21 Nieuwe regels voor 2021


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #302


Als je je nog steeds vastklampt aan het oude normaal, zul je de komende maanden en jaren een wereld van pijn tegemoet gaan. Laat het nu los, anders raak je achterop en kom je waarschijnlijk vast te zitten met de menigte, vechtend voor iets dat nooit van jou was om mee te beginnen.

Bron artikel Walking Times: 21 NEW RULES FOR 2021
Door: Dylan Charles, 08-01-2021

Je moet je absoluut realiseren dat het spel al is veranderd en dat de nieuwe regels worden geschreven op dit moment. Als je je aandacht niet voldoende kunt openen om de cataclysmische veranderingen in jezelf op te vangen, mis je de grootste kans van je leven en loop je het risico om onder de bus te worden gegooid.

We gaan het Aquarius tijdperk binnen en dit opkomende paradigma vereist totale innerlijke vrijheid, wat in schril contrast staat met het oude paradigma van externe controle. Deze oorlog is al een hele tijd aan de gang, maar mij oh mij, is hij ooit aan het opwarmen. Bereid je voor op een kolossale, zelfs bijbelse strijd tussen deze twee dynamieken, terwijl het universum eraan werkt om zichzelf onder een nieuw teken in evenwicht te brengen. Je bent hier niet om dit ding naar wens te sturen, je bent hier om je open te stellen voor alle mogelijkheden die deze rit te bieden heeft.

Tijd om de verandering te zijn.

En dit is echt het moment waarop zovelen van ons hebben gewacht. Het matrixcontrolesysteem zou nooit eindigen zonder zichzelf te onthullen voor wat het werkelijk is. Het is nu eindelijk allemaal openlijk voor iedereen om te zien, en het is duidelijk voor degenen die ervoor kiezen om te kijken dat de hamer naar beneden komt en dat het systeem kapot gaat in zijn poging om het hele menselijke ras te consumeren.

Degenen die leren om voortdurend op één lijn te blijven met hun innerlijke waarheid, zullen in staat zijn om NIET af te glijden naar conformiteit, afhankelijkheid, angst, groepsdenken en kudde-domheid, afhankelijkheid, angst, groepsdenken en kudde-domheid. Je hebt het gereedschap, het temperament, de vasthoudendheid en de geest nodig om hierin te navigeren, of je wordt gefrustreerd door stress, overweldigd door angst, en je zult eindigen met het andere schapen in een van de pop- mediaverhalen, die blindelings de agenda van iemand anders uitvoeren.

Je energie zal volledig worden verbruikt door externe gebeurtenissen die je spirituele en innerlijke groei belemmeren, en je zult worden veroordeeld tot gefrustreerd zwoegen in de overblijfselen van een stervend paradigma, waarbij je je alleen kunt concentreren op conflicten en strijd. Het is echt stom, allemaal.

Een van de dingen die ik tegenwoordig heel duidelijk opmerk, is hoe de aard van de waarheid en de bron van de waarheid verandert.

Waar we ooit waarheid konden zoeken en vinden in onze gevestigde collectieve geschiedenis, de media en in de verslagen van anderen, wordt de waarheid nu aan ons geopenbaard in relaties. Al die andere dingen blijken volledig gecompromitteerd te zijn.

En het isolement van het jaar heeft een zuivering in onze relaties teweeggebracht, zodat het nu lijkt alsof we allemaal in een spiegelshuis opereren. Aanvankelijk onthulde de crisis onze ware kleuren aan degenen die het dichtst bij ons stonden, en nu, in de weerspiegeling van onze relaties, kunnen we duidelijker dan ooit zien wat we moeten weten en doen om te evolueren en te groeien naar deze nieuwe innerlijke vrijheid. Als we negeren wat we zien, komen we vast te zitten in de oude manieren van zijn.

Dus ik vraag. Hoe deed u het toen de pandemie begon?

Ben je in paniek geraakt? Ben je bevroren? Hoe ver is de angst bij je gekomen? Heb je het zijn weg laten werken tot in je hart? Ben je een deel van je menselijkheid kwijtgeraakt?

Of misschien zijn je ware kleuren mooi. Heb je in dit alles nieuwe diepten ontdekt in je mededogen? Heeft u troost gevonden in vrijgevigheid en empathie? Bent u overgegaan tot dienstbetoon om uw ziel gerust te stellen? Ging je hart wijd open, helder en waar?

Wat heb je over jezelf geleerd?

Let goed op hoe je tegenwoordig in je relaties opduikt, want er spelen momenteel twee concurrerende verhalen in onze wereld. Een daarvan vindt plaats op het mediapodium en bevat een vakkundig gemaakte orkestratie van de slechtste kwaliteiten van de mensheid. Het andere verhaal speelt zich af in je geest en in je hart en biedt een buitengewone gelegenheid voor persoonlijke evolutie. Waar je ook op gefocust bent, dat breng je naar de anderen in je leven en bepaalt welke feedback je van hen en de wereld krijgt.

Een wijze vriend vertelde me onlangs dat de liefde die we in ons leven ervaren de duidelijkste weerspiegeling is van wie we werkelijk zijn als mensen.

Dus, wat zie je in de relaties in je leven? Ervaar je liefde of ben je gefrustreerd? Is er gemak of misschien leegte? Is er vreugde of voel je je onderdrukt of opgekropt? Voel je een gevoel van uitzetting of een gevoel van samentrekking? Kun je in je relaties voelen om aan te voelen welke je energie geven en welke je energie verbruiken? Wat gaat er goed bij de goede en wat mis bij de andere?

Wat moet je aan jezelf veranderen om een ​​relatie te hebben met de wereld die je geluk, vreugde, vrede en vrijheid brengt?

Ik heb de laatste tijd diep over dit alles gemediteerd. Heel langzaam de leegte in gaan en wachten om te zien wat er van nature ontstaat. Hier zijn een paar dingen die de laatste tijd voor me opkomen. Ze voelen aan als een opkomende nieuwe regelset. Als een geactualiseerd programma om door te draaien terwijl we collectief halsoverkop in een geweldige en cataclysmische oorlog tussen vrijheid en controle duiken. Tussen angst en liefde.

Geniet, mensen, en houd de vibratie hoog!

1.) Wees vooral direct en eerlijk. Wees degene die zegt wat te lang niet is gezegd.

2.) Heb waanzinnig lief. Laat het allemaal naar buiten komen. Je hebt geen tijd om je in te houden.

3.) Maak jezelf sterk. Fysiek sterk, emotioneel sterk, spiritueel sterk.

4.) Oefen radicale onthechting en loslaten. We moeten ruimte creëren om het nieuwe paradigma te laten ontstaan.

5.) Leer ervan te genieten geduldig te zijn door dingen op een natuurlijke manier te laten verlopen zonder iets te forceren.

6.) Druk jezelf uit zoals nooit tevoren. Wees meer echt. Wees rauwer. Wees meer open. Wees meer een bad ass een rotzak. Wees meer jij.

7.) Laat de dood alle motivatie zijn die je nodig hebt om alles te doen wat je maar wilt. De klok tikt sneller dan ooit.

8.) Wees niet verbaasd als de zaken veel beter verlopen dan u zich had kunnen voorstellen.

9.) Geef anderen zoveel vrijheid als je kunt, en geef ze dan meer. Laat ze hun stomme verschillende meningen hebben, of wat dan ook, en blijf gewoon van ze houden met alles wat je hebt.

10.) Sta niet toe dat uw geest het stuur overneemt. Stuur met je hart.

11.) Maak van persoonlijke evolutie uw belangrijkste richtlijn en kijk hoe snel uw leven ten goede verandert.

12.) Wees de persoon in de kamer die het meest lacht en glimlacht en anderen laat zien hoe ze de waanzin van de wereld kunnen afweren.

13.) Bewaar je energie totdat het tijd is om in beweging te komen, doe dat dan met maximale potentie.

14.) Blijf dicht bij de dingen die u onder controle kunt houden en neem afstand van die dingen die u niet kunt.

15.) Leer anderen alles wat je tot nu toe hebt geleerd. Neem volledig deel aan de groei van anderen.

16.) Creëer relaties, repareer relaties, vind overeenkomsten, bouw bruggen en wees er voor anderen.

17.) Leer de wereld en de mensen om je heen te observeren.

18.) Herschrijf de regels zo nodig voor maximaal gemak en minimale stress.

19.) Laat jezelf huilen, schreeuwen of wat dan ook, om ervoor te zorgen dat je een kanaal hebt voor negatieve emoties, niet een reservoir.

20.) Oefenen, oefenen, oefenen. Neem elke dag deel aan uw dagelijkse praktijk. Ontwikkel uw innerlijke rust en kracht door de continuïteit van uw bedoelingen.

21.) Behoud de hoogst mogelijke vibratie en maak er een punt van besmettelijk te zijn voor anderen.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk