Waterstofperoxide


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #294


Kan waterstofperoxide helpen bij een tekort aan zuurstof in de cellen? Een symptoom bij Corona besmetting!

Alle leven op aarde is afhankelijk van water en zuurstof. Ziek zijn betekend dat onze cellen niet goed meer functioneren. Dit heeft een aantal oorzaken. Onze cellen bestaan uit nog kleinere deeltjes, o.a. uit zuurstof en waterstof moleculen. Deze moleculen kunnen alleen goed werken als elektronen en protonen in de moleculen gelijkmatig aanwezig zijn. Als een zuurstof- of een waterstof- molecuul in een cel een elektron of een proton mist is de balans weg en worden of zijn we ziek. De cel kan dan niet goed het belangrijke werk doen.

(Een zieke cel heeft ook een ander trillingsniveau dan een gezonde cel. We moeten dus trachten het trillingsniveau van de zieke cellen te normaliseren. Dit kan door eventuele tekorten aan te vullen. Deze tekorten kunnen bestaan uit vitamines, mineralen, water, zuurstof of hormonen. Meestal maakt het lichaam zelf deze stoffen aan uit het aangeboden voedsel. (Behalve vitamine C.)

De waterstof molecuul (H2) en de zuurstof molecuul (02) komen in paren voor.

Ons lichaam maakt een enzym aan dat waterstofperoxide splitst in waterstof en zuurstof. Dit is erg belangrijk omdat het lichaam waterstof of zuurstof naar een cel kan sturen waar dit nodig is. Een zieke cel heeft een tekort aan een elektron of aan een proton. Dit wordt nu aangevuld en kan de cel zich herstellen of er wordt een nieuwe gezonde cel aangemaakt. Duidelijk is dat waterstofperoxide de zieke cellen weer kan regenereren (beter maken) door de cellen te ondersteunen met waterstof en zuurstof moleculen. Ons lichaam produceert zelf ook H202 in de longen ter ondersteuning van het immuunsysteem en om verkeerde bacteriën en virussen te doden en gifstoffen te verbranden.

(Ons emotionele leven, de wijze van telen van voedsel, dus dat wat bij ons binnenkomt, zorgt ervoor dat vele ziekten op ons pad komen. Het lichaam is altijd bezig hiervoor de beste oplossing te vinden. Een aangetast orgaan zegt veel over de emoties die we niet verwerkt hebben. Als we ons lichaam beter maken door onze cellen weer in orde te maken met de adviezen die gegeven worden, moeten we ook iets doen aan ons emotionele leven. Anders zal de ziekte terug komen. )

De mens is niets zonder de natuur. De natuur is beter af zonder de mens. De mens dwaalt steeds verder af van de natuur. Ons gevoel en onze intuïtie verlaten ons steeds meer. Daardoor hebben we steeds minder contact met het natuurlijke in ons zelf. We willen steeds minder verantwoordelijkheid nemen voor ons gevoel, onze intuïtie, en daardoor ook voor de natuur buiten onszelf.

We zijn bezig met een collectieve zelfmoordpoging op langere termijn en op zeer grote schaal.

Onze intuïtie is niet zomaar een gevoel, het kan ons beschermen en is daar ook voor bedoeld. Onze intuïtie is hetzelfde als ons immuunsysteem. Zowel onze intuïtie als ons immuunsysteem behoren tot onze bescherming, en dat verwaarlozen we steeds meer. Doordat onze intuïtie steeds meer verzwakt, weten we niet meer welk voedsel goed voor ons is. Door slecht voedsel te eten verzwakken we ons immuunsysteem ook steeds meer. En de voedingsindustrie help u daarbij met grote dankbaarheid. Uw conditie en gezondheid van u en uw kinderen gaat langzaam steeds meer achteruit. En daardoor bent u en uw kinderen in de toekomst een welkome bron van inkomsten voor de ” farmaceutische geneeskunde” industrie”. En bent u volkomen afhankelijk wat wordt aangeboden. Vaccins en chemische medicatie helpen niet gezonder te worden! U kunt zelf beslissen hoe goed dat is voor de fysieke en geestelijke gezondheid van u en uw kinderen.

(De huidige geneeskunde geneest niet, maar zorgt ervoor dat de symptomen van een ziekte worden onderdrukt. Of we worden geopereerd of bestraald als dat nodig is. Dat is ook niet altijd de beste oplossing! Voordat u het zover laat komen kunt u misschien beter iets doen om ziekten te voorkomen.)

Alles in de natuur streeft naar een balans. De belangrijkste balans is de balans tussen waterstof en zuurstof. Om dit te bereiken kunnen we gebruik maken van waterstofperoxide.

Omdat er een balans moet zijn kunnen we deze stof niet zomaar innemen. Het is goed dit zo te maken dat het de gezondheid bevorderd.

Waterstofperoxide kan ook giftig zijn voor het lichaam, net als teveel water drinken of teveel sla eten.

Daarom is het belangrijk de juiste verdunning en hoeveelheid te nemen. Maar dat geldt voor alles!

Op internet of bij Apotheek of drogist kunt u waterstofperoxide Food Grade van 35% kopen of bestellen. Dit is veel te sterk om puur in te nemen. U kunt dit zelf verdunnen door een maatbekertje of iets dergelijks te nemen en één deel waterstofperoxide van 35% te verdunnen met 12 delen gekookt afgekoeld water. Doe dit in een bewaarflesje.

Inwendig gebruik van H202.

Hebt u geen symptomen of zijn uw symptomen niet te hevig, dan kunt u beginnen 3x maal daags 5 druppels 3% H2O2 in 200ml water op te lossen en in te nemen op een lege maag (1 uur voor het eten of 3 uur na het eten). Het geeft uw lichaam extra energie en u kunt beter functioneren. 12 druppels 3% is ongeveer gelijk aan 1 druppel van 35% verdund in water.

Bij ergere symptomen kunt u direct beginnen.

Maar bouw het wederom rustig op:
dag 1 tot 3, 1 druppel 35% in een glas water van 200ml ( voor of 3 uur na het eten. Drie maal daags. )
dag 4 tot 6, 2 druppels 35% in een glas water van 200ml ( voor of 3 uur na het eten. Drie maal daags. )
dag 7 tot 9, 3 druppels 35% in een glas water van 200ml ( voor of 3 uur na het eten. Drie maal daags. )

Met de druppels kunt u tot 15 druppels gaan in 200ml water.
Neemt u de verdunde H202 dan stijgt het zuurstofgehalte in het bloed en de lichaamsweefsels enorm. Dit komt niet alleen door het extra zuurstofatoom in H202, dat vrijkomt, maar ook doordat er meer zuurstofdragers in het bloed komen.

Dr. Charles Farr heeft ontdekt dat H202 het hele lichaam stimuleert om het cel metabolisme te versnellen. Kleine adertjes wijder maakt, de bloedtoevoer vergroot, de verspreiding en consumptie van zuurstof in het bloed wordt beter en de lichaamstemperatuur stijgt.

Verder bestrijdt H202 schadelijke bacteriën en pathogene. De voor ons lichaam gezonde bacteriën zijn meestal aerobic, d.w.z. dat ze in een zuurstofrijke omgeving leven. De meeste schadelijke bacteriën en pathogene (en kankercellen) zijn anaeroob, d.w.z. dat ze in een zuurstofarme omgeving leven.

Wanneer cellen in ons lichaam te weinig zuurstof krijgen gaan die dood of gaan over op een noodsysteem. Dit noodsysteem zorgt dat de cel niet sterft maar gisting gebruikt om te overleven. Dat doet een teveel aan schimmels, zoals Candida Albicans, in het lichaam ook. En cellen die overgaan op een gistingsproces om te overleven zijn kankerachtige cellen. Alle vormen van kanker in elk deel van het lichaam hebben altijd dit gistingssysteem om te overleven. Helaas zorgt dit gistingssysteem er voor dat andere cellen in de omgeving hier ook in worden meegetrokken en ook overgaan tot gisting. En juist omdat er al te weinig zuurstof in de cellen aanwezig is wordt dit proces versneld.

Helaas kan een cel die al is overgegaan tot gisting, en dus een kankercel kan worden, door alleen zuurstof toe te voegen niet meer gered worden. Andere methoden moeten deze cellen doden en uit het lichaam verwijderen.

Door het zuurstofniveau in het lichaam te vergroten sterven de schadelijke bacteriën en worden pathogene verbrandt. Een gezond lichaam produceert H202 om schadelijke stoffen en bacteriën met het extra zuurstofatoom te bestrijden. Ook normaliseert H202 het ijzergehalte in het bloed.

Onderzoek

In de laatste 25 jaar zijn meer dan 7.700 artikelen verschenen over H2O2 in de standaard medische tijdschriften. Nog enkele duizenden zijn verschenen in het alternatieve, medische circuit, over het therapeutische gebruik van H202.

Voor uitwendig gebruik van H2O2 altijd 3% gebruiken.

H2O2 kan uitwendig gebruikt worden tegen acne, puistjes en wratten.
Bij verkoudheid is het gorgelen met water met enkele druppels 3% H2O2 zeer goed. Ouderdomsvlekken kunnen er ook mee gedept worden. H2O2 (3%) op de tandenborstel helpt rood tandvlees te herstellen en gaat een slechte adem tegen en zorgt voor wittere tanden.

Bijwerkingen

Bekende bijwerking van verdunde H2O2 zijn het mogelijk moeilijker in slaap kunnen komen als H2O2 wordt ingenomen vlak voor het slapen, omdat H2O2 het lichaam activeert. Verder heeft water waarin H2O2 is opgelost een metaalachtige smaak.

Bij het volgen van een kuur kan het na enkele dagen voorkomen dat men zich vermoeid voelt, hoofdpijn, diarree of koortsachtige symptomen krijgt ( vergiftigingscrisis). Het lichaam probeert dan meer dode bacteriën en gifstoffen af te voeren dan het aan kan. Deze symptomen verdwijnen als men doorgaat met het programma en extra water drinkt.

Let op! Niet alle H202 is geschikt om inwendig in te nemen!

Goedkope oplossingen kunnen chemische toevoegingen bevatten om het H2O2 te stabiliseren. Zorg er dus voor dat u food grade (voor inwendig gebruik). Koop H2O2 van een betrouwbaar adres. Eventueel kan men samen met H2O2 vitamine E en acidophilus en bifidus producten (darmflorabacteriën) gebruiken. Vitamine E zorgt ervoor dat het lichaam efficiënter met zuurstof omgaat.

Acidophilus en bifidus helpt gunstige bacterieflora in de dikke darmen te herstellen en helpt ook bij de interne productie van H2O2.
Zo ziet u dat gezondheid niet altijd duur hoeft te zijn.

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.

Mooi artikel weer Henk! Wist je dat je H202 ook kunt vernevelen?

Dr Mercola Explains How Hydrogen Peroxide Cures Covid


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk