baronie TV in Breda, ook snel weer uitgezet.

Nu wonend in Frankrijk moest ik vragen aan het thuis front wanneer carnaval eigenlijk ook al weer was. Vorig jaar nog een avondje mee gemaakt in Geertruidenberg. Twee weken geleden thuis zag ik de carnavalskrant nog, een voor en achterpagina. Troosteloos, ik heb het zelfs nog geen blik waardig gegund.

De enigste die nu voor de gek gehouden wordt ben jezelf. Mijn korte carnavals rede zou zijn:

Er besteaat gin vierus, er heej nog nooit un vierus bestaon en zoleng daag-ge-da zelf nie goat beseffe zalde nooit gin carenaval mir goan beleve … stelletje sukkels”

Daarom is carnaval dit jaar zo dood als een pier, jullie laten je vrijheid afpakken, … stelletje …


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk