Trekken aan een dood stinkend paard!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #289


Het dode stinkende paard.

We kunnen blijven doorgaan deze regering de gelegenheid te geven de bevolking te onderdrukken met maatregelen die geen enkel wetenschappelijk bewijs heeft.

Het is 1 voor 12!

Wanneer de klok 12 slaat wordt een groot en het een kwetsbare deel van de bevolking, de zorgmedewerkers, geprest zich te laten vaccineren. Hugo de Jonge heeft nog nooit gezegd welke stoffen er in het vaccin zitten en of deze stoffen direct of veel later kwaad kunnen voor de gezondheid van de gevaccineerde! Iets dat een minister van volksgezondheid toch als verplichting moet zien omdat hij de verantwoordelijkheid hiervoor heeft.

Wat ik me ook afvraag- en een burger die zelfstandig kan nadenken zal dit ook doen- is waarom een minister van volksgezondheid zo enorm beperkt is dat hij alleen maar kan praten over vaccinatie. Zelfs wanneer je leraar bent geweest op een lagere school behoor je uitgebreid te onderzoeken welke andere mogelijkheden er voorhanden zijn.

En hier wil ik Mark Rutte ook een veeg uit de pan geven omdat hij op dezelfde manier bezig is!

Maar hieronder kan een ieder lezen welke afwijzing Mark Rutte heeft gedaan om een genereus aanbod af te slaan! Dit zegt eigenlijk alles over de motivatie van het beleid dat deze “ heren “ voeren.  

Volgens mij is dit een zware vorm van machtsmisbruik, laakbaar onnauwkeurig handelen, misbruik maken van hun positie met daaraan verbonden mogelijk het aanbrengen van lichamelijk en geestelijk letsel! Hier ligt de verantwoordelijkheid bij justitie! Hoewel justitie beschuldigt wordt van klassenjustitie!

Zelfs nu steeds meer wetenschappers, artsen en andere specialisten protesteren tegen de genomen maatregelen als slecht voor de volksgezondheid, gaan de twee “ heren “ Mark en Hugo onverdroten voort met hun beperkende maatregelen en vaccinatie plannen!

Maar laten we niet vergeten dat ze dit kunnen doen omdat de 2e Kamer NIETS doet om uit hun verdovende slaap te komen en eindelijk een motie van wantrouwen in te dienen tegen deze twee dictators! Maar er is nog een groep mensen die ervoor zorgen dat deze twee doordrammers door kunnen gaan met hun onzekere “ gezondheid “  acties. Dat is een groot deel van de bevolking die zich zo angstig heeft laten maken dat je ze zelfs wijs kan maken dat drie radslagen op sterk water je immuun maken. En dan is een vaccinatie slechts kinderspel! Want aan vaccinaties zijn we al vele jaren gewend! Daarom vraag ik me af of vaccinatie werkelijk zoveel goeds heeft gebracht als ons verteld wordt!

Zelf kijk ik wel eens hoe goed het werkelijk gaat met de gezondheid van de Nederlandse bevolking.

Dit doe ik omdat ik betrokken ben en liefde heb voor mensen! Eigenlijk niet alleen voor mensen maar voor alles dat leeft! En dan zie ik dat het niet goed gaat!

Wanneer de officiële cijfers mijn vertellen dat in Nederland meer dan 10.000.000 mensen chronisch ziek zijn en regelmatig farmaceutische medicatie moeten nemen om te kunnen blijven functioneren, dan gaat mijn linker wenkbrauw iets omhoog! Want dan hebben we het wel over meer dan de helft van de Nederlandse bevolking! En daardoor bloed mijn hart! Voel ik de nationale pijn door mijn wezen schieten als een giftige pijl door boosdoeners afgeschoten. Maar ik ben sterk en veerkrachtig genoeg om door  te gaan!

En weer refereer ik aan de officiële cijfers wanneer ik u mag informeren dat 1 op de 2 mensen tegenwoordig een ziekte krijgt. Ziektes waar we vroegen geen weet van hadden omdat ze zo sporadisch voorkwamen dat ze onbekend waren. Ze werden wel beschreven in wetenschappelijke boeken of verhandelingen, maar voor de doorsnee mens was dit alles een ver van mijn bed show! Alleen de heel zwakke onder de mensheid kregen deze ziekten!

En nogmaals ga ik je lastig vallen met de officiële cijfers. Maar het kan dat deze cijfers al bekend zijn. Maar dat is dan om te laten weten dat het bestaat en je er aan kan wennen dat het jou en jou en jou ook kan overkomen. Maar laten we eerlijk zijn het is weer een teken aan de wand!

1 op de 3 mensen krijgt kanker. Dat is niet omdat we zo gezond zijn,. maar omdat we langzamerhand steeds zwakker worden.

Dit is echt een boodschap waar je heel  blij van worden kan, de vlag uit en een feestje bouwen om dit te vieren. Jubel, jubel wat gaat het goed! Heb je het door? Nee? Waarom doet niemand hier iets aan?

Is het de verantwoordelijkheid van een minister van volksgezondheid om hier paal en perk aan te stellen en hier iets aan te doen in plaats van zich belachelijk te maken met zijn drang tot vaccinatie?

Maar wat doet Hugo? Hij maakt een vergelijk! Hij vergelijkt een leven lang frikandellen eten met gevaarlijker dan een vaccin. Hiermee zegt hij wel dat vaccins minder gevaarlijk zijn dan een leven lang frikandellen. Weer geeft hij te kennen totaal niets af te weten van gezondheid of ziekten. Hij heeft geen enkel idee hoe ongezond het is een leven lang frikandellen te eten. Waarom zou hij dan wel weten hoe ongezond vaccins zijn!  

Want hoe komt het dat de gezondheid van de bevolking met sprongen achteruit gaat?

Is dat omdat de gezondheidszorg zo goed is? Als je dat denkt heb je het echt niet begrepen en mag ik je adviseren dit schrijven nogmaals te lezen.

Heeft vaccinatie een positieve invloed op de volksgezondheid?

Kinderen mogen geen kinderziekten meer krijgen omdat ze al zeer vroeg in hun leven vol gespoten worden met stoffen die slecht zijn voor hun gezondheid. Maar er is een ander argument dat net zo zwaar weegt! Kinderen krijgen kinderziekten omdat deze ziekten hun immuunsysteem sterk maken. En wel voor de rest van hun leven. Dat wordt hen nu ontnomen! Alleen de kinderen die al ongezond zijn en een zwak immuunsysteem kunnen overlijden aan kinderziekten!

Nu weet u deels waarom er tegenwoordig zoveel mensen ziek worden. Maar er is meer!

Het onbeperkt gebruik maken van chemische, of zo je wilt farmaceutische, medicatie heeft ook zijn weerslag op het functioneren van het immuunsysteem.

Het immuunsysteem wordt van twee kanten aangevallen. Door vaccinatie en farmaceutische medicatie!

En al de mensen die het zo belangrijk vinden dat je  gezond bent, doen hier niets aan. Niet je huisarts, niet je specialist, niet de andere wetenschappers, niet de politici  en je doet er zelf ook niets aan!

Vind je het vreemd dat therapieën die de natuur als oorsprong hebben niet in het basispakket zitten?

Vind je het vreemd dat, wanneer er iets gebeurt bij een natuurgenezer, dat alle bellen gaan rinkelen.

Maar ondertussen heeft niemand het er moeilijk mee dat er jaarlijks tussen de 18.000 en 20.000 mensen dood gaan aan chemische medicijnvergiftiging, verkeerde diagnoses en verkeerde medicaties!

Na het bovenstaande gelezen te hebben vraag ik me af wat jij gaat doen?

Maar dat is een persoonlijke verantwoordelijkheid die je neemt voor je eigen gezondheid en die van je kinderen!

Ik blijf me zorgen maken al weet ik dat dat niet helpt!

Maar om het compleet te maken nog een stukje hieronder dat eigenlijk aanleiding is dat ik het bovenstaande heb geschreven!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk