Trumps heeft geen keuze meer. Gaat het leger ingezet worden, “JA” !


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #299


De afgelopen dagen hebben we de verraders allemaal kunnen zien toen zij zich allemaal bloot gaven en Trump de dolk in de rug staken. Alle opties om de verkiezingsfraude via de wettelijke opties inclusief de ‘rechtspraak’ aan te pakken zijn nu uitgeput, tijd voor de onthullingen, de noodtoestand is nog steeds van kracht vandaar zou men Trump voor de laatste dagen nog willen afzetten. En er is nog de Executive Order van 2018. Intussen is het een slagveld op de sociale media van mensen waarvan hun account geblokkeerd is.

Op dit moment zitten we in het midden van de informatie oorlogsvoering


The world is laughing at America & Mao, Lenin, & Stalin are smiling. Big tech is able to censor the President? Free speech is dead & controlled by leftist overlords.

In case I’m next stay connected by simply signing up now at https://t.co/835EajP4SI
I’ll let u know where I land.
— Donald Trump Jr. (@DonaldJTrumpJr) January 9, 2021

Het Militaire Massa Communicatie Systeem zal de MSM buiten spel zetten

Trumps heeft geen keuze meer. Gaat het leger ingezet worden, “JA” !

The Los Angeles Times schrijft “Pelosi consults general on curbing Trump’s military power as House weighs impeachment” (Pelosi raadpleegt generaal over het beteugelen van de militaire macht van Trump, terwijl House afzettingsmaatregelen overweegt) men weet dus drommeld goed dat daar het gevaar zit de komende 11 dagen tot de twintigste januari. Een afzetting procedure is echter een kreet in naam, als je weet hoe lang men met de vorige gefaalde afzetting aan de slag was. Want je zal toch wel bewijs moeten leveren, inmiddels is de laptop van Pelosi gestolen tijdens de ‘inval’ van het Capitool. Geen bewijs maar ik heb zo’n vermoeden waar die terecht is gekomen. Ik vertrouw volledig op de uitkomst van dit alles met de zeer omstreden letter “Q”.

Mike schreef deze week ook op zijn forum; “Military is the only way. Politiek is corrupt. Media is corrupt. Alles en iedereen is corrupt. Ook bepaalde elementen in het leger. De patriots weten wie wie is. We stevenen nu af op het langverwachte AF1-moment, met Trumps tweet, ‘My fellow Americans, the storm is upon us’. Trust. The. Plan.


HISTORIE wordt geschreven
Pas NU gaan we het ECHT beleven
Terwijl het meer en meer mensen gaat benauwen
Versterkt -nu- juist mijn rotsvaste vertrouwen
Hoogmoet kwam, before the fall,
Freedom can be thall. Were we go one we go all

Edmund Burke zei: “Het enige dat nodig is voor de overwinning van het kwaad, is dat goede mensen niets doen.”


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk