Als je gedachten een slaaf zijn van je verlangen


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #331


Iedereen heeft een beeld voor zich hoe het leven eruit zou moeten zien. Soms gebeuren er dingen waarvan je zegt; “Zie je wel, precies zoals ik in gedachten had”. Pluk die dag en geniet ervan want zulke voorvallen zijn geen garantie dat dit elke dag gebeurd. Gevaarlijker wordt het om alles te negeren wat niet strookt met je gedachtenwereld.

Zie het zo. Je hebt er lekker op los geleefd en even niet zo op je gezondheid gelet. Je voelt wat zeurende gezondheidsklachten, maar je denkt; “Stel je niet aan, het is zo gekomen en het zal ook zo weer wel weggaan”.

Je besluit om iets gezonder te gaan eten. En je bent hondsberoerd. Hoe kan dat? Je lichaam heeft nog een hele klus achterstallig onderhoud te verrichten nu het ineens weer een nieuwe lading bouwstoffen krijgt en die oude achterstallige klachten krijgen de volle aandacht. Na een paar dagen, … of meer als je klachten zijn opgelost krijg je weer een berg energie. Zo werkt dat.

Voor mij is dat allemaal niet zo vreemd maar zit bij velen hun hele gedachtenwereld ook niet op slot, gebarricadeerd en weigeren ze de pijn onder ogen te zien die eerst verwerkt dient te worden voordat ze -ook- de sleutel gaan vinden naar een betere wereld?

Zo gaan ze op de automatische piloot door het leven tot het bekende kruispunt. Je moet –NU– kiezen: Rechts of Links. Wordt het een gok of ben je overtuigd dat je in die split seconde de juiste beslissing neemt (?)

Wat ik zo vreemd vindt, ik ben heel goed op de hoogte met bepaalde zaken en als je dan vraagt; “Mag ik je daar wat meer over vertellen? Dan krijg ik vaak het antwoord; “Nee”. Later zie of hoor je die zelfde mensen de totaal verkeerde beslissing nemen, en dat kan nu met de dood tot gevolg hebben !!

En zeker kunnen ze met die kennis de angst wegnemen.

Wat erger is dat ze met hun -stomme- gedrag de situatie verergeren want hoe meer slaafs gedrag met die zinloze mondkapjes en die 100% valse PCR testen houden ze de lockdowns en avondklok onnodig lang is stand. Niet alleen de dictatoriale overheid is een probleem maar zeker ook de volgzame slaafjes die de dictators alle redenen geven om door te gaan bij gebrek aan tegenstand.

Jezelf actief opstellen is altijd het beste, de aanval is de beste verdediging, maar als je jezelf dom, dommer, domst houdt, wat moeten we dan met je?

Ik las deze week op het factsforum; “Met een heel klein beetje eigen inzet had je in April / Mei toch wel ontdekt moeten hebben dat de hele crisis nep is”. Op 12 juni stond het gehele plan, de Grote Reset tot in details uitgewerkt op mijn site met nu slechts 21.500 + bezoekers. Ikzelf wist wat er gaande was op het moment dat ik een telefoontje kreeg om 09.30 op de 17de Maart toen iemand mij vertelde dat Frankrijk in Lockdown zou gaan om 12.00 uur die dag.

We zitten in een informatie oorlog met de vrijheid als absolute nummer èèn die we al kwijt zijn. Als je nu nog niet van toeten of blazen weet, dan weet ik het wel, …

Dom – Dommer – Domst !!

Als je leven op het spel staat en je weet het zelf nog niet, … super dom !!

10-02-2021 de Telegraaf: Kabinet verlengt coronawet met 3 maanden


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk