Moeten we 17 mrt een nieuwe leider kiezen of de beste organisator?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #277


Op dit moment zitten we nog steeds ‘opgescheept’ met politici die menen ons te moeten leiden met geheime achterkamertjes overleg bij de World Economic Forum Bilding Back Better plannen, de Bilderberg geheime bijeenkomsten, en simpel overleg in het ‘torentje’ achter gesloten deuren. ‘Onze’ samenleving heeft een grondige schoonmaakbeurt nodig.

Een schoonmaakbeurt waarbij het gehele kartel van A tot Z als ongeschikt aangemerkt kan worden punt !!

In Maart 2020, en niet later had men de stem moeten verheffen.

Niemand, ook de oppositie niet, heeft dadendrang getoond. Wil iemand zich alsnog kwalificeren als “Beste organisator” dan zal er nog best het een en ander dienen te veranderen.

De tijd van elke keer weer voor de minst slechte te kiezen begint behoorlijk de keel uit te hangen.

In de gehele wereld heb ik maar een enkele persoon op het oog die in mijn profiel past van “Beste organisator” Dat is de man die eerst zakenman is en nu in de rol van politicus bewezen heeft van alles effectief en volgens afspraak te kunnen regelen, te organiseren.

Je voelt hem al aankomen; “Donald J Trump”

Sinds 2015 volgen we hem bij dotcom.radio en wordt er steeds meer duidelijk uit welk hout hij gesneden is, mede dankzij sidekick Mike Donkers zijn Engelse taal kennis en onderbuik gevoel.

Als straks de mist is opgetrokken, de media ontmantelt zijn als misdadige organisaties en met de wereldwijde arrestaties de ware aard aan het licht komt van de Nieuwe Wereld Orde kunnen de wonden gaan helen.

Pas daarna kunnen we een nieuwe start gaan maken.

Een nieuwe start met een volksbestuur per bindende referenda, niet door gemaakte fouten te herroepen via zo’n referendum, maar politici per referendum opdrachten geven die ze uit kunnen gaan voeren.

Met de moderne techniek van blockchain is met het grootste gemak een fraude bestendig systeem te maken die stemmen net zo eenvoudig maken als een appje naar een vriend of kennis verzenden.

We weten nu dat er een einde dient te komen aan het fraude gevoelige systeem dat men democratie durfde te noemen en wat in maart leidde tot een harde coup waarbij de in alle landen gepromoveerde en reeds aangestelde zetbazen de orders van de NWO zijn gaan uitvoeren.

Hierbij zijn politie en leger verworden tot de bezettingsmacht al zullen velen van hen dit nog niet eens beseffen.

Deze mensen moeten wetten gaan uitvoeren die nog niet eens wettig zijn zo leerden we van burgerfront, documenten gepubliceerd in de staatskrant die moeten doorgaan voor “dé Noodwet”, maar niet zijn voorzien van, ‘zo leerde ik’, een natte handtekening.

Waarom geen handtekening? Nou de noodwet is in strijd met de rechten van de mens dus juridisch heeft de overheid daarmee geen enkele poot om op te staan.

En zelfs al zou de handtekening van ‘dé Koning’ eronder staan dan is dat nog steeds niet rechtsgeldig. Dé Koning zal eerst via een DNA onderzoek moeten aantonen of hij wel van koninklijk bloed is om aanspraak te kunnen maken op de titel “Koning”.

Ongeveer 3.000 mensen hebben hem die vraag al schriftelijk en aangetekend voorgelegd en nooit antwoord gekregen. Dit is voor alle deelnemers vast gelegd via publicatie in de staatscourant. Dus daarmee heeft geen enkele wet door “dé Koning” ondertekend rechtsgeldigheid.

Het feit dat politie en leger nog steeds het uniform dragen maakt dat ik hen beschouw als dé vijand.

Bovendien moet ik elk initiatief overwegen te steunen, binnen mijn mogelijkheden om aan deze coup een einde te maken. Dat is mijn plicht als rechtschapen burger.

Hiermee handelt elke politieagent, boa of militair op eigen initiatief en aansprakelijkheid.

Ik verwacht dat aan deze situatie snel een einde gaat komen na de onthullingen in de VS en het wereldwijde tsunami effect daarvan en velen zullen zich dan weer gaan bedienen van het bekende regeltje; “Wir haben es nicht gewusst”. Alleen hun digitaal vastgelegde gedrag op o.a. de sociale media zal voldoende bewijs opleveren

Terug naar de verkiezingen op 17 Maart

We zoeken dus een organisator en wel de allerbeste. Een organisator is iemand die het initiatief neemt voor een nieuw samenwerkingsverband tussen ons het volk en de volksvertegenwoordiger.

Laten we de naam alvast maar veranderen van minister president naar “Eerste bediende”. Een naam die met trots gedragen kan worden en in de naamgeving al de taak duidelijk omschrijft.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk