Waarom eerst zorgpersoneel vaccineren?

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #333


We kunnen de afgegeven of doorgedrukte mening volgen en zeggen het is goed eerst zorgpersoneel te vaccineren omdat ze in aanraking komen met zieke en zwakke mensen. En dat is ook waar.

Maar wanneer we de wetenschappelijke uitspraken omtrent de werking van de vaccins volgen, zien we dat gevaccineerde mensen nog steeds anderen kunnen besmetten!. Dus zorgpersoneel kunnen nog steeds anderen besmetten. Hiermee wordt direct het beweerde voordeel tegen gesproken.

Gevaccineerden kunnen nog steeds ziek worden! Het enige voordeel is dat de ziekte niet een ernstig verloop meer heeft. Maar dat ernstig verloop vindt alleen plaats bij mensen die al zwak waren door een zwak immuunsysteem of een onderliggend leiden aan andere ziekten.

Er zijn ook vaccins die nauwelijks of zelfs helemaal niet werken bij mensen die ouder zijn dan 65 jaar.

( Bij ouderen werken andere vaccins tegen b.v. griep ook nauwelijks. )

Hoe dat kan vraag ik me af? Zijn vaccins zich bewust van leeftijd? Zijn mensen die ouder zijn dan 65 jaar andere mensen waardoor het vaccin deze mensen herkend? Wie het weet mag antwoord geven!

Bij deze dan! Oudere mensen met een gezond immuunsysteem hebben vaak al griep gehad en hebben voldoende antistoffen in hun lichaam althans dat is bij griep zo. Dus worden ze niet meer ziek.

Zo, we hebben nu de wetenschappelijke kracht van het vaccin onder controle. Het helpt nauwelijks!

Is er een mogelijkheid dat er andere redenen zijn dat het vaccin eerst wordt gegeven aan zorgpersoneel?

Er zijn natuurlijk vele opties mogelijk, maar of die zinvol zijn betwijfel ik.

Omdat ik het niet zeker weet en niet kan bewijzen is het een Gedachtenvoer voor mensen die verder durven denken!

Zoals op de sociale media rond zoemt, zit in het vaccin een Nano partikel dat het DNA kan beïnvloeden.  Zegt u maar wanneer ik me hier te voorzichtig uitdruk!

Veronderstel dat dit waarheid bevat! Dan kunnen hersenen van mensen die verder durven kijken zich een weg banen door de mogelijkheden en er één vinden die waarheid kan worden!

Mensen in de zorg, en het woord zegt het al, verlenen zorg! Zorg aan zieken en zwakken van lichaam en geest!

Wat gebeurt er wanneer deze mensen zelfstandig gaan denken en /of inzien dat de zorg anders kan en moet! Want we zien allemaal dat de zorg volkomen uit de hand loopt en dat er steeds minder zorg komt voor steeds meer geld. En vooral dat die zorg helemaal gericht is op veel geld verdienen en voor het grootste deel bestaat uit chemische medicatie die niet geneest maar slechts de symptomen onderdrukt waardoor zieken ziek blijven en zo een collectieve blijvende geldautomaat voor de farmaceutische industrie!

Juist de mensen die daar zeer veel geld aan verdienen zijn ook de mensen die dit in stand willen houden. Dit zijn ook de mensen die vaccins maken. Dat zijn ook de mensen die vaccins verkopen.

Laten we wel beseffen dat dit ook de mensen zijn die de macht hebben politici te manipuleren.

En die politici maken wetten om dit soort mensen te beschermen zodat hele bevolkingen gedwongen worden tot maatregelen die ervoor zorgen dat deze bevolkingen een Ophokplicht krijgen, elkaar mondjesmaat mogen zien, elkaar op 1.5 meter afstand mogen benaderen, en de mond wordt gesnoerd met niet werkzame mondkapjes. Afijn, ieder weldenkend mens weet wat politici de bevolking aandoen.

Ze weten ook dat er steeds meer verzet komt tegen niet werkende maatregelen en dat politici volkomen afhankelijk zijn van dat deel van de bevolking dat nog steeds zeer angstig en daardoor gehoorzaam is en voldoen aan de steeds stringentere maatregelen die worden opgelegd!

Er worden mensen ziek! Ondanks vaccinatie van kinderen, chemische medicatie en een voedselaanbod waarvan wordt beweerd dat het gezond is. Daarbij komt milieu vervuiling, chemische bespuiting van groenten en fruit. Maar we zijn nog niet klaar!

Mensen die chemische medicatie krijgen ( en dat zijn er alleen in Nederland al meer dan 10.000.000 ) plassen en poepen een deel van hun chemische medicatie in het toilet. Dat gaat naar een soort reiniging. Maar al die chemische producten kunnen er niet uit gehaald worden. Via oppervlakte water, dat wordt gebruikt voor drinkwater, krijgt iedereen die water tot zich neemt ook gratis een deel van deze chemische mix naar binnen.

Het gevolg is dat al deze factoren ervoor hebben gezorgd dat 1 op de 2 mensen een ziekte krijgt.

En dat 1 op de 3 mensen kanker krijgt!

Kunt u zich voorstellen hoeveel dat opbrengt voor de chemische bedrijven, voor de mensen die hieraan veel geld verdienen? Ik vraag het nog een keer: kunt u zich voorstellen hoeveel dat opbrengt voor de chemische bedrijven, voor de mensen die hieraan veel geld verdienen?

En denkt u dat ze dat zomaar opgeven? Want ze kennen u niet! Zijn alleen geïnteresseerd in het geld dat op hun bankrekening komt!

Het is zelfs zo erg dat ik het vermoeden heb dat dit soort mensen weten dat vaccinatie het immuunsysteem verzwakt en mensen daardoor op latere leeftijd al de ziekten krijgen zoals we uit de cijfers kunnen opmaken! 1 op de 2, weet u nog wel? Dit is overigens nog nooit in de geschiedenis van de mensheid gebeurd dat 1 op de 2 mensen ziek werden!

En daar bent u afhankelijk van!

De eerste lijn de zorgmedewerkers. Verplegend personeel, artsen en specialisten krijgen als eersten het Covid 19 vaccin.  

Wanneer door dit vaccin het DNA kan veranderen, kan ook het denken en handelen veranderen! En daar zit een motief!

Wanneer mensen eindelijk door hebben dat de gezondheidszorg eigenlijk meer een zorg is die ziekmakend is, komen ze natuurlijk in opstand tegen dit systeem en zullen eisen dat dit systeem moet veranderen!

Want dat is heel menselijk. Een slecht systeem veranderen!

En daar zijn de zorgmedewerkers om deze mensen op andere gedachten te brengen! Wel uitstel van executie, maar dat kan nog lang duren!

En ondertussen bent u, als ziek mens, voor die langere tijd een grote economische factor!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk