Laten we het eens hebben over de gewone griep


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #304


Laten we dit ook eens recht voor z’n raap bespreken. Als je de griep hebt, ga dan voor de spiegel staan en zeg tegen jezelf; “Wat ben je weer stom geweest met al dat junkfood waardoor ik nu de rekening gepresenteerd krijg, de griep”

De griep is namelijk geen normaal verschijnsel van ik krijg het elk jaar dus, … Nee je lichaam verteld dat je de defensieve macht, het immuunsysteem niet gewapend was met voldoende vitaminen en andere essentiële bouwstoffen om effectief op te kunnen treden.

Net als in het Nederlandse leger moest je bij gebrek aan munitie ‘pang, pang’ zeggen en weet je nog hoe dom je dat vond toen je het hoorde; ‘pang, pang’. 

Ik had vroeger minimaal een keertje dat ik dicht tegen een stevige griep aanzat. Thuisblijven stond niet in mijn woordenboek, kachel een standje hoger een een stapel zakdoeken en ze kwam ik de dag wel door. Totdat ik meer aandacht aan mijn gezondheid ging besteden, stapje voor stapje veranderde dat mijn hele leven en sindsdien al 25 jaar geen dagje, geen uurtje meer het gevoel gehad ziek te zijn en bergen energie.

Maar ik weet hoe het komt dat veel mensen denken gezond te eten en tegelijkertijd hun lichaam schreeuwt om o.a. extra vitaminen en mineralen. Lees dit landbouw rapport maar eens en jij weet het ook.

Bovendien had ik ook inzage in intracellulaire vit/min. opname testen van o.a. 3 artsen waaronder 2 orthomoleculair geschoold. Alle drie kregen ze een onvoldoende voor hun eigen gezondheid, een eye opener waar ze niet op gerekend hadden. Dus lees het rapport over de uitputting van onze landbouwgronden. Een rapport uit 1936, en denk je dat het beter of slechter is geworden nu we op grote schaal pesticiden zijn gaan gebruiken.

Tussen 2004 en 2007 vertegenwoordigde ik het Amerikaanse laboratorium SpectraCell die intracellulaire vitamine en mineralen konden testen op een cellulair niveau, na de stofwisseling. Men kon vier tot zes maande terug kijken in de geschiedenis bij een gelimiteerd aantal vitaminen en mineralen. De getoonde resultaten waren spectaculair, en zeer verontrustend. Bij een studie onder 89.000 mensen bleken 74,6% een functioneel vitamine gebrek te hebben en 99,5% een functioneel mineralen gebrek. — Bedenk dat de testen uitgevoerd werden bij mensen waarvan er velen reeds gezondheid bewust zijn en al enkele veranderingen hadden door gevoerd in hun leefstijl. De uitkomst van de test is dus nog aan de positieve kant. Geen wonder dat er zoveel mensen ziek zijn, en leven met chronische gebreken.

Een dan zijn er dus mensen die dood gaan aan de griep, moet ik je nog vertellen wat ik daar van denk? Je lichaam is als het huis waarin je woont, onderhoud is noodzakelijk anders wordt het een krot wat plotseling in elkaar dondert.

Dit jaar was de griep echter plots verdwenen en hadden we nog allen Co\/id, dat was verdacht zeker omdat er verschijnselen waren die we nog nooit bij enige griep hadden waargenomen. Daar moet dus een antwoord op gevonden worden. Ik heb zo’n antwoord mogelijk al gevonden, bij twee mensen die ik persoonlijk ken staan alle seinen op rood in dat geval. Ken jij mensen die echt Co\/id gehad hebben, ziekenhuis en aan de beademing, kijk eens of je verbanden ziet met onderstaand artikel, ….


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk