Trump of Biden, is er wel een keuze?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #295


De Amerikaanse kiezers kozen massaal voor Donald Trump, de verkiezingen werden ook massaal gefraudeerd door de Deep State, van harte gesteund door de media en de geconditioneerde rechtspraak.

Voor de gehele wereld is de uitslag van deze titanenstrijd;

“Erop” -of- “Eronder”.
“Goed” -tegen- “Kwaad”.
“Democratie -tegen- “Dictatuur”
“Overwinning” – tegen- “Ontreddering”

Veel mensen denken dat het wel meevalt als we de oude Joe Biden vier jaar op het gestoelte -zouden- gaan zien.

Wij hebben zondag onze gevolgtrekking herhaald die we eerder medio 2020 ook al hadden uitgesproken.

Als Biden op 20 januari wordt gekozen als 46ste president dan gaat dotcom.radio en gedachtenvoer op zwart, iets wat Mike ook heeft uitgesproken over zijn fa(c)sforum, Dan stoppen we met onmiddellijke ingang zonder nog commentaar te leveren.

De vraag die jullie nu zouden kunnen stellen is; “Waarom”.

Worden we dan ingehaald door de tijd of de realiteit?

Er is geen keuze tussen Trump of Biden.

Er is alleen een terugkeer naar de democratie of een verder afglijden naar de Chinese stijl totalitaire controle staat en verdere dictatuur met alle gevolgen die we uit en ten treuren hebben opgesomd de afgelopen 20 jaar en -NU- aan den lijve ondervinden.

Met een Biden bewindt is het voor ons duidelijk dat we dan binnen de kortste keer het onderspit gaan delven en bij de allereersten zullen horen die opgepakt gaan worden voor opsluiting in een heropvoedingskamp, … of erger.

De website uit de lucht een Google vergeet mij verzoek indienen, afmelden bij alle sociale media en proberen tussen de klippen door als voorbeeldige NWO slaaf door het leven te gaan met als waarschijnlijk gevolg totale opsluiting in je eigen huis en zeer beperkte of geen toegang van vrienden of familie. We hebben ons immers misdragen in de ogen van de wereldveroveraars en dit zal niet ongestraft blijven. De enige andere optie is dan vrijwillig / aangemoedigd uit het leven stappen.

Een tweede keer deze belangrijke vraag;

Worden we dan ingehaald door de tijd of de realiteit?

Gaat Trump winnen?

Hij had al gewonnen, dat is het antwoord.

Daar hebben wij dan ook het volste vertrouwen in na duizenden jaren overheersing door de elite, de schaduw regeerders, de illuminatie of wat voor naam je er ook aan wil geven.

We hebben eigenlijk al veel te veel inzicht verworven in het reilen en zeilen van deze ‘mensen’ als je ze zo zou willen noemen.

Wij hadden al lang gezien dat zwijgen een misdaad was.

Voor ons is de herverkiezing van Trump de laatste strohalm, wat zouden we nog kunnen ondernemen na 20 jaar actievoeren. Een burgeroorlog, … zonder een wapen?

Dit is waar we staan, waar wij staan, dit is waar velen geen enkel benul van hebben, hun schouders ophalen op de morgen van 6 januari en de dag van 20 januari.

Er wordt op deze dagen geschiedenis geschreven als nooit tevoren. WOI & WOII vallen beiden opgeteld in het niet bij wat er nu op de agenda staat.

De onvoorwaardelijke vrijheid van de wereld.

Op 6 januari zullen er meer als een miljoen Amerikanen naar Washington DC afreizen om te demonstreren, net als er vele miljoenen overal ter wereld deden, net als er slechts duizenden in Nederland deden, net zoals de Gilets Jaunes elke week deden meer als 2 jaar met gevaar voor leven en gezondheid.

Wij volgden het plan en zoals je weet kan elk plan mislukken.

Als dit plan echter mislukt dan is er geen plan B, C, of zelfs Z meer.

In 2020 zagen we met eigen ogen hoe gemakkelijk miljarden mensen voor de gek gehouden konden worden.

We hebben er echter vertrouwen in dat die kleine minderheid activisten voldoende waren om samen met de zwijgende massa de wereld ten goede kunnen keren aan de rand van de afgrond en de nu nog slapende meerderheid mee op sleeptouw kunnen nemen.

Wij zetten vol in op de overwinning en willen dit ook zo vieren, deze maand. Deze maand gaan we het licht zien, want verdwijnen in het duister is eigenlijk geen optie.

War Room Steve Bannon met Jim Caviezel de eerste +- 3 minuten

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk