dotcom.radio podcast archief 2021


Jaargang  — 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021


10-01-2021 Deze week in aflevering 240 op dag 300 van de coup du monde – 6 januari, hoeveel vrienden en familie hebben je gevraagd of geappt “gecondoleerd met Trump!” – Als niemand dat gedaan heeft vraag ik mij af of je de laatste drie jaar wel strijdig genoeg was? – Capitool inval – Wat was de belangrijkste statement van Trump die jou opviel? – Met de covid vaccinatie ronden die al van start gegaan is balanceren we nu letterlijk al boven het ravijn, … en meer, veel meer zoals de Human Trafficking month, … Ga naar de podcast


03-01-2021 Deze week in aflevering 239 CoViD onthullingen , als een levend virus niet bestaat, hoe worden mensen dan besmet? – Politie delft het onderspit – Het aftellen is begonnen naar woensdag 6 januari in de VS, al het andere wereld nieuws is ruis op de lijn. Ga naar de podcast


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk