dotcom.radio aflevering 239 van 03-01-2021


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #293


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 239 CoViD onthullingen – Politie delft het onderspit – het aftellen is begonnen naar woensdag 6 januari in de VS, al het andere wereld nieuws is ruis op de lijn. [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

Wordt 2021 een jaar waar we meermalen, …
het nieuws van jaren ervoor moeten gaan herhalen?

medeplichtig
Geduld, – Geloof, – & – Vertrouwen, …

CORONA

CDC-rapport – 3150 mensen verlamd na COVID-19-vaccin ‘Kan normale dagelijkse activiteiten niet uitvoeren’

Zo/Ma Veiligheidsregio’s vragen ministerie om militaire steun in verpleeghuizen

Ma [Rob] Video via telegram hydroxychloroquine leverantie via China aan Frankrijk. (Noot: even zoeken op internet en het blijkt al een video uit April dit jaar te zijn)

Ma Factsforum pdf file (vertrouwelijk) met o.a. de avondklok. Document komt niet van het ministerie van gezondheid maar van justitie en veiligheid zoek op: discussiestuk+maatregelen-catshuis-nctv-13-december-2020.pdf

We hebben er een nieuwe anon bij op het Factsforum Chapeau Dorothé voor je uitzoekwerk aantal IC opgenomen patiënten (3,3) = 1.000 in 10 maanden. Opgenomen geen doden dus

Ma ZeroHedge: 12,000 NYC Students Banned From School For Not Consenting To Random Covid Testing

Di {Rinno] Bild In Berlin macht das erste Impfzentrum dicht

California nurse tested positive week after getting the vaccin

[Mija] Stanford, Cornell and five other California university labs “found C19 imaginary, fictitious, not a virus and were suing the CDC for Covid Fraud,” Rob Oswald, PhD in virology and immunology, Cornell University:

GV: Zijn virussen dood of levend?
de zeven voorwaarden waar een virus aan moet voldoen voordat men kan stellen dat het een levend ‘iets’ is en een onbeantwoord WOB verzoek op video

Motie Wilders geen belangen in de ontwikkeling van C Viccin verworpen

Eindstand 2020: Aantal mensen overleden aan #Covid19 in 2020 volgens RIVM is 1078! Daarvan hadden er minstens 700 onderliggende aandoeningen!

Wo ZeroHedge WHO: Bigger Pandemic Than COVID Is Coming

Do: Familie Jeroen Pols zit vast in Buitenland – in Kort Geding tegen de covid19 terugreis PCR test eis
– [Alethea] Opmerkelijk dat de uitspraak van de procedure van Jeroen Pols niet is gepubliceerd op derechtspraak.nl

Do Zerohedge UK Woman Arrested For Filming Inside Empty Hospital

[Andre] Hoe toevallig is dit nou toch allemaal? Het ligt er zo dik bovenop of zie ik ze vliegen? Bill Gates krijgt toestemming om de zon te blokkeren De corona is de hete atmosfeer rondom de zon en andere sterren die zich uitstrekt over miljoenen kilometers. Zij is normaliter niet zichtbaar, maar wel tijdens een volledige zonsverduistering of met behulp van een coronagraaf. Zij is dan als een lichtkrans waarneembaar. Wikipedia

[Medusa] Goed artikel: De besmettingsmythe: een Nederlandstalige samenvatting van The Contagion Myth (Transitieweb)

Covid 19 door Waterstofcyanide (HCN) wat wereldwijd vrijkomt bij fracking. Heel aannemelijk verhaal temeer daar bij de COVID brandhaarden een hoger Fracking olie import / gebruik is vastgesteld. Zelfde symptomen als COVID en waterstofcynaide verdrijft zuurstof uit de lichaamscellen.

Ook de invloed door de jaren heen heeft een effect op ziekten die wereldwijd gelijktijdig ontstaan 1G, 2G, 3G, 4G, 5G, radar, wifi etc. Dit wordt eveneens besproken in het bovenstaande artikel als mogelijke versterking van de watersofcynaide meer info
GV Ademen wij COVID via fracking auto brandstof in ?

ZeroHedge Then It’s Not a Vaccine: Crazy Dr. Fauci Says Early COVID Vaccines Will Only Prevent Symptoms and NOT Block the Infection …What?

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

[Elise] Heb je vast al gezien (Nee) Politie wordt bij feestje de tent uit gezet

TRUMP– & –Qanon

Gaat Mike Pence de Jefferson kaart spelen
– Vrij Wow! Mike Pence @VP @Mike_Pence announces on New Year’s Eve that he no longer plans to pursue career in politics!

[Rogier] Is de Vrede in zicht na WOIII ?
Video met uitgebreide motivatie waarom ik hem toch moest kijken: Draining the Swamp Once & For All~The Great Awakening .. .hij is gemaakt door Charly Freak… ja :)… kijk eerste paar minuten en beslis dan of je blijft kijken.. ik heb het vanmorgen gedaan…helemaal 😉

Wo Gateway Pundit: President Trump on Wednesday called for Georgia Governor Brian Kemp (R) to resign. He refuses to get to the bottom of the brazen Democrat voter fraud that took place in his state to secure a win for Beijing Biden

Wo Gateway Pundit: Inventor Jovan Hutton Pulitzer was in front of the Georgia Senate today and he totally destroyed Georgia’s 2020 election results and offered a plan where for free, he will determine the accurate results by examining the paper ballots used in the election. Prior to today we’ve requested that President Donald J. Trump write an Executive Order mandating that the ballots and images in select states be audited and reviewed for fraud by Jovan Pulitzer. We first learned of Inventor Jovan Pulitzer a few weeks ago and reported that he is able to audit millions of ballots in a day based on his method for reviewing ballots and images. His biography and ideas were provided in our article. He believes there was fraud in the 2020 election and that he can prove it quickly:

Wo Gateway Pundit BREAKING: “I Cannot Vote to Certify the Electoral College Results on January 6th” – MO Senator Josh Hawley Announces He Will Object to Electoral College Certification Process

x22 report 30-12 Nog een fraude mogelijkheid ontdekt. @ soorten ballots verzonden met andere barcodes zodat de stembiljetten opnieuw handmatig verwerkt moesten worden wat mogelijkheden geeft op fraude
– realtime bewijs stemmachines aangesloten op het wifi netwerk
Dave verwijst ook nog naar Sun Tsu the art of war

[Bart] Ze zijn er nog de luisteraars die menen dat wij er totaal naast zitten met het virus en Trump, …. onder welke rotsblok zou Bart gelegen hebben? Begin eerst eens het strijdplan op het World Economic Forum te lezen van vriend Klaus. We zullen je een geheim vertellen, eigenlijk zijn wij tweeën helemaal niet zo slim, wij halen alle info bij een ander bron dan de MSM, dat is alles.

Mike factsforum: De laatste onthullingen die advocaat Lin Wood op de valreep nog voor de start van dit nieuwe jaar heeft gedaan liegen er niet om: er is een SATANISCHE elite en Jeffrey Epstein leeft nog. En er komt nog veel meer, tussen 2 en 6 januari moeten we ons opmaken voor WERELDSCHOKKENDE informatie!

[Rogé] Gisteren kreeg ik contact met een q-anon volgster uit Minnesota. Twee uur lang gechat met elkaar en we deelden eigenlijk verbazingwekkend veel van alle feiten die we al hebben uitgezocht. Wat ik nog niet wist was dat men ook CGI images gebruikt om bepaalde personen op beeld te reconstrueren. 3-d technieken. Hiermee kan men dan mogelijk iemand zo doen overkomen alsof het dat persoon is, terwijl die het feitelijk dan niet is. Ook bevestigde zij dat Trump vele clones heeft ingezet. Mogelijk afspraken erover met dubbelgangers? om de schijn te blijven opwekken dat ze er nog zijn. Voorbeeld zag ik al eerder met Obama en zijn vrouw (zeg man) op een waterfiets ergens op een meer. Hier zag men overduidelijk dat het dubbelgangers waren, ze leken er totaal niet op.

De vraag die ik al had en mijn moeder ook, ‘dat kan niet want wie zorgt er dan voor de drie kinderen van W-A en Maxima?’ Daar wist de Amerikaanse ook geen antwoord op. Mijn conclusie was die zal ws of door de clone of andere familie worden verzorgd??? Misschien een mooi item om aan Mike voor te leggen Henk, wat zijn ideeën hierover zijn?

Gateway Pundit zat: HUGE BREAKING NEWS! — VIDEO RELEASED of Vans Removing Ballots from GA Warehouse with Armed Guards to Sheriff Jackson’s Office — THEY GOT A MAP!

Hebben we op 8 december de laatste Q post gezien?

SOCIALE MEDIA

GEDACHTENVOER

De braafste jongetjes uit de klas Zerohedge Cost Of Doing Business: Big Banks Have Paid $195 Billion In Fines Since 2000

GV In 2021 gaan we door met -hoop- inruilen voor -vertrouwen- !!

leesbewust startpagina

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten