Wordt dé Grote Reset gekaapt door “Q” en wanneer ?

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #280


Wanneer gaat de ontknoping plaatsvinden, de openbaring van de verkiezingssage in de VS en de transformatie van de vermeende Russian collusion, van Trump de Russiche samenzwering waar geen enkel bewijs voor bleek te zijn, naar de China collusion waar wel bewijs voor is. De Biden “Hard drive to Hell”

Mike voorzag zondag in dotcom.radio een andere tijdlijn naar 20 januari dan onderstaande ‘anon’ Rogé. Het is beide speculeren want op het slagveld worden de kaarten nooit getoond voor de battle, …

Rogé reageerde op mijn opmerking dat mensen wakker schudden nu niet zoveel zin meer heeft, …

Ik ben het daar mee eens, het heeft nauwelijks zin meer om mensen nu nog wakker te maken, te meer dat er al heel veel goede info van internet is verdwenen. Dat wat wij weten is al grotendeels niet meer te achterhalen en valt dus niet te staven. Het gekke is dat ik mijn moeder wel kon overtuigen en die volgt echt helemaal niets op internet. Die kan wel meteen tot een kern van iets komen qua waarheid en stelt ook gerichte vragen. Bij mijn vader is dat al veel moeilijker, maar die begint het ook steeds meer te dagen.

Leuke uitzending weer van dotcom.radio. Dat van fake nieuws uit Nieuw-Zeeland en de boetes was mij nog niet bekend, maar het verbaast mij niet meer. Wel weet ik allang dat de overheid geen enkele boete kan rechtvaardigen. Ik kom overal in zonder mondkap binnen en kan iedereen precies op zijn plaats zetten met alle info die ik heb.

Kennis = macht.

Mike zat heel dicht tegen de waarheid aan met zijn gedachten over de vaccinaties van Trump, maar niemand komt exact tot de clou.

Dit is waarom Trump het over vaccinaties heeft. Het wordt een militaire actie om de Deep State op te rollen. In codetaal moet je dan gaan denken, net als hen. Vaccinaties = militairen. De militairen zouden de vaccins gaan verspreiden wordt gezegd. Wederom briljant van Trump!

Hiermee is hij a). Big Farma voor en b). geeft het hem een ongeziene mogelijkheid de militairen over The States in stelling te brengen.

Nu komen wij op ‘The Storm’ uit. Wat wordt in het q-plan precies met ‘The Storm’ bedoeld? En daarnaast de ‘The 10 days of darkness’?

Dit is waar ik toe kom, mede gezien de drie sites in Amerika die ik dagelijks volg met first hand news. Ook de War Room zit erbij, maar de twee andere zijn militair gezien belangrijker. Trump zou The Storm aankondigen via een Tweet en dat is in de nacht zondag/maandag 13/14 december gebeurd.

Wat zag ik vorige week gebeuren allemaal. Massale aanvoer militairen en materieel over de wereld, vooral Amerika en Europa. Daarnaast heb ik via deze bronnen 5 gevangenissen gelokaliseerd waarin de Deep State wordt gebracht. Twee hiervan hebben een onderwater ingang voor submarines. Vandaar de berichten over Russische onderzeeboten die werden gesignaleerd. Putin speelt volgens mij mee, gezien ook de symbolische voetbal die hij tijdens de ontmoeting met Trump en Melania aan hen overhandigde. Hierin zitten dan de namen van alle kopstukken die gaan worden opgepakt. De eerste Europese leider is inmiddels afgevoerd. Sebastian Kurz Oostenrijk. Ook het oppakken van ‘bad people’ ging vorige week volop mee in het militaire programma, de afvoer van belangrijke Deep Staters. Ook uit Nederland zijn al één of zelfs meer vluchten naar één van die gevangenissen gegaan. Ik vermoed met leden Koninklijk huis ???

Deze week kon ik wellicht de link plaatsen over alles. The Storm werd ook wel gebracht als een zonnestorm. Er komt een solar wind aan.

Nu komt de clou. Wederom codetaal The Storm=cyberaanval. Ik heb een q-post (31-10-2020) in mijn archief, waarin wordt uitgelegd dat men van plan is alle mediakanalen uit te schakelen. Samengevat zou dit wel eens zo kunnen gaan.

Deze week die massale cyberaanval mede als dekmantel om de Europese leiders etc massaal te arresteren, de arrestatiegolf=The Storm. Er werd namelijk over deze zonnestorm gesproken die van (16-22 december) gaat plaatsvinden. Alle mediakanalen op zwart en info gaat dan op tv worden verstrekt met beelden van deze arrestaties en uitleg ervan etc.

The Great Awaking!

Trump doet geregeld uitspraken die je je goed tot jezelf moet laten doordringen. Alles wat hij zegt is codetaal met de bevolking.

‘In 30 hours it’s done’ heeft hij al veel eerder gezegd. In 30 uur is alles opgepakt. Ook heeft hij gezegd dat de mensen dit jaar een heel goede Kerst zouden hebben. Kortom ik ben benieuwd hoe deze week gaat verlopen en of ik hiermee goed zit?

Rogé

Derde Kerstdag plannen we ook een aflevering van dotcom.radio

update 23-12-2020


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk