VS. verkiezing roept veel vraagtekens op, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #315


De uitzending van dotcom.radio was afgelopen zondag tekort om alle zaken aan te kaarten, wat vooraf ging aan, gebeurde op de dag zelf en zich afspeelde daarna, 90 procent van het script voor de uitzending ging de digitale prullenbak in, Mike maakte een samenvatting van al die vragen, vragen waar nog geen antwoorden op zijn, …

Trump heeft geen zogenaamde ‘concession’ gedaan, d.w.z. hij heeft zijn verkiezingsnederlaag niet toegegeven. Tot aan het eind heeft hij volgehouden dat Biden op illegale wijze de verkiezing heeft ‘gewonnen’ en recentelijk zei hij dat hier nog meer werk van zal maken, zonder daarbij aan te geven wanneer en hoe dan precies. Zowel Trump als Pence hebben de woorden ‘the best is yet to come’ voor en na de ‘inauguratie’ van Biden in de mond genomen.

Dan de plechtigheid op 20 januari zelf. Joe Biden werd ingezworen NA Kamala Harris, zijn vice-president, en VOOR 12 u ‘s middags. Dit is ONGRONDWETTELIJK. Biden haalde zijn hand van de bijbel en Harris had een zwart tasje of een boek bovenop haar bijbel liggen. Deze satanisten geloven in een heel andere god, zoals we allemaal weten. Wie was die Chinese man achter Biden? Was dat werkelijk alleen maar een Secret Service-agent van Aziatisch-Amerikaansde afkomst? En dan zien we ook nog beelden van twee mensen die achter Biden staan en het ene moment wel in beeld zijn en het andere moment zijn ze plotsklaps verdwenen. Zitten we naar een film te kijken? Is die inauguratie eigenlijk wel echt gebeurd?

En waarom is in het Witte Huis van Biden plotsklaps het behang veranderd en zien we bomen en andere zaken niet meer door het raam? Waarom heeft het Duitse Ministerie van Buitenlandse Zaken een tweet gestuurd met een foto met daarop een FILMSET van het Witte Huis? Q-posts 4413 en 4414 noemen Castle Rock. Dat is de naam van een productiemaatschappij in Hollywood, die voor diverse films nog zo’n filmset hebben liggen! Bovendien bestaat de term ‘castle rock’ ook in het schaken, in het Nederlands: rokade. Het is de enige zet waarbij je TWEE STUKKEN VAN DEZELFDE KLEUR mag verplaatsen. Hebben we hier te maken met twee presidenten, 1 echte (Trump) en 1 neppresident (Biden)?

Hoe kan het dat veel van de presidentiële decreten (executive orders) van Biden niet te zien zijn op de officiële pagina van het Witte Huis die hierover gaat? Hoe kan het dat camerabeelden van Biden die deze decreten ondertekent laten zien dat hij tekent met een PEN ZONDER INKT? Waarom heeft Biden de BELANGRIJKSTE executive orders van Trump niet ongedaan gemaakt? Waarom nam Trump de nucleaire codes mee op 20 januari? Waarom is Biden met een privé vliegtuig ingevlogen naar Washington DC op 20 januari i.p.v. een officieel overheidsvliegtuig? Waarom waren er zoveel National Guard-soldaten aanwezig die dag en waarom blijven ze tot halverwege maart daar nog? Wie is er nu werkelijk de baas in Amerika?

Er gaan theorieen rond die stellen dat Amerika vanaf 20 januari weer een constitutionele republiek is i.p.v. de corporatie onder maritiem recht die met de Act van 1871 is vastgelegd. Washington DC is een van drie steden die een aparte staat vormen, compleet met eigen bank en rechtssysteem, de andere twee zijn The City in Londen en het Vaticaan in Rome. Deze 3 ondemocratische ‘city states’ zijn nauw met elkaar verbonden en vormen samen de as van de New World Order van de wereldwijde Deep State. De aanhoudende militaire aanwezigheid in Washington DC zou een teken kunnen zijn van wat in feite een BEZETTING is van deze ‘city state’. Gaan we op afzienbare termijn massa-arrestaties zien, gevolgd door berechting via militaire tribunalen? Wordt dit de ‘March madness’ waar Q over schrijft, gevolgd door ‘April showers’? Zo ja, dan moeten we ook beducht zijn op ‘the Pope will have a terrible May’ en ‘JA June ETA’ (Julian Assange wordt in juni op Amerikaanse bodem verwacht)? Als dit allemaal uitkomt staat ons een spannende lente en een hete zomer te wachten!

Tot slot nog de aankomende impeachment van Trump. Waarom zijn ze toch zo geobsedeerd door Trump? Trump heeft toch ‘verloren’ en Biden heeft toch ‘gewonnen’?  Proberen ze alsnog Biden legaal tot president te maken en is de afzetting van Trump een poging om hem te dwingen nu echt af te treden? Ik moet ook denken aan Q-post 3850: How do you introduce evidence legally? Trumps tweede afzettingsprocedure gaat beginnen op 6 februari. Gaan zijn advocaten bewijs van stemfraude en buitenlandse inmenging introduceren in dit proces? Gaan ze Trump zelf oproepen als getuige? Wat voor gevolgen zal dit hebben voor de geldigheid van Bidens ‘presidentschap’? Maak je op voor een interessante maand februari!


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk