Hollanders zijn al snel ‘Tweederangs’ burgers !


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #303


Alle Nederlanders staan bekend hun mening niet onder stoelen of banken te steken. Een mooi medium daarvoor zijn de sociale media, of liever gezegd, dat waren de sociale media want, …

Als website beheerde heb je andere inzichten bij die (a)sociale media dan als gebruiker. In 2013 merkte ik op dat bij elk bericht dat gedeeld werd via Facebook er gelijk een spionage robot achter aankwam om te controleren wie en wat. In 2014 was het aantal robot bezoeken al gestegen tot 1/3 van de in totaal alle bezoeken. Eer werd dus een gedachten profiel gemaakt via je surf activiteiten. Ik besloot van Facebook af te gaan, hoe handig dit ook was voor mijn andere activiteiten. Later heb ik ook het Facebook icoon verwijderd, pas toen hielden de spionage robot bezoeken op.

Wat veel mensen niet beseffen is dat de politiek zo proefballonetjes kan oplaten om je gedachten te peilen en met zorgvuldig gekozen bewoordingen de massa kan bespelen zaken goed te keuren die ze eigenlijk beslist niet willen als de volledige inzage zouden hebben

Nu is echter de grote zuivering begonnen op de sociale media met Twitter en Facebook in de frontlinie !!

Bron artikel ZeroHedge: Facebook Is Purging All Content Mentioning “Stop The Steal”
Door: TYLER DURDEN 11-01-2021

Terwijl de meest ongekende zuivering in de recente geschiedenis van de VS voortduurt, kort nadat AirBNB aankondigde dat het gasten zou verbieden die geassocieerd zijn met haat groepen (het was onduidelijk hoe Airbnb zal bepalen wie wel en niet geassocieerd is met een ‘haat groep’, hoewel Airbnb zo vriendelijk genoeg was om zijn klanten te informeren dat het “al achtergrondcontroles uitvoert op alle Amerikaanse gebruikers wanneer ze het platform voor het eerst gebruiken”), kondigde Facebook maandag aan dat het alle inhoud verwijderde met de vermelding “stop het stelen / Stop the steal”, een populaire uitdrukking onder aanhangers van Trump’s die beweert dat de verkiezingen vervalst waren.

We verwijderen nu inhoud van Facebook en Instagram die de uitdrukking “stop het stelen” bevat volgens ons Coordinating Harm-beleid. We hebben de oorspronkelijke Stop the Steal groep in november verwijderd en zijn doorgegaan met het verwijderen van pagina’s, groepen en evenementen die ons beleid schenden, waaronder oproepen tot geweld. We staan robuuste gesprekken toe met betrekking tot de verkiezingsuitslag en dat zal doorgaan. Maar met voortdurende pogingen om evenementen te organiseren tegen de uitkomst van de Amerikaanse presidentsverkiezingen die tot geweld kunnen leiden, en het gebruik van de term door degenen die betrokken zijn bij het geweld van woensdag in Washington, nemen we deze extra stap in de aanloop naar de inauguratie. Het kan enige tijd duren om onze handhaving van deze nieuwe stap op te schalen, maar we hebben al een aanzienlijk aantal berichten verwijderd.

Het laatste harde optreden komt te midden van een reeks noodmaatregelen om een halt toe te roepen aan wat Facebook heeft genoemd, aanzetten tot geweld op zijn platform in de aanloop naar de inauguratie van de verkozen president Joe Biden. Als Facebook maar net zo ijverig was geweest in het stoppen van de verspreiding van het aanzetten tot geweld in de aanloop naar de alomtegenwoordige BLM-protesten en antifa-rellen van deze zomer en herfst, zou het waarschijnlijk veel van de resulterende beschuldigingen van politieke en ideologische vooringenomenheid hebben vermeden die de afgelopen dagen naar voren zijn gekomen.

The full Facebook statement.

censuur sociale media

Wat in mijn gedachten opkomt zijn hele reeksen van sleutel woorden (Key Words) die er in een volledig geautomatiseerd systeem voor zorgen dat jouw gedachten, jouw mening gecensureerd wordt en niet op de tijdlijn van anderen vertoond wordt. Zo gaat dat ook al bij GMail, Hotmail etc. Heb je daar een besmet woord in de mail staan dan wordt je bericht niet verzonden. Zonder dat je het merkt. Zo is mij dat al meerdere keren opgevallen met de combinatie “Kanker en Vitamine C” niet aankomt.

Inmiddels zijn we nu zover dat de duidelijk socialistische (a)sociale media je totaal gaan verbannen zoals mij maandag gebeurde met slechts 500 volgers op Twitter. Geen tijdelijk ban maar voorgoed.

Als je dus geen eigen website hebt is je mening uitdragen al onmogelijk geworden op internet, en met een eigen website trek je via Google al niet veel bezoekers vanwege de censuur, dat blijkt al lang uit de statistieken.

Even een koste samenvatting waarom dit allemaal gebeurd? Al lang loopt de agenda van de zogenaamde Deep State, de geheime wereldleiders om tot èèn wereldregering te komen, met een digitale wereldmunt zodat de dissidenten, de activisten, ook financieel afgesloten kunnen worden voor deelname aan de maatschappij. Mocht je denken zover komt het niet? Kijk eens naar 2020 waar men met een nep virus de gehele maatschappij kon lamleggen. Met de invoering van het Sociaal Krediet Systeem zoals dit al draait in China sinds 2009 is je laatste stukje vrijheid in rook op gegaan.

De klok staat niet op vijf voor twaalf maar is op 17 Maart 2020 12.00 uur al het gehele uur gepasseerd toen de lockdown hier inging in Frankrijk. Voor mij was dit gelijk duidelijk, Agenda 2021 is nu gestart was mijn eerste gedachte.

Noot: Ik ben mij bewust dat het delen van deze informatie niet zonder gevaar is.

Net binnen: The Democrat-Big Tech censorship alliance just ran a masterclass in media control for dictators around the world


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk