Is de Vrede in zicht na WOIII ?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #288


Als je, levende in dé Matrix (dé gedachten gevangenis), niet hebt geleerd om stapje voor stapje in de grote boze wereld een kijkje te nemen hoe de tandwieltjes écht draaien dan heeft het ook geen nut om deze video te bekijken. Je snapt er totaal niets van omdat je al vanaf jongs af aan een andere wereld voor gespiegeld kreeg, …

Ook de Q volgers krijgen inzichten die niet totaal duidelijk zijn / waren. De achtergronden van dit video verhaal zijn veelal van internet verwijderd door totalitaire censuur. De video schetst wel hét beeld van 2020 en de voorbije 4 jaar Trump bewind, een bewind dat voor mij al deze president tot de beste uit de geschiedenis maakte.

Het is niet mijn gewoonte om meerdere artikelen op èèn dag te publiceren, maar de kans dat hij er morgen er niet meer is vanwege de extreme censuur is groot, …

– HM

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk