VS verkiezing 6 Januari is het keerpunt


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #287


De Revolutie is hier en nu. Geheel 2020 heeft niets maar dan ook niets te maken met een Corona / COVID 19 nep pandemie maar alles met de greep naar de absolute wereldmacht van de Deep State. Iedereen die dat nog niet duidelijk is heeft het gehele jaar onder een dikke giga rots geleefd. 6 januari is het keerpunt in de VS met de eveneens frauduleuze verkiezingen. Alle misstanden zijn inmiddels openlijk gerapporteerd in een 270 pagina’s tellend rapport.

EXPLOSIVE: Sidney Powell Releases 270 Page Report On 2020 Foreign Election Interference, Mass Voter Fraud

In de onderstaande video van de X22 report wordt verwezen naar een artikel van the American Thinker: Ted Noel

Het is aan Mike Pence om te beoordelen of er überhaupt een presidentsverkiezing heeft plaatsgevonden?

Op 6 januari opent een gezamenlijke zitting van het Congres met vicepresident Pence als voorzitter van de Senaat. Zijn macht zal plenair en onaantastbaar zijn. Dat heb je goed gehoord. Als voorzitter van de Senaat komt elk bezwaar rechtstreeks bij hem binnen, en hij kan elk bezwaar ‘buiten de orde’ of ‘afgewezen’ uitspreken. Zijn taak zal zijn om zijn ambtseed na te komen om de grondwet van de Verenigde Staten te beschermen en te verdedigen en ervoor te zorgen dat de wetten getrouw worden uitgevoerd. Dit is een hoge prestatienorm en V.P. Pence heeft twee keuzes. Hij kan overgaan op “gecertificeerde” kiezers, of hij kan de wet handhaven.

Artikel II, sectie 1 van de grondwet geeft de wetgevende macht van de staat “plenaire bevoegdheid”, zoals verwoord in Bush v. Gore. Dit is de sleutel, aangezien het tellen van stemmen wordt besproken in artikel II, het 12e amendement en 3 USC 15. Hieraan moeten we de geschiedenis van het tellen en de bezwaren toevoegen die door Alexander Macris (links bij de bron) worden verteld. Botweg gezegd, het is zo helder als modder. Voeg daarbij het feit dat de betwiste staten Arizona, Georgia, Michigan, New Mexico, Nevada, Pennsylvania en Wisconsin duellerende kiezers naar D.C. hebben gestuurd. Dit betekent dat de V.P. moet beslissen hoe hij de situatie zal aanpakken wanneer hem twee verzegelde enveloppen worden overhandigd vanuit een van die staten.

Wil je meer weten over de Amerikaanse grondwet en de eerder genomen beslissingen in andere verkiezingen lees dan verder bij de bron

DEEP STATE <vs> TRUMP

Alles wat je heel dit jaar hebt gehoord, gezien en gelezen hebt over de pandemie zal na de verkiezingen snel verstommen. Dat zal voor -iedereen- duidelijk zijn dat het slechts een luguber spel was voor de totale wereldmacht en Trump, en daarmee wij als totale wereldbevolking waren nog een sta-in-de-weg. Een laatste hindernis die genomen diende te worden en de frauduleuze verkiezingen waren die laatste mogelijkheid voor de Deep State om de macht te behouden, een zieke macht naar totalitaire controle van de wereld.

Zal dit alles geweldloos gaan, …. ? Ik denk het niet maar het leger zal overal klaar staan om dit de kop in te drukken. Kunnen er nog slachtoffers vallen bij een grote valse vlag aanslag? Alles is mogelijk, het is de allerlaatste strohalm voor de Deep State dus wees op je hoede.

Bereid je echter voor om de angstigen onder ons gerust te stellen dat dit de eindstrijd is waar we lang op hebben gewacht, de overgang naar een betere wereld waar wij de gelukkigen zijn om dit alles mee te mogen maken, dit stukje geschiednis dat onuitwisbaar in de geschiedenisboeken zal belanden met een grotere impact dan WOI en WOII tezamen.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk