Vandaag weer een gloed nieuwe dag met Hoop, Vertrouwen en Geloof !


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #326


Vandaag is er weer een nieuwe dag, een nieuwe dag van Hoop, Vertrouwen en Geloof. Alle drie even belangrijk om jezelf staande te houden in deze waanzinnig  geworden wereld.

Vroeger, toen ik net begon met eigen artikelen te schrijven inplaats van andere artikelen te vertalen had ik veel de neiging om verschillende meningen te vergelijken en dan een beeld te vormen om daar over te schrijven. Was dat mijn eigen mening? Nee een optel soms van gedachten en ervaringen.

Maar stel ik moet een reis maken en ik ben de chauffeur die alleen in de auto zit en niemand kan raadplegen hoe ik het moet doen. Net als zo’n 7 jaar geleden, ik was op weg als koerier naar zuid Frankrijk een adres aan de middellandse zee waar ik ’s morgens om 07.00 uur verwacht werd. S’avonds laat bleek na 10.00 te snelweg afgesloten te zijn voor onderhoud. Dan tik je een alternatieve route in en die bleek door de bergen te gaan. geen makkelijke route met mist en wolken … en veelal zonder vangrails. Gelukkig zie je op de navigatie wat je kunt verwachten bij de volgende bocht. Maar het is niet alleen de weg, vermoeidheid en zere ogen van het turen in de mist.

Zo sta ik vaak ook in het leven, je eigen mening niet meer laten afhangen van de gekke wereld om je heen maar doen en schrijven wat je wilt en denkt dat nodig is. Zaken bij de naam noemen, zoals jij bent een leugenaar, jullie zijn leugenaars. En dan heb ik het niet over de eerste de beste, zie voor jezelf wat ik schreef gisteren over het niet bestaan van een levend virus.

En dan kijk je om je heen naar al die mondkapjes mensen, hoeveel hoop, vertrouwen en geloof zouden zij hebben in de goede afloop van deze ‘crisis’ waar elke dag meer waanzinnige plannen, meer dictatuur, meer onzekerheid over hun hoofden uitgestort wordt?

Ik kan kiezen om verder niets te doen en kijken hoe de puzzelstukjes op zijn plaats vallen. Ik kan ook actief blijven streven naar die betere wereld die ik zie ontwikkelen in die dikke mist waar ik moeite moet doen om de weg te zien.

Ik gruwel namelijk van de gedachte dat al die zombies zich laten vaccineren met een experimenteel vaccin, waar ik reguliere vaccinaties al niet vertrouw is dit helemaal een crime, een medisch experiment waar de ontvanger niet meer of minder dan een proefkonijn is.

Ik heb niet meer de gedachte dat ik de bangeriken kan helpen maar wel de twijfelaars, de mensen met vragende ogen, “Wat zou jij doen?”, maar dit niet hardop durven uit te spreken.

Voor mij is het honderd procent duidelijk, er vallen nu reeds bosjes doden bij de vaccinaties. Als iemand mij probeert te dwingen is het gewoon een kwestie van, dood ik jouw of dood jij mij (mogelijk). Dat wordt dus een gevecht op dood en leven. En dat is gewoon zelfverdediging tegen criminelen die mijn grondrecht niet respecteren en tegen de Neurenberg Code in gaan.

Een hoop mensen missen dit zelfvertrouwen om zich zo te uiten en gaan mee met de massa. Ze houden sociaal afstand, dragen braaf hun gezondheid schade toebrengend mondkapje, ze buigen hun hoofd, ze gaan de discussie uit de weg, ze verdwalen in de mist en zullen zeker niet om 07.00 uur op tijd komen zoals ze beloofd hadden te doen. Ze zijn zichzelf verloren.

Maar jij, hoe zit dat met jou?

Ben jij het vertrouwen al verloren in het plan, in “Q” ? Omdat je er niets meer over leest, omdat er nu geen maandelijkse Q pagina meer is op deze site? Omdat Q niet meer post sinds 8 december?

Of komt de wereld nu in handen van mensen die geen sturing meer nodig hebben en weten wat er te gebeuren staat, mensen die echt kunnen zien voor zichzelf, door die dichte mist, die informatie oorlog?

Mensen die hun training succesvol doorlopen hebben !!

Ik zie nog steeds puzzelstukjes op zijn plaatsvallen die mij vertellen we gaan de goede kant op.

Al die negatieve zaken die zich in toenemende mate opstapelen overal ter wereld vertellen mij dat de vijand in paniek is en, …. werd dat niet allemaal voorspeld?

In de eerste maand van 2021 bereikte de wapenverkoop in Amerika weer een nieuw absoluut record en 4.3 miljoen mensen vroegen in èèn maand een achtergrond keuring aan om zware wapens te mogen kopen (National Instant Criminal Background Check (NCIS)). Burgers bezitten daar een veelvoud aan wapens dan het leger en de politie.

Als dan Q zegt in de postings dat er geen burgeroorlog komt dan heb ik daar vertrouwen in en ik ben echt geen koning onbenul die zich van alles wijs laat maken. Dat heb ik indertijd terdege onderzocht en voldoende Q bewijzen gezien.

Ik verbaasde mij niet toen ik deze week las dat de politie op zoek was naar de verspreider van de ‘Ander Nieuws’ krant nadat mensen geklaagd hadden, Geklaagd dat hun wereldbeeld verstoord werd. Het beeld van; “We moeten bang zijn en super voorzichtig met het gevaarlijke virus”, en nu zeggen ze dat het virus niet bestaat. “Politie Help”. En die agenten, die ook van toeten nog blazen weten gaan nog aan de slag ook voor de dictators. Dragen zij het uniform nog met trots is de vraag of gaan we net als in Frankrijk een golf van zelfmoorden zien?

Als je nog niet het zelfvertrouwen hebt om al je gedachten op een rijtje te krijgen, sluit je dan aan bij een locale groep om face to face te kunnen praten met gelijkgestemden.

Je hoeft je nu niet meer te verdiepen in de Q wereld, dat is reeds allemaal gecensureerd. Wat je wel kan doen is locale initiatieven ondersteunen van mensen die voor onze grondrechten opkomen, die hebben al ontdekt wat echt belangrijk is, en straks voor de landelijk verkiezingen het zelfde laken een pak. Kies niet voor een kartel omdat je dit altijd al gedaan hebt. Sabel ze neer met je stemrecht en kies voor vrijheid, gezondheid en echte rechtspraak om maar eens enkel belangrijke zaken te noemen. Alle andere politieke zaken zijn slechts beloften.

Bij een andere nachtrit van mij in Noorwegen op 1.000 + meter hoog in een sneeuwstorm vertelde mijn opdrachtgever. Ken je Jules de Korte? Doe maar het raam van je auto open, trek handschoenen aan en hou de vangrail maar vast dan weet je waar je rijdt. Ik verwacht je op tijd in Bergen (N). En, ik was er op tijd, beide keren. Zo krijg je nieuwe opdrachten omdat deze mensen vertrouwen in je hebben gekregen.

Dus zorg dat jij er ook bent, en op tijd. Ik reken op je !!

Want morgen is er weer een nieuwe dag met Hoop, Vertrouwen en Geloof !


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk