Rapport: Zuckerberg ‘duister geld’ veroorzaakte ‘chaos’ bij verkiezingen


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #276


Honderden miljoenen in swing-states gepompt om het systeem te ‘ondermijnen’.

Noot: Waarom staat de website al 5 jaar bol van het nieuws uit de VS? Omdat daar geschiedenis geschreven wordt die tot in de kleinste uithoek in wereld een grote impact gaat hebben.

– HM

Bron artikel WNP: Report: Zuckerberg ‘dark money‘ caused election ‘chaos’
Door: Art Moore

Meer dan een half miljard dollar – inclusief $ 400 miljoen van Facebook-CEO Mark Zuckerberg – werd geïnjecteerd in verkiezingen in belangrijke swing staten, ‘wat verwoesting, verwarring en wetteloosheid veroorzaakte’ die de verkiezing in het voordeel van Joe Biden deed doorslaan, stelt een vrijgegeven rapport Woensdag.

Op een persconferentie in Arlington, Virginia, zei het Amistad-project van de Thomas More Society dat het rapport “een dark money-apparaat van 10 non-profitorganisaties blootlegt die worden gefinancierd door vijf stichtingen die het electorale systeem fundamenteel willen ondermijnen.”

Met het geld werd het non-profit Center for Tech and Civic Life gefinancierd, dat meer dan 2500 verkiezingsbureaus in het hele land steunde om verkiezingen te houden te midden van de coronavirus-pandemie. Rechtszaken aangespannen door Amistad beschuldigen dat de acceptatie van financiering van een privé groep door steden en provincies in strijd is met de staats- en federale wetgeving.

Amistad zei dat het geld werd gebruikt om “stembiljetten te oogsten” en politieke activisten om “de verplaatsing van honderdduizenden twijfelachtige stembiljetten in het geheim te vergemakkelijken zonder wettelijk verplichte observatie van twee partijen.”

Hij zei dat Zuckerberg “betaalde voor de verkiezingsrechters; hij kocht de dropboxen – in strijd met de staatswet; hij beval de consolidatie van de telfaciliteiten; Zuckerberg betaalde de lokale functionarissen die de ramen van de telkamer dichtspijkerden; Zuckerberg-geld kocht de machines , Dominion en anderszins, en geld van Zuckerberg werd bijgedragen aan staatssecretarissen, zoals Jocelyn Benson uit Michigan, die bij deze verkiezingen voor transparantie heeft gestreden. ” lees verder


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk