dotcom.radio podcast archief 2021


Jaargang  — 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021


11-04-2021 Deze week in aflevering 254: autisme & vaccins zijn biologisch wapen 32 jaar zijn vaccins nooit getest is nu bewezen – Secondaire economie opbouwen, vergeet het maar. – Opstand politie een feit – Record nieuwe miljardairs, record faillissementen – Ukraine, Midden oosten & Noord Korea de oorlogstrommels worden weer geslagen – 20 staten geheel open in de VS (map) – Het virus bestaat niet, voorzaat Gates ook al actief – Vaccinatie plicht opnieuw nep nieuws – Schaduw boekhouding Louis Pasteur duikt op in 1970, media houden alles onder de pet – de testsamenleving – aangifte tegen Rutte en meer, …. Ga naar de podcast


04-04-2021 Deze week in aflevering 253 – Nederlandse politiek, weet je nog wel op wie je gestemd hebt of schaam je jezelf kapot en ben je het voor het gemak maar vergeten? – Het Suezkanaal is weer open, nu de beerput nog! – mRNA vaccin, meer als ooit tevoor hebben mensen hun toekomst letterlijk in de eigen hand. Komt het nog goed in de wereld, Jazeker, ik blijf hoopvol. Komt het goed voor iedereen nee zeker te weten van niet en maar nieuws, … Ga naar de podcast


28-03-2021 Deze week in aflevering 252 De verkiezingssprookjes uit democratie fantasieland – Staat er iets te gebeuren is het Suezkanaal? – De mRNA gezombieficeerden nieuwtjes en meer Ga naar de podcast


21-03-2021 Deze week in aflevering 251 – het verkiezing debakel en de fraude – Je krijgt wat je verdient – De laatste waarschuwing voor de onherstelbare schade na het COVID vaccin – Er is geen weg terug !! De wereld stsst nu echt in brand de geschiedenisboeken van morgen worden vandaag geschreven. Het huis staat in brand, blussen is niet meer mogelijk, redden wie zichzelf nog redden kan. Ga naar de podcast


14-03-2021 Deze week in aflevering aflevering 250 precies een jaar dictatuur in de gehele wereld, nooit vertoond in de geschiedenis, verkiezingen 2021, welke politieke partij grijpt, … naast de overwinning. Ik verwacht fraude, fraude en nog eens fraude. Het COVID sprookje raakt over verhit nu meer landen de knuppel in het hoenderhok gooien. Nu de vaccin doden zichtbaar worden en de officiële lijst bijwerkingen de 100.000 is gepasseerd. En de VS wat staat daar te gebeuren, een update van Mike. Het media vertrouwen zakt onder de 50% en bij de sociale media 27% en meer Ga naar de podcast


07-03-2021 Deze week in aflevering 249 Aandacht voor de verkiezingen op 17 maart – Een jaar CO\/ID dictatuur – Vaccinatie paspoort – Tweederangsburgers net als met de Jodenster – Amerika, er gebeurd niets aan de oppervlakte – Negatieve rente is een feit in Duitsland – Ga naar de podcast


28-02-2021: Deze week in aflevering 248 Building Back Better, nu een Nederlandse variant – Het Geweten – Dokters in de fout – Code van Neurenberg 2.0 class action – De Covid waanzin gaat door – Jon Rappoport “Virus bestaat niet” – Stemfraude ook in Nederland – Horeca alweer open? – Jeroen Pols, Wat kabinet doet kan niet, – Baby’s maken wordt steeds lastiger – en nog veel meer. Ga naar de podcast


21-02-2021 Deze week in aflevering 247. Daar gaan we weer, onze kijk op de wereld, COVID, Trump, Rutte, de Jonge, het bekende rijtje wordt weer van stal gehaald, Intussen zakken de luistercijfers van de podcast, delen iemand ? – We schijnen al gewend te zijn aan de dictatuur, vakantie? Nou dat wordt dan een jaartje overslaan maar? De avondklok, niets geen demonstraties want Mark vroeg of we toch maar binnen wilden blijven. Wordt je hier ook niet moedeloos van. Kun jij jezelf nog wel aankijken in de spiegel; “Ik heb er alles aan gedaan”. Ga naar de podcast


14-02-2021 Deze week in aflevering 246. Impeachment proces Donald J Trump. – Hoeveel mensen zouden dit in Nederland gevolgd hebben? – COVID nieuws, ja alweer! – Dit nieuws blijft op de agenda staan tot iedereen in verzet komt, 2021, 2022, en … en nog wat nieuwstjes. Ga naar de podcast


07-02-2021 Deze week in aflevering 245 Grote gekte en totalitair COVID bewind in verschillende landen maar de grootste gekje in de UK. I Biden wel president of nog steeds Trump? Weet jij hoe het allemaal zit? Wij denken in ieder geval dat er geen mensen zijn die nu met vakantieplannen bezig zijn. Ga naar de podcast


31-01-2021 Deze week in aflevering 243. Is Biden wel de president of zijn de militairen aan de macht. Duidelijke waarschuwing voor de vaccin veilig van Mike Adams en nog veel meer nieuws. Ga naar de podcast


24-01-2021 Deze week in aflevering 242 Gaan we stoppen of gaan we door met dotcom.radio en gedachtenvoer na het debacle van 20 januari? Ga naar de podcast


17-01-2020 Nadat de dotcom.radio podcast in 2019 gemiddeld 500 tot 1.000 luisteraars trok werd dit in 2020 1.000 tot 2.000 met op 15 maart 33.000 + en verschillende uitschieters naar 3.000. De laatste vier weken liep het weer op van 2.700 naar + 3.000 maar deze week stortte het weer in naar +800 luisteraars. Waarom vroeg ik mij af? Toen ik van de week naar de War Room luisterde wist ik waarom, ik voelde dat ook; “Elk plan heeft een deadline”. Ga naar de podcast


10-01-2021 Deze week in aflevering 240 op dag 300 van de coup du monde – 6 januari, hoeveel vrienden en familie hebben je gevraagd of geappt “gecondoleerd met Trump!” – Als niemand dat gedaan heeft vraag ik mij af of je de laatste drie jaar wel strijdig genoeg was? – Capitool inval – Wat was de belangrijkste statement van Trump die jou opviel? – Met de covid vaccinatie ronden die al van start gegaan is balanceren we nu letterlijk al boven het ravijn, … en meer, veel meer zoals de Human Trafficking month, … Ga naar de podcast


03-01-2021 Deze week in aflevering 239 CoViD onthullingen , als een levend virus niet bestaat, hoe worden mensen dan besmet? – Politie delft het onderspit – Het aftellen is begonnen naar woensdag 6 januari in de VS, al het andere wereld nieuws is ruis op de lijn. Ga naar de podcast


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk