Wist je dat mensen in Frankrijk begraven worden als Chemisch afval?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #319


Mensen die zich vol stoppen met medicijnen zijn na verloop van tijd een pakhuis van chemische stoffen. Daar komen nog bij de niet zo zuivere ingrediënten in de voeding, de pesticiden en bedenkelijke stoffen die in verzorgingsproducten zitten. Bij de water zuiveringsbedrijven is medicijnafval al lang een groot probleem.

Mensen begraven als Chemisch afval?

Bij mij in de straat zit een bedrijf dat betonnen bakken maakt, ik zag de vrachtwagens dagelijks langs rijden. Deze week vertelde de timmerman die bij ons aan het klussen is dat iedereen hier in Frankrijk begraven wordt in een betonnen bak die gemaakt worden in verschillende maten, 1 persoons, 2, 3, of nog groter als familie graf. Er zijn twee bedrijven in Frankrijk waar ze deze bakken maken en in de bak wordt dan de begrafeniskist geplaatst.

Begraven als chemisch afval dacht ik gelijk en dat klinkt mij wel redelijk in de oren.

Even zoeken, maar op welke woorden moet ik dan zoeken?

Het was nog eenvoudiger dan ik mij voor kon stellen. Met Google Maps even kijken of er een bedrijfsvermelding stond?

Et voilà

S.I.C.T.O.M. (Syndicat Interc Collecte Traitement Ordures Ménagères) – ( Collectieve behandeling huishoudelijk afval)

Dat was heel duidelijk, verder zoeken niet meer nodig, daar staat het. In Frankrijk ben je huishoudelijk afval of chemisch afval, net zoals je wilt. Het risico dat je het plaatselijke grondwater vervuild. Het is maar dat je het weet en ook eens gaat nadenken waarom mensen eigenlijk ziek worden,

een overdosis gifstoffen soms, dat men soms ook een virus noemt?


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk