dotcom.radio aflevering 241 van 17-01-2021


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #307


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 241 Nadat de dotcom.radio podcast in 2019 gemiddeld 500 tot 1.000 luisteraars trok werd dit in 2020 1.000 tot 2.000 met op 15 maart 33.000 + en verschillende uitschieters naar 3.000. De laatste vier weken liep het weer op van 2.700 naar + 3.000 maar deze week stortte het weer in naar +800 luisteraars. Waarom vroeg ik mij af? Toen ik van de week naar de War Room luisterde wist ik waarom, ik voelde dat ook; “Elk plan heeft een deadline”. [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

Woensdag begon de grote beproeving
zonder solide internet verbinding
Daar zit je nu als halve Fransoos
Terwijl de wereld een andere richting koos
Vijf jaar uitgekeken naar dit moment in historie
Is dat balen non-de-tju potverdorie

medeplichtig
Geduld, – Geloof, – & – Vertrouwen, …

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

Internet cesuur slaat toe in alle hevigheid. Gap kan de werklading niet meer aan. Parley verwijderd van de Amazon servers. Ik ben van twitter gegooid.

Zet alle updates uit op je smartphone, ga naar de Play store / App store en bij de streepjes kies instellingen > apps automatisch updaten en schakel alles uit.

Onbelangrijk nieuws? Is Rutte nu voorgoed weg?
GV Mark Rutte en zijn ex kabinet zonder normen en waarden

MSM calls for “new definition of free speech” Why ‘free speech’ needs a new definition in the age of the internet and Trump tweets

[Hans] Wij volgen een Duitse journalist die alternatief bezig is om mensen te interviewen over de huidige situatie. De bedoeling is om door Europa te reizen. Momenteel is hij in Zweden. Hij vertelde nu dat van het ene op het andere moment zonder een waarschuwing zijn bankrekening geblokkeerd is.

TRUMP– & –Qanon

6 jan. werden de debatten voor de oppositie tegen de kiesmannen gehouden die verstoord werden door de inval van Anifa, het kwam de Dems wel goed uit, waarom zijn die debatten niet gewoon de andere dag verder opgepikt? War Room Steve Bannon, als ze Dems het goed uitgekomen hadden ze daar 5 dagen voor uitgetrokken.

Zondag beelden rond Washington DC vrij van alle vliegverkeer ?

Wat is er loos bij het Vaticaan, wegen dicht, …

EllaSter: Obama faciliteerde verkiezingsfraude via de ambassade van Rome

X22 report 11-01 Discussie in een vliegtuig over Trump, vliegtuig keert om en iedereen wordt eruit gezet

War Room enquête dinsdag 49 % Democraten en republikeinen vindt dat Joe Biden niet verkozen is als President

Tweede impeachment zonder de normale procedure van hoor en wederhoor is de gedachte van Nancy Pelosi

[Geert / Hans] Social Media Ban: President Trump Addresses Capitol Hill Chaos & Social Shutdown | NewsNOW From FOX

20 jan. inauguratie zou niet plaatsvinden in Washington DC maar een soort zoom meeting, …
— De startdatum voor de nieuwe Republiek is 4 maart 2021 ?

War Room iemand, …. “Waarom nodigen jullie Joe Biden niet uit?” – Steve Bannon; “Sorry to hurt your feeling but, no way he’s the enemy, the bad guy.

Pompeo zegt zijn trip af naar Brussel, Luxemburg was al afgezegd

ZeroHedge “I Will Not Yield To Political Games”: Pence Responds To Pelosi, Won’t Invoke 25th Amendment

x22 report anonieme ‘valse vlag’ flyer protest 17 januari, “Kom gewapend”

Executive Order Chinese invloed op de VS kapitaal markt

Project veritas video BREAKING: @PBS Principal Counsel Michael Beller Incites Political Violence In Radical Left-Wing Agenda

Google Pausing All Political Ads, Airbnb Canceling All DC Reservations This Week

Veritas Those Republicans want to help Biden

13-01-2021 War Room vandaag met Rudy Guiliani over de Impeachement van Donald Trump. Rudy; “Het is een schande, ik heb het bewijs al vanaf 2 dagen na de aanslag op het Capitool op video. ‘Antifa’. Je vind het op mijn website en bekijk de podcast. We moeten eens stoppen met de gedachte dat de FBI dat signaleert, ik ben zelf ook naar de Oekraïne geweest om de ‘Harddrive to Hell’ op te halen”. Noot: De bewuste video staat nu nog steeds niet op Rudy Guiliani zijn website, Steve Bannon liet hem ook bewust niet uitspreken over de video, Was hij te snel met dit nieuws?

ZeroHedge Unity? CNN’s Don Lemon: If You Voted For Trump, You’re With The Klan, The Nazis, & The Rioters

14-01-2021 Putin heeft een wet getekend die het mogelijk maakt Facebook, Twitter en YouTube te blokkeren in het geval ze de vrije meningsuiting tegenwerken of mensen discrimineren voor hun ideeën.

Joe M on Gab: Marine Corps. Rebukes Pelosi: “WE DON’T WORK FOR YOU!”

Banker Benjamin de Rothschild, owner of the Edmond de Rothschild Group, dies aged 57 – family to media (Hartaanval ?)

NaturalNews: D.C. Is not preparing for Inauguration, they are preparing for war.

CORONA

Als je meer bent als Jan met de pet en voor bepaalde overheidsdiensten werkt hoef je geen negatieve test te tonen.

Meme: De zelfde persoon die denkt dat de wereld overbevolkt is wil je leven redden met een vaccinatie. En zijn naam is (roffel). De Ilimunati hebben een plan om de wereldbevolking met 7 miljard uit te dunnen, is het daarom dat ik het vaccin niet vertrouw. Het hoeft niet direct dodelijk te zijn maar in combinatie met bijvoorbeeld chemtrails op een latere datum, ….

Voor de lefhebbers: Zondag 17 januari a.s. Om 13.00 gaan alle winkels en restaurants open, en iedereen kan de actie steunen door te reserveren, of te gaan winkelen. De massa maakt dat niet handhaafbaar is, dan en alleen dan lukt het! De wil is er.

In Queensland, Australië. Zijn er afgelopen. 24 uur 0 ‘besmettingen’ geconstateerd, maar burgers zijn verplicht om een mondkap te wanneer je alleen in je auto zit. Even vragen bij een gangster waar je voordelig die donkere ruiten kan kopen?

65.000 ZZPers in de schuldsanering

In China krijgt men op sommige plaatsen al een seal op de deur zodat men kan zien dat je het huis niet hebt verlaten tijdens de lockdown (ZeroHedge)

Tijdelijke CoVid wet van 2020 vervalt op 01-09-2023

mRNA is geen vaccin maar meer een chemo voor gezonde mensen

Alles uit de kast: Nu.nl: Waarom een besmettelijk virus erger is dan een dodelijk

Nu.nl Vaccinatie personeel in acute zorg bijna afgerond: vrijdag de laatste prikken. Noot Ik geloof er geen bal van

ZeroHedge “I Am Open”: 50,000 Italian Restaurant Owners Plan to Ignore Lockdown

KLA TV Portugal: Gerechtshof verklaart PCR-test en Corona quarantaine onwettig

ZeroHedge Microsoft, Big-Tech Coalition Developing Rockefeller-Funded COVID Passports Noot: Er is toch al een smartphone app die geautomatiseerd het werk van de politieagent totaal over kan nemen. Is men bang dat de bevolking hun geliefde smartphone gaat dumpen?

Nonotech: Wat je ook doet, laat je NIET testen!

SOCIALE MEDIA

12-01 ZeroHedge The Great Purge: Twitter Has Suspended More Than 70,000 Accounts Since Friday maatregelen die zijn genomen om het gesprek op onze service te beschermen tegen pogingen om aan te zetten tot geweld, aanslagen te organiseren en opzettelijk misleidende informatie over de verkiezingsuitslag te delen. “Vreemd hoe geen van deze overwegingen naar voren kwam tijdens de zomer toen Amerikaanse steden letterlijk in brand stonden als gevolg van talloze gewelddadige protesten en frequente rellen”

Dinsdag een poging in te loggen op Gab.com na een uur had ik het startscherm nog niet gezien

[Geert] Complete berg camera’s en apparatuur van MSM leugen pers wordt door demonstranten vernietigd… Nog even en dat gebeurd hier… (Twitter bericht)

[Marij] The Democrat-Big Tech censorship alliance just ran a masterclass in media control for dictators around the world

13-01-2021 War Room Steve Bannon heeft als gast Andrew Torba de Ceo van Gab.com. “We hebben deze week 52 miljoen nieuwe gebruikers” Een andere ‘service’ die in zwaar weer is WhatsApp die alle gegevens gaat delen met Facebook zag een grote leegloop naar Telegram waar de afgelopen week 25 miljoen gebruikers bij kwamen. Maar ook signal en Telegram gaan sneuvelen evenals Firefox die websites gaat blokkeren. Daarom heeft gab zijn eigen browser en al die smartphone apps die gaan allemaal sneuvelen

Gab: Ex FBI: McCabe Says Trump’s Message Demanding Peace and Denouncing Violence is Actually “Coded Language” and a “Dog Whistle” to His Base to Fight (VIDEO)

Parler CEO John Matze is zijn huis ontvlucht wegens dreigementen

ZeroHedge Poland Set To Make Censoring Social Media Accounts Illegal

Tucker Carlson

GEDACHTENVOER

[Rob] World unity: In 2017 voorzag Rudolf Steiner een vaccin dat alle spiritualiteit uit mensen zou verdrijven

VSN Politieke partij en WE

Bill Gates ook groot grondbezitter, in de VS zelfs de grootste

leesbewust startpagina

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten