Leven onder dictatuur, èn, hoe voelt dat tot heden?

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #322


Nog nooit vertoond in de wereldgeschiedenis, in èèn klap de gehele wereld onder -dictatuur- stellen, dat is wat er gebeurde op 17 maart 2020 toen de eerste strenge lockdown van kracht werd. Tot op de dag van vandaag weet de meerderheid van de bevolking dit feit niet te plaatsen en denkt men niet verder als het ‘verschrikkelijke virus’ en de gevolgen, …

Het bovenstaande plaatje (Meme): Oorlog is wanneer de overheid je verteld wie de vijand is. Revolutie is wanneer je dat zelf allemaal ontdekt hebt.

 • Hoe noem jij het als je als burger getuige bent dat de politie iemand in elkaar slaat en je plaatst de video daarvan online waardoor je kans maakt op € 45.000 euro boete (Frankrijk) Dictatuur soms?
 • Hoe voelt het om een lockdown en avondklok te ervaren voor een levend virus dat helemaal niet bestaat? (Oeps, dat wist je nog niet dat een levend virus nog nooit is aangetoond door de wetenschap en het Duitse Hoge Gerechtshof dat al in 2016 heeft bevestigd)
 • Hoe voelt het als het bedrijf waar je werkte failliet ging en je daardoor je baan hebt verloren door al die maatregelen waar je zelf de noodzaak niet van kon ontdekken?
 • De Duitse rechtbank sprak zich al uit dat alle COVID maatregelen onrechtmatig en ongrondwettelijk zijn en toch gaat alles door. Dictatuur soms?
 • Hoe komt het dat het grondwettelijk recht op demonstratie gewoon verboden kan worden (behalve voor BLM). Dictatuur soms?
 • Waarom sturen werkgevers aan op vaccineren om nog te mogen blijven werken? Dictatuur?
 • Waarom weigeren sommige vliegmaatschappijen al passagiers die geen vaccin hebben gehad of dreigen al met deze maatregelen? Dictatuur soms?
 • Hoe noem je overheden die een werkzaam medicijn tegen een VIRUS (overdosis gifstoffen in het lichaam) HCQ verbieden dat al 65 jaar veilig voor reuma wordt voorgeschreven? Dictatuur?
 • Hoe noem je een regering die zich zelfs bemoeid met hoeveel mensen er op visite mogen komen in je eigen huis, een democratie?
 • Mijnheer Rutte zegt zelf, nu we een demissionair kabinet zijn kun je ons niet meer wegsturen. Is dit een democraat of dictator die spreekt?
 • Hoe noem je een samenleving waar mensen beroofd worden van hun vrijheid om ‘het leven te redden’ van medeburgers terwijl mensen die dood gaan altijd zelf de verantwoording dragen voor hun eigen welzijn, zeker als alle zogenaamde gevaren zoals een levend virus niet bestaan, … lees verder hieronder, …
President Emmanuel Macron, de nieuwe dictator
Dictatorschap in elk land waar je ook kijkt

En aan bovenstaande lijst kan je natuurlijk nog heel veel toevoegen. Feit is, we leven nu 322 dagen in een dictatuur, wereldwijd, nog nooit vertoond in de geschiedenis. Het virus was slechts een zwak excuus om deze maatregelen af te roepen, een grote wereldoorlog was het plan, maar dat mislukte jammerlijk. het virus was plan B, dat mislukte eveneens want 8 miljoen doden stonden in dat plan B om de Nieuwe Wereld Orde uit te roepen. Daarna de green deal en meer van die onzin die het leven steeds minder aantrekkelijk zouden maken en vervolgens Building Back Better of in handschrift geschreven building back better / 6uilding 6ack 6etter = 666 het merkteken van het beest, de satanische toekomst van de wereld.

Al wakker, een beetje?

Op dit moment zijn er maar weinig mensen inclusief ikzelf die zicht hebben op het gehele plaatje. We zijn allemaal aan het puzzelen om de afbeelding van een grijze wolkenlucht met donderwolken in elkaar te zetten. En, …. niemand heeft een voorbeeld van de puzzel. Het wereld nieuws is overdonderend, de tijd ontbreekt om het allemaal goed helder te krijgen.

Intussen wordt een ieder gedwongen keuzes te maken die verstrekkende gevolgen gaat hebben op hun verdere leven, keuzes voor vandaag of morgen zoals; “Moet ik dat vaccin nu wel of niet nemen, is dat nodig en is dat veilig? Ik weet het 1.000% zeker voor mijzelf. Maar ik kan je nog niet eens een advies geven omdat je die reis zelf dient te maken, diende te maken. 20 jaar ben ik met dat advies bezig geweest, voor mijzelf en vele mensen heb ik aan het nadenken gezet maar die tijd ontbreekt nu voor de rest. Er gaan nu mensen dood door het vaccin, dat is reeds een feit. Gaan er mensen dood aan ‘wat men een virus noemt’, ‘JA’. Maar ligt dat niet aan een overdosis gifstoffen in het lichaam en een zeer slecht immuunsysteem? Ik weet het antwoord, … voor mijzelf. Kan ik je nog tijdig informeren in dit kort tijdbestek, ik denk van niet. Ben ik bang om ziek te worden? Helemaal niet.

We leven in een wereld die men The Matrix noemt, een wereld die door radio, TV en andere media, de overheid, de dokter, de politie, de rechtspraak totaal anders voorspiegelt als de werkelijkheid is. Recht is krom en krom is recht.

Sommige mensen hebben meer zicht op de puzzel dan anderen. Sommigen hebben een stukje bij elkaar gepuzzeld wat op de verkeerde plaats zal blijken te liggen. Sommigen zijn reeds uit het leven gestapt, anderen sluiten zich aan bij zelf hulp groepen om elkaar te steunen in de moeilijke beslissingen.

En we gaan straks weer stemmen voor de -HULP-Dictators die dit allemaal mogelijk gemaakt hebben in deze dictatuur? Want de meesten hebben totaal geen idee wat er gaande is en stemmen op het enigste wat ze weten op dat moment. Die mini dictators gooien voor 17 maart de horeca weer open en vertellen dat ze ‘het virus’ eindelijk door de zure maatregelen onder controle hebben gekregen. En de onwetende puzzelaar stemt zijn eigen ondergang tegemoet.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk