Antifa gisteren doorgedrongen in Capitool, onder begeleiding politie !


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #297


Waar eindelijk de President de gelegenheid zou moeten krijgen de giga fraude tegenover de wereld uit te leggen die alleen de standpunten van de fake media hadden vernomen, werd dit stukje geschiedenis ruw verstoord door wederom een valse vlag. Een kleintje wel-eens-waar maar toch effectief voor die dag.

Een giga opkomst van de “StopTheSteal” (stop de diefstal) verkiezingsbijeenkomst werd na de speech van Trump al snel een zooitje. Voor het eerst sinds 3 november kreeg de president de gelegenheid bij de main stream media zijn kijk op de zaak te geven zonder dat hij in de rede gevallen kon worden of de media de uitzending stopten door te geven. Ze moesten nu verplicht blijven uitzenden. Maar aan het verzoek van Trump om de camera even te draaien om de gehele menigte in beeld te brengen werd niet voldaan, wat een schande !!

De livestream die doorgegeven werd via de War Room van Steve Bannon werd plots van Trump over geschakeld naar de kiesmannen goedkeuring procedure in het Capitool waar beiden “the House” en “het Senaat” gevestigd zijn. Vice President Mike Pence voerde daar het woord en de senators die protest aantekenden kregen 5 minuten spreektijd wat enkele vurige betogen opleverde.

Plots werd echter deze uitzending afgebroken. Op zoek naar alternatieve media schakelde ik even naar CNN waar men net begonnen was met de “bezetting” en”aanslag” op het Capitool. Schoten zouden gehoord zijn en de President kreeg er in niet mis te verstane woorden van langs dat hij door het niet erkennen van zijn verlies deze situatie gecreëerd had.

Wat we zagen op de beelden waren protesters die vreedzaam op de bordessen met vlaggen stonden te zwaaien en enkelen van hen die het gebouw waren ‘binnen’ gedrongen en keurig binnen de pionnen lopend wat liepen te filmen. Inmiddels had ik een live verslag gevonden op NewsMax waar men genuanceerder verslag deed. Men kon er daar wel inkomen dat na 8 weken fake news verslagen, rechters die weigerden zaken te behandelen en de duidelijke bewijzen van fraude kwaad was door een machteloosheid van woede.

Daarna kregen we een gevecht te zien van enkele Trump aanhangers die met de blote vuist de politie te lijf gingen. Een kort fragment dat tot in den treuren herhaald werd. Ook het heilige der heilige waar eerder nog de TV beelden vandaan kwamen werd ‘ingenomen’ door de ‘bezettingsmacht’ Ten slotte werd de korte speech van Trump uitgezonden die opriep vredig naar huis te gaan voor de avondklok die de burgermeester had afgeroepen voor 18.00 uur

Inmiddels was het voor mij om elf uur tijd om een paar uurtjes te gaan slapen, en was het echte nieuws nog niet eens vertoond op TV.

WIJ ZIJN HET NIEUWS

Met miljoenen burger journalisten ter wereld ten opzichte van relatief een klein deel beroepsjournalisten ontgaat ‘ons’ niets. Overal zijn mensen met smartphones actief om live beelden te streamen en door te geven aan de wereld. Om 20.21 had ik dan ook al deze video gedeeld

Vanmorgen kwamen daar deze beelden nog bij, …

Er zijn vannacht nog vier doden gerapporteerd wie en wat gaat nog wel duidelijk worden


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk