‘Q’, it’s all in the open now!

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #261


31-12-2020

26-12-2-20
de media gaan nu al zover de president te onderbreken en beschuldigen van leugens

LET OP: sommige YouTube video’s willen niet afspelen. Ververs dat het venster en speel opnieuw af, soms zelfs twee keer. Dé nieuwe censuur. Bij BitChute video’s soms even geduld voordat die afspeelt.

Al sinds 13 November is er geen bericht meer verschenen op de Q boards. Alles gebeurd nu in het open. De verkiezingsfraude was live te volgen in de nacht van 3 november. De Media proberen het beeld te schetsen dat Joe Biden heeft gewonnen, de winnaar wordt echter pas op 6 januari bekend gemaakt. De verkiezingen in de VS zullen de geschiedenis ingaan als de grootste verkiezingsfraude uit de geschiedenis.

Q post 8 December
Dominion Voting System Map

Terugkijkend zijn onderstaande twee video’s de moeite waard om de media hoax, de tegenwerking van de 45ste President te ontdekken. Maar ook zijn verdiensten, wat hij bereikt heeft in slechts vier jaar.

https://youtu.be/UjfuSJrnvL0
https://youtu.be/Vh-K0VY0HOg
Trump @ War – Let op YouTube probeert de video te censureren

UPDATES

Executive Order on Imposing Certain Sanctions in the Event of Foreign Interference in a United States Election

12 september 2o18 (thx JVD factsforum)

Paragraaf 1. (a) Niet later dan 45 dagen na het einde van een Amerikaanse verkiezing, voert de directeur van de nationale inlichtingendienst, in overleg met de hoofden van andere geschikte uitvoerende afdelingen en agentschappen (agentschappen), een beoordeling uit van alle informatie aangeven dat een buitenlandse regering, of een persoon die optreedt als agent van of namens een buitenlandse regering, heeft gehandeld met de bedoeling of het doel zich bij die verkiezing te mengen. De beoordeling zal, voor zover maximaal vast te stellen, de aard van enige buitenlandse inmenging en alle methoden die worden gebruikt om deze uit te voeren, de betrokken personen en de buitenlandse regering of regeringen die deze hebben geautoriseerd, geleid, gesponsord of gesteund, identificeren. De directeur van de nationale inlichtingendienst bezorgt deze beoordeling en passende ondersteunende informatie aan de president, de staatssecretaris, de minister van Financiën, de minister van Defensie, de procureur-generaal en de minister van binnenlandse veiligheid.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk