U.S. Inauguration Joe Biden as the 46th President 20 Januari 2021


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #310


Inauguratie: het officieel plaatsen van iemand in een belangrijke positie, of de ceremonie / het begin van een nieuwe periode, stijl of activiteit, … maak je veiligheidsgordels vast, …

Your Watching a Movie

Een Ieder Gaat Deze Film Privé Bekijken, Alsof Hij Speciaal Voor Jou Gemaakt Is. En toch zijn de beelden voor een ieder gelijk. Afhankelijk Van Je Referentie Kader, … Wordt Je Blij, Boos, Angstig, Hoopvol, Verrast, Gevangen, Bevrijd of elke andere emotie speelt mee in de hoofdfilm van vandaag, de dag in de geschiednis van woensdag 20-01-2021 – Washington DC 12.00 hr

Hoe de dag van vandaag zich gaat ontwikkelen gaan we hier optekenen voor je of wellicht een extra dotcom.radio podcast / beiden ?

De afscheid speech als 45 ste President van de Verenigde Staten die niet uitgezonden werd op de nationale netwerken in de VS van Donald, J Trump. Luister vooral naar de boodschap

Waarschuwing: Het zou -mogelijk- zijn dat voor het eerst in jaren de media gedwongen worden om geen nep nieuws te tonen maar echte reality TV.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk