dotcom.radio podcast archief 2021


Jaargang  — 2016 — 2017 — 2012016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022


31-12- 2021 Deze week in aflevering afsluiter van het jaar – het sleutelwoord van deze weken is ‘paniek’ alles moet er nog even doorgedrukt worden. – de Rechtspraak staat sprakeloos, de leugen regeert en wordt verkracht – Ghislaine Maxwell veroordeeld, de beerput gaat open – Ivermectine toepassing wereldwijd – het COVID circus – Wat gaat er gebeuren met onmenselijke DNA gevaccineerden – en meer, veel meer, … Ga naar de podcast


26-12-2021 Deze week in aflevering 292 Ik neem je mee op rijm naar 2022 – Zwarte puntjes sneeuw – Aangifte Hugo de Jonge – Uitspraak zaak Ghislaine Maxwell aanstaande – Trump (weer) negatief in het daglicht – WEF en de NL politiek – Building Back Better in de VS ondermijnt – Nogmaals de PCR test – Ongevallen polis en hartaanvallen – Vaccinatie graad veel lager – en meer, .. Ga naar de podcast


19-12-2021 Deze week in aflevering 291 – Bewijs van Jeroen Pols, rechtspraak corrupt – Overal worden vaccinatie mandaten gedumpt – Paniek bij de politiek – Politiek zet democratie verder bij het grootvuil met nieuwe kabinet – Lockdowns en meer van het zelfde – en veel meer Ga naar de podcast


12-12-2021 Deze week in aflevering 290: het woord ‘farma’: tovenarij – Mensen moeten in opstand komen – Enorme geldontwaarding – Ivermectine verbieden onrechtmatig – Anti Vaxxers in de media – Steve Bannon & 6 Januari – en meer, … Ga naar de podcast


05-12-2021 Deze week in aflevering 289 gaan we steeds dichter richting het ravijn – Tribunaal nog dit jaar? – Protesten, overheid & Politie overtreden de wet op grove wijze – Grens controle nu een feit – Verdere uitrol QR code – FvD “waar ligt voor jou de grens” – ook het nieuwste virus heeft een patent – Topdrukte DELA – LinkedIn afgeserveerd – Record aantal babies onder vaccin doden – en meer, … Ga naar de podcast


28-11-2021 Deze week in aflevering 288: Bewijs vaccin is moord – Protesten Rotterdam – Gideon over tribunalen in de kamer – 3 nieuwe wetten – vrijwillig vaccineren (onder dwang) – Booster: het groene vinkjes drama – Een slimme meid van 17 – Quarantaine kampen in gebruik genomen in Australië – en veel meer  Ga naar de podcast


21-11-2021 Deze week in aflevering 287 Mentaal en spiritueel preppen – Quarantaine gevangenissen – Apartheid – herken de signalen – doodstraf in de EU landen – klimaat lockdown – bedrog sterfte gevallen – de nieuwe biowar komt eraan – en meer, … Ga naar de podcast


16-11-2021 Deze week in de extra aflevering 286 gaan we het met Aleid, Sylvia en Karin hebben over bezorgde moeders over vaccineren en alle facetten die er bij dit alles om de hoek komen kijken. We spreken de dames alleen met de voornaam aan vanwege de privacy naar de kinderen toe. Ga naar de podcast


14-11-2021 Deze week in aflevering 285 De teugels worden weer aangehaald in Nederland – Steeds meer onrust onder de bevolking – Tegenstellingen groeien nu – maar we komen weer tezamen als we het gaan zien – Overheid roept op de spioneren bij de buren – kindermisbruik komt weer steeds meer in het nieuws – Fauci documenten openbaar – BMJ fraude vaccin testen – Ongevaccineerden ondervinden steeds meer apartheid – en meer, veel meer als in 1 uur samengevat kan worden. Ga naar de podcast


06-11-2021 Deze week in aflevering 284: De economie dondert in elkaar – Australië in totale chaos – “Onverklaarbare” oversterfte – 500 dagen dictatuur – Wederom politie geweld in Den Haag nu – IC capaciteit – Hoe het vaccin je immuunsysteem uitschakelt – het booster vaccin, de gevolgen zichtbaar zoals voorspeld – en meer, … Ga naar de podcast


31-10-2021 Deze week in aflevering 283 We staken maar hoe moet er dan de ideale wereld gaan uitzien? – Uitsluiting geeft geen vrijheid – Boosterprik 4 al besteld in België – Oversterfte 2021 – motie tegen apartheid – en meer … Ga naar de podcast


24-10-2021 Deze week in aflevering 282: Spiritueel dieet – Wat is een mandaat” – Komt er een cyberaanval? – Gewapende robots zijn een feit – Ongevaccineerden doodgeschoten op nationale TV video animatie – Psychologie hoe werkt het om mensen te brainwashen? – COVID het belangrijkste woord in verantwoording – en meer  Ga naar de podcast


17-10-2021 Deze week in aflevering 281: verkeerde kant van de lijn? Laatste waarschuwing – Omroepman vraagt vergeving – Preppen is zinloos want, … – Dus jij hebt nog nooit geprotesteerd? – TV serie over Soc. Krediet Systeem – Covid kaartenhuis op instorten – FvD tegen Kartel, jullie zijn acteurs – Video: weet hoe de lijntjes lopen – Massa ontslagen en wake away acties – De dictatuur toont zich, open en bloot – Reeds miljoenen vaccinatie doden volgens rapport – 2,2 miljoen vaccin bijwerkingen – en meer … Ga naar de podcast


10-10-2021 Deze week in aflevering 280: kamervraag: krijgen we het Sociaal Krediet Systeem? – Sociale media op zwart – QR code verlengt – Vaccin 3 goedgekeurd – Zonder vaccin ontslag? – Niet reizen – Geen werkeloosheid geld – Goedkeuring malaria vaccin – Moet ook de partner van ’n zorgmedewerkers gevaccineerd zijn? – en meer, … Ga naar de podcast


03-10-2021 Deze week in aflevering 279: de grote test, aan welke kan van de lijn sta jij? – Spreek je uit of zwijg voor altijd – 2 factor identificatie groene vinkje – kort geding QR code – massale ontslagen wereldwijd – Blij met de crisis – Je weet niet veel he? – Stemfraude sinds 2000 – Apartheid nieuws – Geneeskunde is geen godsdienst en ook geen wetenschap en H ja, ook nog iets met Corona, … Ga naar de podcast


26-09-20221 Deze week in aflevering 278 – verkiezing fraude VS – Verkiezinbg Duitsland Frau Merkel wordt uitgescholden – Australië is in totale chaos – Apartheid nu ook in Nederland – Kort geding tegen de staat in Nederland – Baudet benoemd de NWO – 310 protesten in Frankrijk – Mondkapjes moord Duitsland – Financiële markt mogelijk op instorten via China – Ivermectine in het nieuws – De COVID hoax slaat helemaal op hol – en nog meer nieuws Ga naar de podcast


19-09-2021 Deze week in aflevering 277: Stemmen over de grondwet, dit had nooit gemogen – Opnieuw politiek hoogverraad – QR code op paspoort – Top Speech Gideon FvD – Waarom komen bedrijven over de hele wereld personeel tekort? – Ziekenhuis betrapt op vervalsen cijfers – en meer, … veel meer Ga naar de podcast


12-09-2021 Deze week in het dotcom war journal aflevering 276: – Ivermectine verboden – COVID pas in geheel Europa per 1 oktober – Gezondheidsraad lult zich vast – Begrensde vrijheid volgens Hugo – Fauci hangt en meer, … Ga naar de podcast


03-09-2021 Deze week in aflevering 275 van de dotcom war journal – Vaccineren voor vrijheid – In september breekt de pleuris uit – Vrijheid beperkingen in het eigen domein – De eerste schreden in een slavenbestaan – Of maak jij een andere keuze? Vaccin 3, 4 en 5 zijn reeds besteld en veel meer, … Ga naar de podcast


28-08-2021 Deze week in aflevering 274 Stakingen worden heftiger – Turkije bouwt een muur, Griekenland, Polen, – Waarom en door wie wordt jij belazerd – Vaccinatie FDA goedgekeurd? – Natuurlijke infectie beschermt beter – Wat gebeurd er in je hersenen na vaccinatie (heftig) – Vaccinatie checkpoints – Meer en meer vaccinatie studies schijnen hun licht – Dr Sherry Tenpenny over het vaccin moord wapen en meer, veel, … Ga naar de podcast


22-08-2021 Deze week in aflevering 273 – Totale chaos arbeidsmarkt Frankrijk – Amerika aan de vooravond van onthullingen? – Weer manipulatie – Kan ik nog empathie opbrengen? – Afleiding in Afghanistan – Stembiljetten VS imprint code – Ivermectine & het FDA – COVID biowapen – Vaccinatie doden met gemak de 1 miljoen gepasseerd en meer, veel meer, … Ga naar de podcast


15-08-2021 Deze week in aflevering 272 betekenis FEAR – Mike Lindell symposium – Hoe vrij voel ik mij nu (nog) tussen de zombies? – Hoezo demissionair kabinet – Het oorlogsjournaal – verbot op demonstreren ongevaccineerden – Open brief vaccineren – COVID kampen – Weer manipulatie – Microdust – en veel meer … Ga naar de podcast


06-08-2021 Deze week in aflevering 271 hebben we een afspraak moeten plannen in beide agenda’s om tijd te vinden de agenada van de Deep State verder te onthullen, de podcast die in maart 2020 meer als 30.000 bezoekers trok en nu amper 700 terijl de ‘C’ doden toen vrijwel nul waren en nu ruim boven de 30.000 zitten, … bij de gevaccineerden!! – Deel de podcast zolang we nog in de lucht zijn, zolang we nog de vrijheid bezitten, … Ga naar de podcast


31-08-2021 Deze week in aflevering 270 Frankrijk gaat opnieuw los nu wellicht in 150 steden/plaatsen – De tijd om toe te kijken is voorbij, ‘ze’ komen naar je toe! – Amerika stopt met de PCR test – terug naar normaal / denk nog eens na – Tip uit het Franse verzet – Beveiliging Macron neemt ontslag – Ivermectine en lezingen Mike – Grafeenoxide dwaalspoor (?) – Het derde vaccin wordt al uitgerold – De komende voedsel crisis, en meer, … Ga naar de podcast


25-07-2021 Deze week in aflevering 269 – Inzicht via het spoor van patenten – Protesten komen op stoom in de EU – Soros banden met rechters – Mike Lindel datadump 10 augustus? – Vaccinatie doden 30, 40, 50.000 of meer? – Aanklacht tegen minister de Jonge – hebben ze Fauci bij de ballen? – en meer, … Ga naar de podcast


18-07-2021 Deze week in aflevering 268 – Vrijheid – Medische dictatuur – Tweederangsburgers – Plan: het internet op slot – Cyberaanval – Gideon zet Rutte voor het blok – #TousAntiPass – Poolse wet boven de Eu wet – Uitvaart branch: gevaccineerden overlijden – Quatorze juillet opwarming Gilets Jaunes Frankrijk … – en nog veel COVID nieuws Ga naar de podcast


11-07-2021 Deze week in aflevering 267 – voedseltekorten – A status COVID – Nieuwe COVID maatregelen – Worden wij getrainde bangmakers? – NSBers? – Paardebloemen tegen spike eiwitten – Biden, we gaan deur tot deur – Nieuwe COIVID dictatuur – Vier staatshoofden in Afrika dood – Peter R de Vries en meer, … Ga naar de podcast


04-07-2021 Deze week in aflevering 266; dictatuur openbaring voor doven en blinden, – burgers bespioneren in opdracht van de overheid, – risico analyse lockdowns bestond maar bleef geheim, – America first, Netherlands next, – sterfgevallen Duitsland afgelopen 5 jaar, waar is de pandemie? – COVID nieuws, sociale media nieuws en meer, … Ga naar de podcast


25-06-2021 Deze week in aflevering 265; tegenstellingen tussen gevaccineerd en ongevaccineerd onhoudbaar – ANP in linkse handen – lockstep video FvD verwijderd – X22 nog enkele weken voor de openbaring in de VS – – [Afspelen – Medisch beroepsgeheim opheffen? – Je persoonlijke Co2 voetafdruk betaal app? – en nog wat C en C en nog meer C nieuws. Ga naar de podcast


20-06-2021 Deze week in aflevering 264: Vaccin en toch een vlieg verbod? – Trump weer meer zichtbaar – Overheid geeft opdrachten tot censuur – Uitmesten van de politiek – Nieuwstip aan nu.nl – verNederland, voel mij er niet meer thuis – AirBNB blackbox – openbaringen vinden nu overal plaats en meer, … Ga naar de podcast


13-06-2021 Deze week in aflevering 263, Je gedachten & je immuunsysteem – Als een klap in je gezicht (Macron) – Cyber attacks – Het CDA huis wankelt – 17 maanden covid gekte – Vaccin exhibitionisme en meer, … Ga naar de podcast


06-06-2021 Deze week in aflevering 262: De ontknoping is gaande – FvD deeleconomie – Deep State op heterdaad betrapt – Horeca open? Ik kom er niet! – Openbare verlichting gedragscontrole – Watch de water (2) – Fauci WOB emails – Spike eiwitten – Zijn deze ziektes natuurlijk? – Ouderen vermoord in bejaardenhuizen en ziekenhuizen en meer, … Ga naar de podcast


30-05-2021 Deze week in aflevering 261 Ondernemers de onderslaven – Piloten mogen niet gevaccineerd zijn, passagiers no jabs, no fly – Q Watch the Water – CRIMES AGAINST HUMANITY LAWSUIT – Vaccins voor 2022 – 2023 reeds besteld – Ivermectine het nieuwe penicilline? – Italië verplicht vaccinatie burgeroorlog? – en meer, … Ga naar de podcast


23-05-2021 Deze week in aflevering 260 met deze week: Vijf jaar dotcom.radio deze week – 60% militairen/politie support Le Pen – Steeds meer monddood – Valse aanslag van Ranst (B) – COVID doden vallen uitsluitend in het ziekenhuis – De dokter als leraar? – Slechte tijden voor watjes – Ben jij al voorbereid op wat kan komen? – #IkDoeNietMee, – en veel meer, … (lange uitzending van 1 uur) Ga naar de podcast


16-05-2021 Deze week in aflevering 259 – De eerste beroemde vaccin spijtoptant – gezond en uit de ‘pas’ – 11 VS staten bannen “V” paspoort – Ivermectine tabletten in beslag genomen door ‘de Post’ – Sommigen worden geroepen te strijden – Inflatie, wat een verrassing – en meer … Ga naar de podcast


09-05-2021 Deze week in aflevering Meerderheid Fransen is er klaar mee met dit bewind – Aanklacht tegen NL regering – Rutte EIST vertrouwen – Wat kost zo’n pandamietje? – Florida bekeurd bedrijven die vaccinatie paspoort eisen – Er zijn nog 98 andere mRNA vaccinaties in ontwikkeling – Wat kan je nog doen als je spijt hebt? 2024 wordt de snelheid van je auto op afstand geregeld !! en meer Ga naar de podcast


02-05-2021 in aflevering 257 – Nederlandse politieke kartel blijft pro Rutte – Oproep aan Macron, aftreden of burgeroorlog – Koningsdag en politie mept er lustig op los – Ook in Duitsland is dictator Merkel meer macht toebedeeld – Vaccinaties zullen mogelijk elk half jaar herhaald moeten worden zeggen de ‘deskundigen’ – De fraude in de VS komt meer en meer aan het licht – EU gaat open voor genetisch gemodificeerde ‘mensen’ – Gevaccineerde mensen zijn NIET besmettelijk en visa versa – Omkoop EU bobo’s door vaccin fabrikanten en veel meer – Ga naar de podcast


25-04-2021 Deze week in aflevering 256: De radicale onderstroom – De gehele wereld is gek – hypeNOSe – Canadese politieagenten weigeren nieuwe lockdown uit te voeren – de Oorlog om de Kroeg – mijn.RIVM – Zijn we nu in het oog van de storm? – en meer Ga naar de podcast


Noot: Deze uitzending nummer 255 zal niet gedeeld worden via Telegram, Gab, MeWe en via de RSS feed. Wij vinden de mRNA info niet geschikt voor de reeds gevaccineerden en dat leggen we hier uit waarom !


18-04-2021 Deze week in aflevering 255: Veel politieagenten in de VS nemen ontslag – Medisch dossier openbaar vanwege COVID – Geen extra bedden maar 925 miljoen voor test samenleving – Gehoorzamen politie & politiek? – CNN er ‘weer’ gloeiend bij – Agenda 2030 – Einde “C” communicatie – Update Neurenberg Code – Toegang sociale media onder overheid controle? en veel meer, … Ga naar de podcast


11-04-2021 Deze week in aflevering 254: autisme & vaccins zijn biologisch wapen 32 jaar zijn vaccins nooit getest is nu bewezen – Secondaire economie opbouwen, vergeet het maar. – Opstand politie een feit – Record nieuwe miljardairs, record faillissementen – Ukraine, Midden oosten & Noord Korea de oorlogstrommels worden weer geslagen – 20 staten geheel open in de VS (map) – Het virus bestaat niet, voorzaat Gates ook al actief – Vaccinatie plicht opnieuw nep nieuws – Schaduw boekhouding Louis Pasteur duikt op in 1970, media houden alles onder de pet – de testsamenleving – aangifte tegen Rutte en meer, …. Ga naar de podcast


04-04-2021 Deze week in aflevering 253 – Nederlandse politiek, weet je nog wel op wie je gestemd hebt of schaam je jezelf kapot en ben je het voor het gemak maar vergeten? – Het Suezkanaal is weer open, nu de beerput nog! – mRNA vaccin, meer als ooit tevoor hebben mensen hun toekomst letterlijk in de eigen hand. Komt het nog goed in de wereld, Jazeker, ik blijf hoopvol. Komt het goed voor iedereen nee zeker te weten van niet en maar nieuws, … Ga naar de podcast


28-03-2021 Deze week in aflevering 252 De verkiezingssprookjes uit democratie fantasieland – Staat er iets te gebeuren is het Suezkanaal? – De mRNA gezombieficeerden nieuwtjes en meer Ga naar de podcast


21-03-2021 Deze week in aflevering 251 – het verkiezing debakel en de fraude – Je krijgt wat je verdient – De laatste waarschuwing voor de onherstelbare schade na het COVID vaccin – Er is geen weg terug !! De wereld stsst nu echt in brand de geschiedenisboeken van morgen worden vandaag geschreven. Het huis staat in brand, blussen is niet meer mogelijk, redden wie zichzelf nog redden kan. Ga naar de podcast


14-03-2021 Deze week in aflevering aflevering 250 precies een jaar dictatuur in de gehele wereld, nooit vertoond in de geschiedenis, verkiezingen 2021, welke politieke partij grijpt, … naast de overwinning. Ik verwacht fraude, fraude en nog eens fraude. Het COVID sprookje raakt over verhit nu meer landen de knuppel in het hoenderhok gooien. Nu de vaccin doden zichtbaar worden en de officiële lijst bijwerkingen de 100.000 is gepasseerd. En de VS wat staat daar te gebeuren, een update van Mike. Het media vertrouwen zakt onder de 50% en bij de sociale media 27% en meer Ga naar de podcast


07-03-2021 Deze week in aflevering 249 Aandacht voor de verkiezingen op 17 maart – Een jaar CO\/ID dictatuur – Vaccinatie paspoort – Tweederangsburgers net als met de Jodenster – Amerika, er gebeurd niets aan de oppervlakte – Negatieve rente is een feit in Duitsland – Ga naar de podcast


28-02-2021: Deze week in aflevering 248 Building Back Better, nu een Nederlandse variant – Het Geweten – Dokters in de fout – Code van Neurenberg 2.0 class action – De Covid waanzin gaat door – Jon Rappoport “Virus bestaat niet” – Stemfraude ook in Nederland – Horeca alweer open? – Jeroen Pols, Wat kabinet doet kan niet, – Baby’s maken wordt steeds lastiger – en nog veel meer. Ga naar de podcast


21-02-2021 Deze week in aflevering 247. Daar gaan we weer, onze kijk op de wereld, COVID, Trump, Rutte, de Jonge, het bekende rijtje wordt weer van stal gehaald, Intussen zakken de luistercijfers van de podcast, delen iemand ? – We schijnen al gewend te zijn aan de dictatuur, vakantie? Nou dat wordt dan een jaartje overslaan maar? De avondklok, niets geen demonstraties want Mark vroeg of we toch maar binnen wilden blijven. Wordt je hier ook niet moedeloos van. Kun jij jezelf nog wel aankijken in de spiegel; “Ik heb er alles aan gedaan”. Ga naar de podcast


14-02-2021 Deze week in aflevering 246. Impeachment proces Donald J Trump. – Hoeveel mensen zouden dit in Nederland gevolgd hebben? – COVID nieuws, ja alweer! – Dit nieuws blijft op de agenda staan tot iedereen in verzet komt, 2021, 2022, en … en nog wat nieuwstjes. Ga naar de podcast


07-02-2021 Deze week in aflevering 245 Grote gekte en totalitair COVID bewind in verschillende landen maar de grootste gekje in de UK. I Biden wel president of nog steeds Trump? Weet jij hoe het allemaal zit? Wij denken in ieder geval dat er geen mensen zijn die nu met vakantieplannen bezig zijn. Ga naar de podcast


31-01-2021 Deze week in aflevering 243. Is Biden wel de president of zijn de militairen aan de macht. Duidelijke waarschuwing voor de vaccin veilig van Mike Adams en nog veel meer nieuws. Ga naar de podcast


24-01-2021 Deze week in aflevering 242 Gaan we stoppen of gaan we door met dotcom.radio en gedachtenvoer na het debacle van 20 januari? Ga naar de podcast


17-01-2020 Nadat de dotcom.radio podcast in 2019 gemiddeld 500 tot 1.000 luisteraars trok werd dit in 2020 1.000 tot 2.000 met op 15 maart 33.000 + en verschillende uitschieters naar 3.000. De laatste vier weken liep het weer op van 2.700 naar + 3.000 maar deze week stortte het weer in naar +800 luisteraars. Waarom vroeg ik mij af? Toen ik van de week naar de War Room luisterde wist ik waarom, ik voelde dat ook; “Elk plan heeft een deadline”. Ga naar de podcast


10-01-2021 Deze week in aflevering 240 op dag 300 van de coup du monde – 6 januari, hoeveel vrienden en familie hebben je gevraagd of geappt “gecondoleerd met Trump!” – Als niemand dat gedaan heeft vraag ik mij af of je de laatste drie jaar wel strijdig genoeg was? – Capitool inval – Wat was de belangrijkste statement van Trump die jou opviel? – Met de covid vaccinatie ronden die al van start gegaan is balanceren we nu letterlijk al boven het ravijn, … en meer, veel meer zoals de Human Trafficking month, … Ga naar de podcast


03-01-2021 Deze week in aflevering 239 CoViD onthullingen , als een levend virus niet bestaat, hoe worden mensen dan besmet? – Politie delft het onderspit – Het aftellen is begonnen naar woensdag 6 januari in de VS, al het andere wereld nieuws is ruis op de lijn. Ga naar de podcast


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk