Protestacties!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #317


In verschillende steden en dorpen heeft iedere burger de beelden gezien van rellende en vernielende oproerkraaiers. 

Tegen de mensen die aan dergelijke vernielzucht meedoen, wil ik zeggen: wanneer jullie nog een greintje ( en dat is zeer weinig ) verstand hebt, maak je niet de eigendommen van andere mensen stuk, je pikt niets dat van een ander is! Stel dat het jouw spullen zijn die vernielt worden, hoe voelt dat dan?

Maar tegen de mensen die protesteren zeg ik: duim omhoog.

Maar er zit een andere kant aan het hele verhaal dat ik nergens terugvinden kan.

De enorme agressie die uitstraalt van deskundigen, politici de media die allemaal het met elkaar eens zijn en een gevecht willen leveren tegen een virus door hele landen plat te leggen, mensen uit elkaar drijft, mensen de mond te snoeren, niet meer bij elkaar mogen komen, en als klap op de vuurpijl een avondklok instellen.

Een machtsvertoon waarvan we geleerd hebben dat dergelijke dingen uit de tweede wereldoorlog komen en waarvan we zeggen: dat nooit meer!

Er wordt een beleid gevoerd dat laat zien dat het niet werkt. En toch wordt doorgegaan op de ingeslagen verkeerde weg.

Want de mensen die dit allemaal bedenken, denken zeer beperkt. En wanneer je zo beperkt denkt moet je iets anders gaan doen!

Maar er is nog iets dat speelt. En dat is misschien nog veel erger! 

Bedekt, niet echt duidelijk naar voren komende is dat er niet geluisterd wordt naar andere meningen. De burger heeft het gevoel dat ze niets hebben te vertellen! Zodra ze de rode punt hebben gezet bij hun keuze zijn ze meteen monddood gemaakt.

Daarbij komt ook nog dat de 2e Kamer ongeveer 3 Kamerleden heeft die echt hard werken en constant aan de bel moeten trekken voordat bekend wordt dat dienstbare diensten en politici mensen in de prullenbak stoppen, discrimineren, beroven en geestelijk kapot maken en dat ze dat 12 jaar kunnen volhouden! En dat op het eind van de rit het kabinet zo laf is demissionair te worden en te doen alsof ze daarmee een offer brengen. 

Wanneer het werkelijk mensen waren met enig fatsoen in de donder, dan hadden ze als kabinet aangebleven en alles in het werk gesteld en deze minne affaire opgelost door iedere betrokkene van regeringszijde voor de duur van de kindertoeslagaffaire ( wat al meer dan 12 jaar bezig is ) de helft van het inkomen te schenken aan de slachtoffers, en hen verder schadeloos te stellen wat best binnen een week kan wanneer je de juiste mensen op de juiste plaats zet. 

Maar politici zijn dikwijls wat traag met acteren op veranderingen in de maatschappij omdat ze dat bedreigend vinden. Via de sociale media heeft iedere burger de mogelijkheid zelfstandig onderzoek te doen naar toestanden in de wereld. En nu komen we aan een volgende kern waar het mis kan gaan. 

Er komen steeds meer mensen die diepte onderzoek doen naar bepaalde toestanden die hen bezig kan houden. Men noemt deze mensen complotdenkers. 

Een totaal foute benaming met een volkomen verkeerde intentie die elk verdere discussie stopt!

Het zijn complotonderzoekers. Ze doen b.v. onderzoek naar 9/11 of MH17 en ontdekken dat de officieel uitgegeven verklaring technisch of anderzijds niet kan kloppen. Daarover wordt dan op de sociale media heftig gediscussieerd en er komen artikelen die beschrijvingen geven die dichter bij de waarheid komen dan de officiële. 

Dat zelfde gebeurt ook met de verschillende berichtgeving over het corona virus en de maatregelen die daarover worden genomen. Deze kloppen niet met elkaar!

Er zijn voldoende eerlijke en onafhankelijke wetenschappers die een heel andere versie geven dan de onuitputtelijke zwamneuzen die hele maanden achter elkaar andere informatie geven. Ze doen dit zo veel en zo lang dat zelfs de meest gelovige er een vraagteken bij gaat zetten!  

En alle gegevens die verkocht worden hebben de inhoudt van angst! Angst is de basis van de boodschap. 

Mensen kan je bang maken voor een bepaalde tijd. Maar mensen willen niet constant geconfronteerd worden met angstboodschappen. Daar worden ze kriegel van en opstandig. En helemaal wanneer ze doorhebben dat deze angst moet duren  totdat er een onbetrouwbaar vaccin is. En ook daar zijn meningen over die zeggen: pas op, het kan ook tegen de gezondheid zijn! 

Ik schrijf dit allemaal om duidelijk te maken dat overheden er niet zijn voor de bevolking, maar zich verkopen aan bedrijven, lobbyisten en daardoor niet goed zijn voor de bevolking. Dit is wel heel duidelijk gebleken in de teveel jaren dat Mark Rutte zijn dictatorschap heeft bevestigd! De man heeft een zeer uitgebreide woordkeuze, vergeet makkelijk wat hij gezegd heeft, lacht als een wolf die een schaap nadoet en dat krijgen de mensen na tien jaar door. Dat vinden ze eigenlijk niet leuk meer! Ze verdragen veel, maar uiteindelijk wordt het de meest fervente supporter te veel. 

Maar de bevolking wordt niet gehoord!

En dat is zichtbaar aan de gedragingen van nu!


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk