Corona beschouwing

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #327


Zowat een jaar geleden, de eerste alarmerende “Corona” berichten. Ik dacht meteen, oh jee, weer zo’n hype op komst. De hoeveelste in de rij? Varkenspest, vogelgriep, SARS, ga maar door.

Bron Jan Spreen (Brothers in Arms)

Miljoenen doden voorspeld, onbegrijpelijke ontsmettingspoortjes bij de tol op een autoweg in Spanje (enkele druppels desinfectiemiddel op de voorruit). Voor miljoenen aan vaccins opgekocht, chemische troep dat wat maanden later zo de vuilcontainer in kon, niemand wilde de prik. En er was ook nooit echt iets aan de hand, behalve, …

… behalve als je het TV-journaal aanzette.

Maar nu is het anders. Het gaat maar door, de hype. In maart vorig jaar meende ik, heel hoogmoedig, toegegeven, dat ik het tij nog een beetje kon helpen keren met mijn liedje “Vier Russen aan de macht” Maar ze bleken niet te stoppen, de virussen: Politici en media, ze hebben er alles aan gedaan om de bevolking onder hypnose te krijgen en eronder te houden.

En vandaag, to top it all, lijkt het er waarachtig op dat de burgers onderling gaan vechten, elk aan zijn kant met z’n grootste gelijk. Voorlopig blijft  het nog bij bekvechten, maar daarmee kan ook al onherstelbare schade worden berokkend.

Mijn boodschap met dit onvergetelijke liedje van Dire Straits : stop het onderlinge gevecht en zoek de werkelijke oorzaak achter de huidige, voor iedereen voel- en zichtbare, maatschappij verloedering.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk