Met de Trump -Impeachment- liep de Deep State in de opgezette val !


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #332 —UPDATE


De haat voor Trump is zo groot en de verstoring van de Grote Reset die hij afgelopen 4 jaar veroorzaakte zo immens dat alle zeilen bijgezet werden om te voorkomen dat hij nog ooit de kans moet krijgen op een tweede termijn. Immers een president die twee maal in zijn termijn een Impeachment aan de broek krijgt mag nooit meer kandidaat zijn voor het hoogste ambt van het land.

Vandaar krijgt Trump voor de tweede keer een Impeachment. Maar dat kan eigenlijk helemaal niet want Trump is inmiddels geen President meer, zijn termijn was op 20 januari verstreken. Er moest dus een speciale stemmingsronde komen waarbij 5 democraten zelfs tegen hun partijgenoot stemden met 56 voor en 44 tegen waardoor en de Impeachment doorgaan gaat vinden.

Hier komt de val waarin men getrapt is. Trump heeft overweldigend bewijs waar geen spelt tussen te krijgen is. Bij de eerste Impeachment, Russia, Russia, Russia was het bewijs tegen Trump ook totaal van nul waard.

Maar stel dat Trump kasten vol bewijs heeft tegen meerdere presidenten dan kunnen zij allen alsnog na dato een Impeachment tegemoet zien. Bingo ! Chapeau ! Gelijke monniken, gelijke kappen.

Het Q verhaal is nog lang niet tot de ontknoping gekomen. een van de verassingen wordt uitgebeeld in het plaatje van Obama (gate). Veel mensen zullen verbaast zijn, geschokt van het GIGA bedrog, behalve de @ volgers die zitten al jaren vol ongeduld te wachten op de ineenstorting van de leugens, … wordt zoals altijd vervolgd.

Vrijdag 12-02-2021 — UPDATE — Mike Donkers

Twee dagen vol met gejank van Democraten (ze kunnen nooit een verhaal vertellen zonder drama en theater) heeft het volgende opgeleverd: gemanipuleerde en zorgvuldig gemonteerde beelden en tweets van Trump suggereren veel, maar bewijzen niets. Het ‘bewijs’ is echt flinterdun. Bovendien kun je iemand niet uit een ambt ontzetten dat hij niet meer bekleedt. Als burger kan Trump simpelweg gearresteerd en berecht worden, net als iedere andere burger. Kortom, dit is een showproces.

Vanavond om 18 u onze tijd begint het echte vuurwerk: Trumps advocaten krijgen twee dagen om alles te weerleggen, maar zeggen maar 1 dag nodig te hebben. Of komt er nog een verrassende wending die niemand ziet aankomen?


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk