ALERT: 9/11 dé misdadigers zijn bekend “Eindelijk gerechtigheid”.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #308


Gisterenavond rond half tien kwam dit onderstaande document via dropbox boven water via een groep van Twitter verbannen anons. Het zal het eerste document zijn van een ware tsunami aan onthullingen. Gebaseerd op alleen al deze onthullingen zijn er straffen uitgesproken.

Geschiedenis wordt geschreven

Door: Henk Mutsaers / Mike Donkers

De grootste false vlag aanslag is de Corona / COVID 19 nep crisis die in alle hevigheid nu al 308 dagen over de wereld afgeroepen is. Met stip op de tweede plaats is het de 9/11 valse vlag aanslag en het meest tot de verbeelding sprekend bij de meeste mensen omdat de aangrijpende beelden op een ieder zijn netvlies gebrand staan, gelijk een oud computerscherm waar het startscherm ingebrand is. Nooit zal dit beeld meer gewist worden uit het geheugen van deze generatie

Bij mij althans nooit, ik was immers in de VS ten tijde van de aanslag en heb honderden uren artikelen lezen en video documentaires kijken geïnvesteerd om daar meer van te weten met als eye opener het boek en video van Dr Judy Woods “Where did the towers go”.

Gisteren deze drop “Militaire Tribunalen”

Mede daders van de aanslag zijn vastgesteld met Israël en Saoedi Arabië.

9/11 samenzwering

Peter Munck — Executie voor het vuurpeloton

Richard Dick Cheney — Levenslange gevangenis straf of Executie voor het vuurpeloton

Edgar Bronfman SR —Executie voor het vuurpeloton

George Soros  (mastermind) + Uranium One — 2x Executie voor het vuurpeloton voor een live televisie publiek

George H. W Bush — Executie voor het vuurpeloton

John Kerry — 35 jaar Guantanamo Bay of een dodelijke injectie.

Paul Wolfwitz — 40 jaar Guantanamo Bay of Executie voor het vuurpeloton

Richard Perle — 50 jaar Guantanamo Bay

John Brennan —35 jaar Guantanamo Bay

Robert Mueller 6 jaar (super max) gevangenis straf en 15 jaar Probation

Condaleeza Rice 10 jaar (super max) gevangenis straf en 15 jaar Probation

Kevin Spacey 30 jaar Guantanamo Bay of Executie voor het vuurpeloton

Brzezinski — Executie voor het vuurpeloton

John Ashcroft — veroordeeld tot verhangen door de strop

Barack Obama — 10 jaar Guantanamo Bay

David Rockefeller — Executie voor het vuurpeloton

Brent Snowcroft — 30 jaar Guantanamo Bay

John Mccain — 20 jaar Guantanamo Bay of Executie voor het vuurpeloton

James Baker — 20 jaar Guantanamo Bay

Hillary Rodham Clinton — 10 jaar gevangenis straf vanwege andere veroordelingen die hier bij opgeteld gaan worden

Lees het gehele document van 13 pagina’s hier

Een voorspelling van mijn kant over de gebeurtenissen voorafgaand, tijdens en na 20 januari:
Mike Donkers

Vandaag en morgen wordt de ene na de andere MOAB vrijgegeven. Deze informatie is dermate explosief dat in een normale wereld de mainstream media hier wel aandacht aan zou moeten besteden. Zij zullen dit echter koste wat kost stil willen houden en terwijl het op het internet gonst van de opwinding hierover zal de MSM wanhopig op zoek gaan naar verhalen die moeten afleiden van deze bombshells.

Achter de schermen weten ze dan al dat het spel gespeeld is – hun geheimen komen immers uit – maar op de voorgrond moeten ze de slapende massa nog vasthouden in hun ‘clown world’. In blinde paniek zal de Deep State hun leger van antifa- en BLM-activisten activeren en deze zullen gewapend in 12 staten gaan rellen, uiteraard (slecht) verkleed als Trump-supporters. Hiermee houden ze hun ‘nieuws’kanalen 24/7 bezig en wordt de indruk gewekt dat niet alleen Trump een slechte verliezer is maar zijn fans ook. Dit is een ‘insurgency’, ook wel ‘insurrection’ genoemd, in het Nederlands: opstand. Het maakt niet uit of dit wel of niet Trump-supporters betreft, opstand is opstand, wat Trump reden genoeg geeft om de Insurrection Act te activeren. Dit geeft hem het opperbevel over de National Guard, die samen met de Marines vervolgens snel en effectief orde op zaken zullen stellen en arrestaties zullen verrichten.

Het in stand houden van fake news betekent eveneens dat de inauguratieplechtigheid van Biden gewoon door moet gaan alsof er niets aan de hand is. En terwijl de camera’s gericht zijn op deze ceremonie zullen de militairen op basis van het vrijgegeven bewijs (let wel, Biden was samen met HRC verantwoordelijk voor het neerhalen van de helicopter waar Navy Seal Team 6 in zat, iets wat de militairen nooit zijn vergeten!) grond hebben om hem ter plekke op het podium te arresteren. De MSM heeft dan geen andere keus dan de live verbinding te verbreken om te voorkomen dat de wereld deze arrestatie ziet.

Trump heeft al aangekondigd op die dag een militaire plechtigheid bij te wonen, compleet met rood tapijt (red carpet event) en 21 saluutschoten, waarna hij zal opstijgen in Air Force One. Vanuit AF1 zal hij vervolgens via een andere account tweeten ‘My fellow Americans, the storm is upon us’. Dit zal het definitieve Q-bewijs zijn, niemand kan er dan meer omheen dat de militaire operatie om de Deep State uit te schakelen een feit is. De ene na de andere arrestatie zal volgen – bedenk dat DC volledig ingesloten is door militairen.

Trump zal het Emergency Alert System (EAS) inzetten om in ieder geval de Amerikaanse bevolking maar misschien wel via satellieten de wereldbevolking in te lichten d.m.v. een alert via mobiele telefoons. Deze alert zal een link bevatten naar een door de patriots opgezet mediaplatform (naar alle waarschijnlijkheid Odin, dat door Ron Watkins (CodeMonkeyZ) achter de schermen is opgezet) dat draait op een beveiligde militaire server. Daar zal de wereld alsnog de arrestatie van Biden en vele anderen kunnen zien, alsmede het bewijsmateriaal dat deze arrestaties rechtvaardigt. Het onbegrip en de verwarring over wat er allemaal gaande is zal uiteindelijk bij de massa plaatsmaken voor begrip en later ook steun, want de feiten zullen dermate onweerlegbaar zijn dat niemand er meer omheen kan. 4-6% zal het echter niet begrijpen, zij zijn voorgoed verloren.

Maak je op voor een tumultueuze tijd waarin het voor jezelf al moeilijk genoeg zal zijn om alles op een rijtje te zetten, zo snel zal het gaan met de veelheid van informatie die allemaal tegelijk gaat uitkomen. De harde landing voor de normies om ons heen zal echter dusdanig heftig zijn voor sommigen dat deze hier blijvende psychologische schade aan over kunnen houden.

Niet iedereen zal het trekken en er zullen mensen zijn die de hand aan zichzelf zullen slaan. Dit kan ook familieleden, vrienden en kennissen in jouw persoonlijke kring betreffen, dus bereid je hierop psychologisch voor! Bereid je ook voor om mensen op te vangen die volkomen verward zullen zijn over wat er gaande is, zij zullen boos, bang of afwijzend zijn en het is aan ons om zonder wrok en verwijten hen gerust te stellen.

We maken de geschiedenis mee terwijl deze wordt geschreven! Hoewel het in menig opzicht voor ieder van ons een persoonlijke beproeving is geweest en nog zal zijn ben ik van mening dat dit de mooiste tijd is in de menselijke geschiedenis om te leven!


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk