dotcom.radio aflevering 242 van 24-01-2021

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #314


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 242 Gaan we stoppen of gaan we door met dotcom.radio en gedachtenvoer na het debacle van 20 januari? [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

medeplichtig

20 januari 2021 vielen alle domino’s,
ze lieten mij achter totaal sprakeloos
Het werd een git zwarte dag
en niet alleen voor het land met de Amerikaanse vlag
En ook al hebben de Trump supporters zich voorbeeldig gedragen
voelt de rechtschapen wereld zich voor het moment verslagen
Maar met een rechte rug gaat de mensheid
alleen maar voor de waarheid

Meest gebruikte woorden door Mike de afgelopen maanden?

TRUST THE PLAN

Vanaf vorige week zondag zagen we veel bezoekers die voor het eerst de website bezochten. waar te nemen door het bezoek van de over mij statement pagina

Geduld, – Geloof, – & – Vertrouwen, …

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

Opgeheven voor het moment, totale dictatuur. protesteren is geen recht meer, je wordt gewoon in elkaar geslagen ook al ben je bijna tachtig door het bezettingsleger van Nederland de politie, je beste vrienden, die ja !!

Rutte deze week, je kunt ons nu niet meer wegsturen, dat zegt alles !!


TRUMP– & –Qanon

Mike Adams maakt 180 graden omkeer en zegt zelf, “Wel angstig dat je in 24 uur van negatief en sceptisch naar positief en hoopgevend kan gaan” Q is een psy-op maar er zit ook een bron van waarheid in zegt Mike Adams Something flipped, …

Jordan Sather “Q is a psy-op

Wat heeft Trump in die korte tijd van vier jaar allemaal gerealiseerd, … heb je vijf minuten? Bron WH (Gateway Pundit)

DEPARTMENT OF DEFENSE LAW OF WAR MANUAL
Geen datums maar wetten in de Q posts (x22 report)

THE BEST IS YET TO COME
JUSTICE FOR ALL
– Mike Pence

GV oa. Biden files gedachtenvoer -Alert- pagina

Activist Post: Biden Plans “10-Day Blitz” Of Executive Orders To “Reverse Greatest Damages Of Trump Administration”

Pelosi with National Guard!!! Really?? Take a deeper look! US or Chinese National Guard?! As we all know the CCP offered Biden officially 250.000 “peacekeeper-soldiers” to come to Washington! Is our Country still OUR Country? YOU TELL ME!

Installatie Biden met vlagge parade wegens gebrek publiek

Alex Jones, “I was wrong and Q was right”

Trump nam de nucleaire codes mee naar Florida
Video: WE WILL BE BACK IN SOME FORM – DJT.


In an interview on talkshow ‘America Stands,’ attorney Matthew Deperno gives an update – on the very eve of Joe Biden’s inauguration – on the Dominion software machines, and the unfolding court-cases alleging fraud. This election is still not over, even as the inauguration goes ahead.

Speech geestelijke tijdens inaugeratie die had het letterlijk over “dominion freedom”.

[Geert] USA 1871 – 19th President Here before YouTube deletes it because she’s exposing the truth Trump ingezworen als nieuwe President op 04 Maart, tot die tijd neemt het militaire apparaat de zaken waar. (andere media)

[Jochem] He Henk, Geen zwarte dag hoop ik: 

Onthoud dat om 8u is de b.v. Amerika ontdaan … dit is de republiek geworden … dus wat zij aan het doen zijn is illegaal

Waarom Trump DC heeft omheind en waarom hij is verhuisd en nooit meer teruggaat naar het Witte Huis. En waarom er ergens anders een NIEUWE hoofdstad komt. + Einde inkomstenbelasting .. Alle onderdelen passen. Ik zag dit niet eens aankomen! 🔥

Een vreemd land bezetten – De daad van 1871 was een opruiende daad van de Amerikaanse regering. Ze herschreven in het geheim de grondwet van “Wij de mensen” (door het hoofdlettergebruik op het document te veranderen in hoofdletters) waardoor de wettelijk bindende betekenis ervan veranderde, waardoor de macht werd overgedragen van “Wij de mensen” naar de corporatie van Amerika, die gecentreerd in Washington DC.

Washington DC is een BUITENLANDSE ENTITEIT op Amerikaans grondgebied van soevereine staten. Het werd opgericht door middel van een lening van het Vaticaan toen DC werd overgedragen aan een stadstaat, en deze zakelijke entiteit regeerde vervolgens over de mensen. De burgerrechten werden van hen afgenomen. Niemand realiseerde zich dat.

Toen ze de deal met de makelaar deden, om de lening van het Vaticaan te krijgen (via Bank of London?) Om de lening te krijgen, kwam er een hoge prijs voor … Ze droegen al het onroerend goed in DC Columbia over aan het eigendom en de controle aan de bedrijfsentiteit van DC.

Dit is epische Trump … in 2018 tekende hij een Executive Order inzake verkiezingsfraude, waarin hij uiteenzet hoe bedrijfsactiva in beslag zouden worden genomen.

Eindelijk is zojuist de eerste inbeslagname gedaan. Met het omheinde insluitingsgebied hebben de militairen DE CONTROLE OVER EEN BUITENLANDS LAND, DC GEVRAAGD. Die EO was voornamelijk gericht op Washington DC!

De reden dat DJT nu verhuist, is omdat hij geen soevereine natie kan regeren vanuit een vreemd land, waar het Witte Huis is.

[Castle Lock. Zodra DJT het Witte Huis verlaat, wordt het kasteel op slot gedaan omdat het niet mogelijk zal zijn voor een buitenlandse heerser om over een soeverein land te regeren, daarom moet hij buitengesloten worden. Dat zou Joseph Biden zijn. We kijken letterlijk naar de terugwinning van het echte land.]

Wat betekent dit voor de burger? Om te beginnen geen valse inkomstenbelastingen of IRS meer.


EN VERDER IN DE WERELD

ZeroHedge Here Are 18 Ways Trump Supported The Swamp During His Presidency

Activist Post: Meet The New Boss, Same As The Old Boss – Americans Get Fooled Again

Stop de bankiers Trump’s slotakte van buitengewone corruptie

JD report (hel en verdoemenis) Staatsgreep voltooid: president Biden zal VS binnen 2 jaar volledig op zijn kop zetten

JD report Trump overweegt een nieuwe politieke partij op te richten

Biflatie ´We staan pas aan het begin´ (aldus Donald Trump en Ruffer Investment Company)

Nine for News Trump in afscheidstoespraak: Het beste moet nog komen

Ellaster Inauguratie of militaire operatie?

22-01 Martin Vrijland De Trump deceptie voor de alternatieve media – Q hoop porno / roep om heropvoedingskampen is begonnen

GV 20 Januari een git ZWARTE dag in de geschiedenis

Trump supporters je weet wel die relschoppers op 6 januari, deze zelfde 74 miljoen mensen hebben geen rellen geschopt na het Joe Biden toneelstuk

Technisch gesproken is alles fake, de hand niet op de bijbel want dat kunnen satanisten nu eenmaal nier doen,…

[Rob] Video: Trump zijn zoon zegt op 2.04min :” its gonna be a long 4 years” Noot: Moet ik dat serieus nemen wat iemand zegt? NEE mentale oorlogsvoering en valse info
—-//—-

Summit News Leftists Call For New “Secret Police” Force To Spy On Trump Supporters

[Mija] Hallo Henk, Niet zo somber. Het “scare event” was volgens mij de inauguratie van Joe B. Het was opgenomen in de studio van Castle rock (! Q drops). Hij zal nog even voor president spelen (is CEO van de corporatie gevestigd in the district of Colombia dat inmiddels bankroet is verklaard en ook buitenlands gebied is vandaar die hekken. Je kunt er nog wel in maar als je eruit wilt moet je een ID tonen. De militairen en DHS besturen nu Amerika. Insurrection act getekend door Trump. Maar mensen slapen minder dan je denkt. In de gemeente Velsen waar ik woon waren voor het stadhuis demonstraties tegen de lock down en ook tegen het “vaccin”. Op het spandoek stond ook met grote letters WWG1WGA! Dit stond op de voorpagina van de IJmuiden courant. Mijn familie neemt geen prik. Niemand heeft zich ook laten testen. Bij zowel de slager als de visboer heb ik ook al vragen beantwoord met dat geen haar op mijn hoofd erover denkt om de prik te nemen. Ik krijg ook mails van gezondheidswebsites die uitleggen dan ze geen prik nemen. Dit zijn instanties die door veel mensen geraadpleegd worden. Ja het beste gaat zeker nog komen en snel ook!

— Maar waarom zijn overal ter wereld niet miljoenen mensen aan het demonstreren op 21 januari?

— Hoeveel mensen moedigen zij met hun stil verzet. De eerste grote demonstratie moet nog gebeuren 10.000 man stelt niks voor , totaal niet, … als er zoveel mensen wakker zouden zijn en net zo teleurgesteld, dan hadden er tientallen miljoenen wereldwijd op de been moeten zijn en de IJmuider courant, lees ik niet net als geen enkele krant meer

Moet ik nog aan de bak voor mensen die massaal braaf hun mauwen opstropen voor het vaccin, op dat moment zie ik met grote letters ZOMBIE op je voorhoofd verschijnen. Je hebt wel lef om het te doen gezien het feit dat mensen soms al bij de dokter in de praktijk dood neervielen.

Moet ik die mensen nog proberen hoop in te praten?

Ik voel mij niet meer verantwoordelijk voor een ander zijn mentale welzijn zoals ik ook niet verantwoordelijk ben voor een ander zijn gezondheid met die stomme mondkapjes.

Ik ga verder met de nieuwe realiteit te realiseren zodat ik gelijk door kan als de rook van deze gekte begint op te trekken.

-VERVOLG-

Large US military convoy enters northeast Syria after Damascus demands immediate withdrawal

The Day After the Inauguration More Troops Are Still Arriving in Washington D.C.

CORONA

1918 -vs- 2019
Spaanse griep -vs Covid 19

Wij onderzochten dit al in 2009 met de Mexicaanse griep > Google books Spanish Flu (gratis toen) “SPANISH FLU”: ONLY THE VACCINATED DIED – Spain was neutral during WW1 and did NOT censor its press, unlike the combatting countries. As a result, Spain was the first to report the 1918 Flu epidemic and the world “scapegoated” Spain as the source. Thus, the “Spanish Flu” is born.

Nu in 2018 is dit Wuhan met de Chinese griep Covid 2019 en wat zagen we in 1918, …. mondkapjes !! – Deads 50 to a possible high of 100 million en geen doden in Denemarkjen waar niemand gevaccineerd was, en … ik zoek het niet meer opnieuw voor jullie op, kom zelf maar in actie !!

Vaccinatie maakt vrij
-vs-
Arbeid macht frei

[Rob] Video over het gebruik van levende longcellen van levende geaborteerde babies. Dit voor de vaccins. Als iedereen dit toch zou weten , zou dat de houding tov vaccins veranderen?? Mag toch hopen van wel!! noot: nee natuurlijk weten ze dit niet, de media, de dokter en ook familie en vrienden zwijgen, …

[Rob] NineForNews Arts gaat internet over: ‘Ze zijn hier in dit land mensen aan het vermoorden met vaccins’ tijdens de demo in Amsterdam – Expert Martin Vrijland heeft bewijs dat dit fake opnames waren

‘Door het beleid van Rutte zijn duizenden mensen overleden – Nine for News

In Zwitserland zal een referendum worden gehouden of de regering nog wel het land in een lockdown mag houden. Forum voor Democratie wil in Nederland referenda naar Zwitsers model.

Mijn motie tegen een avondklok is aangenomen door de 2e Kamer. Rutte wil nu een tóch een avondklok invoeren. Als een tiran heeft hij lak aan de democratie. Hij pakt ons onze vrijheid schaamteloos af.

België: mondkapje-boete grondwettig nietig verklaard! – WantToKnow

Duitsland, rechter verklaard alle maatregelen onwettig gezien de onderbouwing https://ezaz.nl/explosieve-rechterlijk-uitspraak-in-duitsland/

82% minder Covid doden na verstrekken vitamine D in Spaanse verpleeghuizen XanderNieuws

SOCIALE & MEDIA

CNN is decrying what it calls Newsmax’s “election denialism” and is seeking to have it “deplatformed” from cable and satellite systems across the nation….

Activist Post Censored by Facebook and Twitter? New Bill Allows Users to Sue Big Tech for Being Silenced

GEDACHTENVOER

The United States Patent and Trademark Office (USPTO) granted Microsoft one of the most bizarre patents to date: chatbots using deceased people’s personal information. 

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten