Open schrijven aan Henk Mutsaers


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #298


Dat is even schrikken! Gecondoleerd met het verlies van een goede president die menig schaap op het verkeerde been heeft weten te zetten! 

Waar ik wel de schrik in de benen kreeg, was dat je in een goed artikel schreef dat je stopt met mensen informeren wanneer Trump geen president meer is. Maar juist dan is het belangrijk mensen te blijven informeren. 

Want er is meer dan de Amerikaanse politiek.

Jou site staat vol met goede artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen die mensen kunnen helpen verder te gaan in het leven. Neem b.v. alleen de raadgevingen die betrekking hebben op gezondheid. Daar is voor de bevolking nog een hele weg te gaan.

Maar ook de Europese en Nederlandse politiek kunnen wel wat oppeppers gebruiken.

Even terug naar de presidentsverkiezingen in de VS.

Goed, we weten allemaal dat Biden ten onrechte de nieuwe president is. Maar juist daarom vraag ik me een aantal dingen af!

Is Joe Biden de nieuwe president omdat de NWO dat graag wil? Dat kan, en dan heeft de hele wereld verloren.  Maar veronderstel dat Joe Biden een chanteerbaar persoon is en dat ze hem voor iets anders gaan gebruiken. We weten allemaal wat er heeft plaatsgevonden in China. Het hoogverraad dat Joe Biden daar pleegde door informatie te verkopen aan de Chinezen! We weten ook allemaal dat Joe Biden zijn zoon steunde in Oekraïne als vice president. Dus kunnen we rustig stellen dat Joe Biden een crimineel is, en dus zwaar chantabel! 

De Chinezen hebben in korte tijd zo veel macht gekregen op het wereldtoneel dat de VS haar macht eigenlijk heeft verloren. Joe Biden heeft hier aan medegewerkt door zich te laten chanteren, ook heeft zijn zoon Hunter zich misdragen met een te jong meisje. Daar zijn video beelden van!

Terwijl elke complotonderzoeker dit wist, was het de gemakzucht van de media dat dit niet algemeen bekend is gemaakt. Toch wel belangrijk wanneer het een nieuwe president van de VS betreft!

Maar goed. Een reden temeer de bevolking eerlijke informatie te blijven geven.

Wat mij het meest verbaast is dat Trump dit ook wist en niet gebruikt heeft om Joe Biden en zijn zoon te laten arresteren. 

Laat ik even uitleggen wat mijn taak is in deze! Ik ben duider! Al de informatie die ik krijg, en dat is zeer veel en van bronnen die ik kan vertrouwen en hoog staan in informatie keten, als je begrijpt wat ik hiermee bedoel. Al deze informatie mag ik plaatsen en trachten uit deze informatiesoep een richting te vinden wat er kan gebeuren. Nu is misschien iets duidelijker waarom ik dit schrijf.

Je weet ook dat Trump eigenlijk door enkele generaals is gevraagd te gaan voor het presidentschap om orde op zaken te stellen betreffende de misdaden die een aantal voormalig hooggeplaatste personen hebben gepleegd. Maar ook om mensen te bevrijden van het juk dat al eeuwen op de mensheid drukt.

Daarom is het zeer bevreemdend dat Trump hier geen gebruik van heeft gemaakt. Hij had alle informatie om Biden en zijn zoor te laten arresteren! Hij wist ook dat deze verkiezingen gefraudeerd werden. Trump heeft zelfs stembiljetten van merktekens laten voorzien zodat ze traceerbaar waren. En toch heeft hij geen gebruik gemaakt van deze wetenschap. 

  • Verdacht? 
  • Ja, zeer verdacht! 
  • En dan komt de vraag: waarom? 

Waarom deze enorme show ?

Gedwongen? Door wie? Zijn het andere machten die sterker zijn dan Trump? Zeker, die zijn er! Maar wie? Het wie, waarom, hoe, waardoor, waarvoor moet nog verder uitgezocht worden! 

En daarom Henk, vraag ik jou je site in de lucht te houden. Juist omdat jouw inzicht, jouw kennis, jouw invloed mensen kan helpen naar een werkelijkheid van een eerlijke wereld!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.


Eigenlijk ben ik wel blij met de open ‘brief’ aan mij van © Piki.

De conclusies die je hierboven trekt zijn allen als een klap van de hamer op de bekende spijker. De vele “waarom’ vragen zal ik proberen te beantwoorden zover mijn inzichten reiken.

Het afgelopen jaar zijn we allemaal getuige geweest van de macht van de Fake News Media, ze lieten de wereld geloven dat er een dodelijk virus is en daarmee werd de lang gekoesterde droom van de uitrol van de Nieuwe Wereld Orde gestalte gegeven. ‘We’ wisten dat het ging gebeuren met de datum van agenda 21 in gedachten maar niet hoe het zou gaan gebeuren. 15 maart toen ik het telefoontje kreeg dat om 12.00 uur hier in Frankrijk de totale lockdown in zou gaan dacht ik gelijk; “Nou dit is het dan!

Zoals niemand ontgaan is ben ik samen met Mike Donkers best fanatiek als volger van de Q anon beweging. Dat was dan ook de bron van veel kennis en vertrouwen.

Eigenlijk had Trump het gehele moeras al droog kunnen leggen in 2018 en de Deep State op kunnen rollen, ….

… maar was de wereldbevolking daar klaar voor?

Je hebt afgelopen jaar gezien hoe men voor de leugens valt. Ik denk dat Trump samen met het Q team grote strategen zijn en zich zeker bedienen van Sun Tsu the art of war de kunst van het oorlog voeren. Stel je voor dat je van de een op de andere dag ontwaakt en de gehele wereld is veranderd? Dat is wat veel mensen gaan ervaren, alleen ten opzichte van 2018 zijn er nu veel anons die daar zelfs sterk naar verlangen en zich eigen gemaakt hebben om zelfstandig te kunnen nadenken en handelen zonder in de hype van de media te trappen.

Kijk eens wat een leger fanatieke Trump aanhangers er is ontstaan ondanks alle leugens van de media. Vooral het laatste jaar is Trump gewoon meegegaan in de Corona hype om mensen te laten zien, voelen en proeven hoe er een communistisch bewind uit ziet in de praktijk. Immers de meesten in de westerse wereld kennen oorlog alleen van de televisie inclusief ik zelf. Nu zit er echter de schrik wel in bij de mensen die bewust in de wereld staan, maar we moeten allemaal bewust zijn van dit gevaar, allemaal !

Nee, en condoleren hoef niet want;

It Ain’t over Till It’s Over

Het uiteindelijke resultaat kan pas zichtbaar of bepaald zijn als een bepaalde situatie, gebeurtenis enz. Volledig is beëindigd.

Laat ik duidelijk stellen dat ik bij mijn standpunt blijf dat ik stop als zou blijken dat Joe Biden de komende vier jaar gaat regeren. En nee, er is niets meer over als Amerika valt, het is het allerlaatste bolwerk dat tussen de vrije wereld en een totalitair communistisch bewind staat, ik heb dan ook geen illusie nog lang in vrijheid te kunnen leven om nog iets te kunnen betekenen voor wie dan ook.

Dit om aan te geven hoe ik en anderen met mij de situatie inschatten die dan razend snel zal gaan waar we in 2020 een voorproefje van hebben gezien. Het Sociaal Krediet Systeem, heropvoedingskampen als men je nog nodig acht en anders, …

Er komen nog vele dagen tot 20 januari, de dag die in de Amerikaanse constitutie staat als enige harde overdrachtsdatum voor de president. Een gisteren is er weer iemand in de opgezette val gelopen.

Ik heb van deze tweet maar een afbeelding gemaakt. Trump is voor 12 uur verbannen van Twitter wegens het schenden van de Twitter regels. Er wordt zelfs gedreigd met totale verbanning. De Tweet waarin hij aangaf teleur geteld te zijn in Vice President Mike Pence is al verdwenen.

Bewijs en wantrouwen zijn maar al te vaak onvoldoende, je moet het tonen. Sun Tsu, de kunst van oorlogvoeren, en vergeet niet; HET IS OORLOG

De uitkomst van de oorlog is groter dan WOI en WOII bij elkaar opgeteld, er staan immers nog miljarden doden op de agenda, toekomstige doden !!

Maar dat is natuurlijk een complottheorie van mij, dat kan ik nooit hard maken, …. of toch wel?

Henk
Georgia Guide Stones

P.S. bedankt in ieder geval voor het compliment, maar 40 jaar geleden liep in nog toiletten schoon te maken dus eigenlijk had iedereen wel kunnen doen wat ik gedaan heb.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk