Verkiezingsfraude op herhaling 05-01-2021, betrapt via livestream


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #296


Alle ogen zijn gericht op Georgia, waar dinsdag een paar Senate runoff races zullen bepalen welke partij de Amerikaanse Senaat controleert.

Republikein David Perdue neemt het op tegen de Democratische uitdager Jon Ossoff, terwijl Republikein Kelly Loeffler het moet opnemen tegen Raphael Warnock. De democraten hebben Ossoff en Warnock nodig om te winnen om de Senaat een 50-50 verdeling te geven, wat zou betekenen dat de “verkozen vice-president Kamala Harris” de cruciale tie-breaking stemming zou hebben om de prioriteiten van Joe Biden door te drukken zodra hij aantreedt. Als slechts één van de Republikeinse gevestigde exploitanten zijn zetel zou behouden, zou de Senaat onder controle blijven van de GOP.

Dit ontving ik vanmorgen per mail

Het raadsel van verdwijnende stemmen

Tijdens de live uitzending over de verkiezingen is het volgende gebeurt.

 1. Beeld 1
  1. David Perdue heeft 2130.535 stemmen
  2. Perdue heeft 20.006 stemmen meer dan Loeffler
  3. Loeffler heeft 2110529 stemmen
  4. Er is 96% gekozen naar schatting

Beeld 2, een seconde later

 1. David Perdue heeft minder stemmen dan eerst…2108257
 2. Perdue heeft 19742 stemmen minder dan Loeffler
 3. Perdue heeft meer stemmen, 2127999
 4. Er is 95% gekozen naar schatting 
 1. In en grafiek ziet het er zo uit, het verschil is binnen enkele seconden ontstaan.
 2. Ra, ra, hoe kunnen stemmen verdwijnen?
 3. Waar links er 17740 stemmen bijkomen, verdwijnen er rechts 22278 stemmen.
 4. De achterstand van 20006 stemmen is in een seconde omgedraaid in een voorsprong van 19742 stemmen.

De stream live opname

Uitgerekend op de dag dat de 3 november verkiezingsfraude in de spotlights staan gebeurd het opnieuw. Daarmee is het totale vertrouwen in verkiezingen overal ter wereld beneden het –nulpunt– gedaald.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk