Levend Virus ? dé stand van zaken.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #279


Update 2x video onderaan BELANGRIJK

Bestaat een levend virus nu wel of niet? Dat is dé vraag want als een virus niet levend is aan te tonen dan is die hele bang maak industrie van politiek, media en IC opnames, sociaal afstand houden, handjes wassen, mondkapjes en vaccinaties een héle slechte grap. Maar er gaan mensen dood ! Já maar niet meer als in elk normaal jaar, en met een goed werkend immuunsysteem ga je niet aan de griep dood. Co\/id is dé griep en totaal niet meer dan dat !!

Begin maart ‘hing’ ik in de handgrepen van de bomvolle metro van Parijs, niemand droeg een mondkapje en bij elke wissel die we passeerden hadden we lichamelijk contact. Als het virus zo besmettelijk was dan zouden we nu niet meer buiten -DURVEN- te komen. Maar na -NEGEN- maanden moet het virus nog geboren worden, …

Is het niet de farmaceutische industrie die natuurgeneeskunde al honderd + jaar in een kwaad daglicht zet met hun niet bewezen middeltjes als vitaminen, mineralen en homeopathie? Maar toon mij het onderzoek naar een groep niet gevaccineerde en wel gevaccineerde mensen bij elk nieuw vaccin. Het bestaat niet, het is noot uitgevoerd door big farma. En toon mij nu eindelijk eens het bewijs van een levend virus, bestaat dat eigenlijk wel?

DE STAND VAN ZAKEN BETREFFENDE HET LEVEND VIRUS, …

Medio 2009 tijdens de ‘piek’ van de Mexicaanse griep golf, door de WHO uitgeroepen tot een wereldwijde code 6 pandemie, wilde er ook maar geen echte pandemie uitbreken. terug kijkend zou het de generale repetitie kunnen zijn geweest voor Co\/id. In ons programma / podcast ‘gezondheidsradio’ kwam Mike Donkers met de onthulling dat een levend virus niet eens bestond. Schokkend, nee niet echt, ik sta nergens meer van te kijken. Maar wel een nadenker, …

… kunnen dan al die dokters niet eens meer zelfstandig nadenken of zitten ze gevangen in het systeem? Ik ontdekte dat nee zeggen gelijk staat aan een ander beroep kiezen, natuurarts worden of iets in die richting en ik sprak ook artsen die deze stap gemaakt hadden.

Met de nieuwe ‘pandemie’ kwam na een tijdje natuurlijk bij ons het niet bestaande levende virus weer bovendrijven en we ontdekten dat hier nu bewijs voor was, bewijs dat het niet bestond. Ik had dit ook over het hoofd gezien omdat het tot 2020 even niet meer op onze ‘te doen’ lijst stond.

Vanaf 2015 waren we immers omgedoopt tot dotcom.radio en stond ‘onze vrijheid’ op nummer #1. (toen al) Hoe we gezond moesten blijven wisten we inmiddels al wel en ‘onze vrijheid’ hing al sinds ongeveer 2010 als een zwaard boven ons in de lucht met agenda 2021 / 2030, want dat er iets aan te komen zat was duidelijk maar we hadden geen idee van het draaiboek. Dat veranderde in èèn klap op 15 maart van dit jaar.

Na een paar manden kwam echter het oude standpunt van Mike weer boven water; Een levend virus bestaat niet. In het kort samengevat:

Het Duitse Hoge Gerechtshof sprak zich uit in een zaak van Dr. Stefan Lanka. Kan wetenschappelijk aangetoond worden dat een levend virus bestaat? Het antwoord “Nee”, …

Noot: Dus een gevaarlijk virus dat iemand zomaar kan besmetten bestaat niet, een vaccinatie is dus onnodig en zelfs gevaarlijk, een virus kan dus ook niet muteren en er bestaat geen kudde immuniteit, …

Een griep virus is dus iets wat natuurartsen al honderd + jaar roepen, een onvoldoende werkzaam zijnde immuunsysteem.

Iets wat de tegenhanger van Louis Pasteur, de ‘uitvinder’ van hét virus, Antoine Béchamp al stelde zo’n 150 jaar geleden. “Het is niet een ‘virus’ maar het terrein wat mensen ziek maakt”. Daarmee doelend op het onvoldoende functioneren van het immuunsysteem. (90% +is daarvan het ‘slachtoffer’ De meest effectieve ‘medicijnen‘)

… wellicht ontdek je nu een van de grootste complotten uit de gehele geschiedenis met net zovele slachtoffers als de oorlogsdoden van Mao, Stalin en Hitler bij elkaar opgeteld.

Vanaf juli staat dit artikel nu prominent vastgepind op #1 van de voorpagina met slechts 6.000 + lezers. (Een levend virus is nog nooit bewezen wisten wij al in 2009) Ik vroeg mij deze week nog af, hoe lang duurt het met mond tot mond reclame voordat nieuws de gehele wereld over gaat, enkele dagen, een week of binnen 24 uur?

Duidelijk is dat mensen dit goede nieuws nog niet snappen, niet geloven? Ik besloot een paar weken geleden dus maar niet teveel aandacht meer te besteden aan ‘dé ongelovigen’. Maar het ‘virus’ verhaal liet mij niet los en hoewel ik het ook had vertaald naar het Engels en door een professionele vertaalster had laten vertalen naar het Frans kreeg het geen momentum.

Twee weken geleden stuurde ik het bericht naar de War Room, de video podcast van John Bannon. Maar die bleek niet bereikbaar, verschillende mails kwamen terug als niet bestaand adres of ik kreeg geen antwoord. Een poging via Breitbart News Network waar Steve in 2013 executive chairman was, geen antwoord. Een telefoontje naar de Amerikaanse Ambassade om zo wellicht een contact adres te verkrijgen. Afgewimpeld een eMail, noot beantwoord. Een mail naar Mike Adams NaturalNews, geen antwoord, een mail naar Jon Rappoport, geen antwoord maar wel een bericht deze week op zijn site (Bingo) “SARS-CoV-2 has not been proven to exist” “Het is niet bewezen dat SARS-CoV-2 bestaat

Maar er gebeurd meer, er zijn meer mensen die deze situatie meer dan beu zijn !

Thomas Cowan geeft $ 50.000, – aan degenen die het coronavirus volgens de regels kunnen isoleren. En hij geeft $ 50.000 meer aan diegene die laat zien dat het een dier besmet. Laat de wetenschap komen en het bewijzen

In Duitsland is een andere Viroloog een fonds gestart om de wetenschap te verleiden alle zeilen bij te zetten en uit de kast te komen met bewijs voor het virus net zoals Stefan Lanka dat heeft gedaan. Der „Christian Drosten Isolat Fund“ Op het moment van schrijven zit er al 150,499 euro in kas.

Maar is het bewijs niet allang geleverd? Er is namelijk geen pandemie, er zijn namelijk niet meer doden dan gemiddeld in alle voorafgaande jaren wereldwijd volgends de harde statistieke cijfers en de kans om dood te gaan ligt in dezelfde range al de jaarlijkse griep.

De vraag is; “Hoelang mag de overheid je nog voor de gek blijven houden?”

En hoe lang blijf jij nog fanatiek je mond hierover dichthouden.

Shame on you !!

Conclusie

Voor mij was het 13.00 uur op 15 Maart 2020 (Frankrijk) duidelijk dat nu de Coup, de staatsgreep was ingegaan. Heel dat Corona / Covid 19 sprookje was het voertuig om een wereldwijde staatsgreep te plegen. De pionnen waren allen op hun plaats, de marionettenpoppen als Merkel, Macron, Rutte etc. Alleen Trump was nog een dwarsligger en dat hebben we gemerkt in de media en met de grootste verkiezingsfraude uit de geschiedenis. de rechtspraak blijkt ook giga corrupt in de VS en militair ingrijpen lijkt nog de enigste en laatste mogelijkheid. Veiligheidsriemen vast

Als de video niet werkt klik hier

https://brandnewtube.com/v/haLXfJ


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doel



Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk