Is Biden opperbevelhebber? Bewijs zegt: ‘NEE’ !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #320


Vandaag namen we weer een artikel over van Citizen First News en vertaalden het in het Nederlands onder het moto; It Ain’t Over Till It’s Over – Het is niet voorbij tot het voorbij is !!

75 miljoen mensen keken met ongeloof toe hoe Joe Biden en Kamala Harris op 20 januari werden ingehuldigd op de trappen van het Capitool in Washington, DC. Zelfs met het toenemende bewijs, duizenden getuigenissen en grootse inspanningen van het juridische team van Trump, leek het erop dat “The Steal” een soort van malafide motor was die niet kon worden gestopt. Toen de wijdverbreide systematische corruptie in het hele land voor miljoenen duidelijk werd, begon het vertrouwen in onze democratie snel te verdwijnen. Amerikanen keken toe terwijl beide partijen de kant van de wereldwijde elite kozen om een poppenspeler te INSTALLEREN, die de wil van het volk overnam.

Maar na onderzoek te hebben gedaan naar wat Amerika zag op “Inauguration Day” en de dagen erna, bewees het bewijs dat we kijken naar een volledige poppenkast die gepropageerd wordt door de Deep State en hun tegenhangers. President Trump waarschuwde het Amerikaanse volk voor de “diepe staatscoupé” en “wijdverbreide verkiezingsfraude” en nu zien we dat de samenzwering zich in realtime afspeelt.

Met de helft van de bevolking geprogrammeerd door de mainstream media (Operation Mockingbird) en de andere helft vertrokken om hun eigen onderzoek te doen, is het gemakkelijk dat geruchten over gebeurtenissen binnen deze regering snel wortel schieten. Theorieën van een krijgswet, documenten van de Insurrection Act, geheime militaire operaties om de pedofelische regering en Hollywood omver te werpen, moordaanslagen, massa-arrestaties en meer beginnen allemaal in fragmenten van de waarheid. Om het plaatje echt te zien, moeten we echter de bekende feiten behandelen.

Omdat de oude media ons de feiten niet zullen geven, moeten we het onderzoek doen. Ons onderzoek toont aan dat Joe Biden, hoewel ingehuldigd als president van de United States Corporation, niet lijkt te opereren als de huidige opperbevelhebber van het leger. Hier zijn de feiten:

FEIT 1

In 2018 ondertekende Trump een EO om elke poging om vrije en eerlijke verkiezingen op 3 november 2020 op te sporen en te beschermen en te voorkomen. Het bevel bevatte gespecificeerde tijden die waren gepland voor voorzorgsmaatregelen en bewaking voor onderzoeken en rapportage door federale inlichtingendiensten van gevallen van ONWETTIG gedrag. Deze gebeurtenissen moesten worden gemeld aan de directeur van inlichtingen, John Ratcliffe.

FEIT 2

De DNI kreeg de opdracht om het samenvattende rapport van zijn bevindingen samen te stellen en het na de verkiezingen in november aan de president te bezorgen, hoewel vertraagd door de CIA vanaf de oorspronkelijke datum die door president Trump was vastgesteld. Heimelijke verstandhouding door buitenlandse regeringen in samenwerking met Amerikaanse burgers en regeringsfunctionarissen heeft inderdaad plaatsgevonden. Samenvattend kreeg de president officieel bericht dat geïdentificeerde buitenlandse regeringen samenspanden met Amerikaanse ACTORS om de federale verkiezingen te ondermijnen en in gevaar te brengen.

FEIT 3

Op basis van het DNI-rapport en gerelateerde inlichtingen, beriep president Trump zich op de INSURRECTION ACT waarbij hij de autoriteit en verantwoordelijkheid bij het Amerikaanse leger legde en hen opdroeg om door te gaan met hun wettelijke plichten om deze opstand te verslaan en de constitutionele regering te behouden. Buitenlandse regeringen meldden betrokken te zijn bij onder meer de Amerikaanse staatsburgers, het Verenigd Koninkrijk, Canada, Duitsland, Frankrijk, Italië, China en het Vaticaan.

Click link to see the official Insurrection Act CODE Active

FEIT 4

Voordat Trump het Witte Huis verliet, liet de waarnemend minister van Defensie, Christopher Miller, samenwerken met het Pentagon en beval meer dan 30.000 troepen naar Washington DC. De troepen werden NIET bevolen door het Congres, de Senaat of iemand anders voor de
“Bescherming van Biden”. Deze actie was uitsluitend gebaseerd op de DNI-rapportage, die leidde tot de uitvoering van de Insurrection Act. 3 meter hoge hekken met prikkeldraad werden rond de hoofdstad, het Witte Huis, het Hooggerechtshof en alle andere overheidsgebouwen geplaatst, terwijl het leger alle toegangspunten in en uit Washington sloot en controleposten vestigde.

FEIT 5

Joe Biden werd door het Pentagon het gebruik van een regeringsvliegtuig ontzegd om hem en zijn regering op 20 januari naar Washington DC te brengen. Dit is niet gebruikelijk voor een nieuwe president.

FEIT 6

Met weken voorafgaand aan de inhuldiging blokkeerde het Pentagon 5 verschillende keren informatie die naar de Biden-administratie ging. Er wordt ook gemeld dat Joe Biden vanaf vandaag nog steeds geen veiligheidsmachtiging heeft en geen voet in het Pentagon kan zetten of nationale veiligheidsinformatie kan ontvangen.

FEIT 7

Tijdens de inauguratie kreeg Biden geen 21 saluutschoten van de militaire officieren. Een detail dat op 20 januari 2017 aan president Trump werd gegeven en aan alle andere presidenten daarvoor.

FEIT 8

Bidens “LIVE” Inauguratie werd bewezen op verschillende tijdstippen in twee delen te zijn opgenomen.

Nieuwskanalen uit andere landen, zoals Spanje en Portugal, meldden de inauguratieceremonie 10 uur voordat deze daadwerkelijk in DC plaatsvond, te hebben gezien.

Ook bij het bekijken van de playback konden veel kijkers wijzen op de discrepanties die het idee van een LIVE gestreamde inhuldiging teniet zouden doen. Volgens de mainstream media werd Biden om 11:48 uur beëdigd, wat ook zou betekenen dat we korte tijd 2 presidenten hadden.

FEIT 9

Trump verliet het Witte Huis met Melania en zei zijn afscheidstoespraak op de luchtmachtbasis Andrews voordat hij terugkeerde naar Mar-a-Lago, ook wel bekend als “The Winter Whitehouse”, uren voordat Biden zou worden beëdigd. De nucleaire codes waren op de luchtmacht toen hij in Florida landde.

FEIT 10

Er werd op video opgenomen dat honderden van de Amerikaanse Nationale Garde en Militairen de autocolonne van Biden niet begroetten terwijl deze naar de hoofdstad reed, maar in plaats daarvan keerden ze zich om en keken de andere kant op.

FEIT 11

Biden en zijn vrouw werden op de geplande inauguratiedag urenlang UIT het Witte Huis GEBLOKKEERD.

FEIT 12

Videobewijs toont aan dat de lichten van het Witte Huis sinds 20 januari uit zijn zonder tekenen van beweging. Getuigen ter plaatse in het DC-gebied bevestigen deze informatie. Er werd ook opgemerkt dat de lichten van het Washington Monument gedurende 3 opeenvolgende nachten waren uitgeschakeld.

FEIT 13

Op één exemplaar toonden de media Biden in een Oval Office die BLANK Executive Orders ondertekende.

Kijkers merkten echter op dat hun auto’s direct buiten het Oval Office geparkeerd stonden. Iets dat bijna onmogelijk is, aangezien de Oval Office-ramen uitkijken op de ingesloten rozentuin.

FEIT 14

Castle Rock Studios in Californië ontwierp en onderhoudt momenteel een EXACTE replica van het Oval Office dat is gebruikt in films als Indepenence Day en shows zoals The West Wing. Ook in 2019 bouwden de studio’s van Tyler Perry nog een exacte replica van het Oval Office en delen van de West Wing in zijn studio’s in Atlanta. Er zijn berichten opgedoken van werknemers waarin staat dat Joe Biden en een deel van zijn administratie de afgelopen 3 maanden meerdere keren in Tyler Perry Studios zijn gezien. (Er zijn geen toevalligheden) (Alle foto’s bij de bron bekijken)

Er zijn meer feiten die naar voren komen terwijl dit verhaal zich ontvouwt, maar voorlopig lijkt het erop dat Biden wordt ingehuldigd, aangezien de 46e president van de United States Corporation nog steeds niet de opperbevelhebber is. We hebben het gevoel dat we de komende dagen en maanden een escalatie van militaire actie zullen zien.

ONS ADVIES: Stop met het kijken naar de mediaprogrammering en houd je ogen open. Geloof niet alleen wat u wordt verteld. Doe je eigen onderzoek. Het is nog niet voorbij. Het is nog maar net begonnen!


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk