Een boeken uitgever die een boek niet aanbeveelt (?)


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #280


Dit jaar deden we al vanaf Maart verslag van de Coup du Monde op deze site en bij dotcom.radio. Dat het WEF ook een boek had uitgegeven waar ze trots weten te melden hoe jij voor de gek gehouden wordt gaat een ieder zijn of haar voorstellingsvermogen te boven. De insiders weten echter dat satanisten dit altijd open en bloot melden. Van de week bestede Succesboeken daar op een bijzondere manier aandacht aan.

We gaan in deze nieuwsbrief iets doen wat we in ons totale bestaan (meer dan 20 jaar geleden gaven we ons eerste boek uit) nog nooit hebben gedaan: een boek bespreken, dat we niet aanbevelen en als je het toch wilt lezen, kan je het niet bij ons aanschaffen.

Originele uitgever Duitse taal: Forum Publishing
(25 september 2020) ISBN: 9782940631124 – 280 pagina’s Engels

Het gaat hier om het verschrikkelijke boek van econoom Klaus Schwab, de inmiddels 82-jarige oprichter en (nog steeds) voorzitter van het World Economic Forum. Het WEF is een club, opgezet door Schwab in 1971, waar jaarlijks aan 3000 rijken der aarde, koningshuizen, politici, e.d. een aantal dagen bij elkaar komen om de wereldeconomie te bespreken, te bepalen en richting te geven. link naar de nieuwsbrief

“Onwetendheid is de moeder van alle ziekten.”

– Boeddha

Zelf heb ik al vele Succesboeken gelezen en kan ze van harte aanbevelen

We vertelden al vele malen hier dat mensen die beter in hun energie zitten op alle fronten beter kunnen omgaan met “het leven”, ….

In Aura-energie laat Alla Svirinskaya je zien hoe je je aura laag voor laag kunt reinigen. Door onze blootstelling aan grote hoeveelheden (digitale) energiestromen raakt ons aura, ons eigen energieveld, vervuild. De kans is groot dat we er ziek van worden. Tijd om de balans te herstellen! Dankzij ‘aurahygiëne’ ga je je steeds beter voelen, bereik je een nieuw niveau van welzijn en word je een magneet voor positieve energie in je leven.

Bestel het boek


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk