Wat was ik teleurgesteld deze week !!

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #313


Was ik teleurgesteld 20 januari; “Ja”, wilde ik op zwart gaan tot er zaken zichtbaar zouden zijn voor de gehele wereld; “Ja” ! Teleurgesteld is een understatement. Was ik teleurgesteld in Trump? Absoluut niet! Geloofde ik nog in het plan? Absoluut !! Waar was ik dan zo teleurgesteld over? … de apathische houding van de wereld !!!

Ik schreef op 20 januari reeds; “17 Maart is wereldwijd de macht overgenomen door de Nieuwe Wereld Orde als opmaat voor Agenda 21. Woensdag 20-01-2021 werd dit glorieus bekrachtigd met de handtekening van Deep State vazallen Joe Biden / Kamala Harris. Ja het waren fake ceremonies waar de hand op de bijbel door satanisten ondenkbaar is, bekijk de foto maar eens van Kamala Harris. De laatste populist Donald J. Trump werd verstoten van zijn troon, de laatste horde was genomen”

De gehele wereld was niet eens lamgeslagen, geen ongeregeldheden van de 74 miljoen Trump stemmers, geen rellen en geen … burgeroorlog.
Tussen de hand en de bijbel, ligt nog ‘iets’.

Maar ook geen enkele burger -wereldwijd- die zich geroepen voelde om te protesteren, dat was de grote teleurstelling.

Uit alle spelonken overal ter wereld komen de socialisten die ‘ons’ het ‘leven’ onmogelijk willen maken met meer lockdowns / avondklok / het vaccinatie paspoort en daarmee een splitsing maken en tweederangsburgers creëren.

En niemand schijn -DIT- moment in de historie in de gaten te hebben, de vrijheid ontnomen te -ZIEN- worden.

Teleurgesteld Ja, super teleurstelling want er blijken meer –ABSOLUTE ZOMBIES– te zijn dan ik voor mogelijk had gehouden !!

Het lijkt dat niemand ook maar iets geleerd heeft van de geschiedenis, in de aanloop van elk conflict kan je met massale protesten zaken ten goede keren. Daarna zal je ze met veel bloed zweet en tranen moeten bevechten.

Gelukkig is er nog steeds dat plan, maar sla jezelf niet op de borst als alles ten goede keert want je was alleen maar een sta-in-de-weg !!

Velen ondervinden nu door schade en schande dat een vaccin niet werkt en levens voorgoed gaat vernietigen, maar dat deed het ook al in die zelfde mate met chemo en bestralingen. Sommigen hebben geluk en velen ondervinden pech. Hoe slim je zelf bent bepaald of je blijft leven of een slachtoffers gaat worden. Dat is een van mijn teleurstellingen om de domheid te moeten aanschouwen, dit had twee jaar geleden al voorbij kunnen zijn als voldoende mensen wakker waren geweest.

Als er geen mega gebeurtenis gaat plaatsvinden die de wereld aan het schrikken gaat brengen, hoe lang gaat het dan duren voordat de apathische bevolking tot inkeer gaat komen? Tot inkeer gaat komen dat de COVID crisis nep was, een griep die net als alle anderen met vitamine D en C al opgelost kon worden, preventief. En met chloroquine als je zelf niet zo slim was om je gezondheid preventief te beschermen.

Lockdowns, avondklok, alle, maar dan ook alle geneugten van het leven zijn reeds ontnomen en nog steeds denken mensen na bijna een jaar dat dit alles tijdelijk zal zijn, dat het vanzelf over zal gaan (?)

Deze week kreeg ik alweer iemand op bezoek die spontaan even kwam langsrijden, 40 kilometer op de bonnefooi, omdat ze wilde praten met iemand die gelijkgestemd is, iemand die niet zo apathisch is, waar je het gevoel krijgt niet meer mee te kunnen spreken, van gedachten kan wisselen, dat gevoel dat je als een beklemmend harnas elke dag verder verwijdert van de zombie generatie. Die hun kinderen naar de dokter brengen op jonge leeftijd om ze vol te laten spuiten met geestdodend gif. Laat ik maar ophouden, diegene die het lezen zullen het wel begrijpen maar de boodschap komt voorlopig toch niet bij diegene waar het zou moeten komen.

Het is zoals het is, intussen ga ik maar door binnen de mogelijkheden van het Franse strafkamp om toch nog wat leuke dingen te doen, tot het moment dat er ergens iets knapt en het grote schrik event gaat plaatsvinden. Ik spreek je morgen met dotcom.radio !


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk