dotcom.radio aflevering 244 van 04-02-2021 Virus bestaat niet wisten wij in 2009 !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #325


Vandaag gaan we in deze korte extra aflevering van dotcom.radio terug naar 6 september 2009 naar een aflevering van de gezondheidsradio podcast waarin ik met Mike Donkers bespreek dat een virus eigenlijk helemaal niet bestaat.

Nu al bijna 11,5 jaar geleden stond deze informatie, een levend virus bestaat niet al op de agenda.

DUS voor alle duidelijkheid voor alle mensen die het vermogen om zelfstandig na te denken zijn verloren. Als een virus nog nooit wetenschappelijk is aangetoond, — het — LEEFT — dus — niet –, dan kan het ook NIET MUTEREN. Rutte liegt, de Jonge liegt, jouw dokter liegt, de media liegen, de WHO liegt, Bill Gates liegt, de politie voert orders uit voor leugenaars. Het hele pandemie is een leugen. Het RIVM verkoopt leugens, …

Het allerergste van allemaal is: “Er zijn miljoenen mensen die niet kunnen ‘zien’ dat ze voorgelogen worden” – duh – “Ook al vinden ze alle tegenstrijdige maatregelen heel onlogisch” Ook al wordt er alleen maar angst gezaaid met besmettingen en zijn er bijna alleen maar reeds zieke mensen die overlijden aan ‘COVID’ en is het sterfte cijfer niet hoger als een gemiddeld griep seizoen.

Het kan toch niet zo zijn dat we totaal in de Matrix leven ?

Beluister hier deze oude aflevering

ALS HET VIRUS NOOIT WETENSCHAPPELIJK
AANGETOOND KON WORDEN
WAT GA JE DAN MET DE PCR TESTEN ?

Nog nooit in de geschiedenis heeft er zich zo’n grote valse vlag operatie voltrokken, … en met al die goed gelovige Thomassen moet ik nu al bijna een jaar samenleven !!!

Dokters maken zich zelfs totaal belachelijk op dit moment als ze zelf met een mondkapje oplopen zoals deze dokter eigenlijk zelf zegt.

“Ik weet dat het dragen van een mondkapje helemaal geen nut heeft, maar draag het toch om mijn patiënten een gevoel van veiligheid te geven !”

Dokters zijn nu dus een deel van het probleem.

Ben je er als dokter voor om mensen gerust te stellen en de angst te verminderen of ben je toneelspeler?

Betaald mensen ziek houden of zieker maken zo goed, … dokter(tje) ?

Als straks de waarheid bij IEDEREEN gaat doordringen, wie heeft er dan nog vertrouwen in je?

Gisteren kreeg ik hier in Frankrijk al een uitnodiging voor preventief kanker onderzoek. Dat ging gelijk de kachel in beste dokter, ik weet wel beter. De spullen om kanker te voorkomen komen uit onze tuin. Biologische voeding en mocht het toch fout gaan dan staan de geneesmiddelen in het keukenkastje, liposomale vitamine C in de koelkast, food grade waterstof peroxide, natriumbicarbonaat + appelazijn. Mocht het echt verkeerd gaan (een kans die zeer gering is) dan komt uitsluitend de natuurarts in beeld en niemand anders.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk