Als de Matrix gevangenis open gaat, sta je dan ‘verloren’ in de nieuwe wereld?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #275


De wereld is in beweging als nooit tevoren, tegenstellingen worden dagelijks aangescherpt en vergaande beslissingen schijnen in luttele uren genomen te worden, grote gaten achterlatend en relaties teniet doet gaan. De grootste karakter test uit de geschiedenis en waar sta jij?

Deze week zag ik het gebeuren bij de Franse radio zender waar ik nu een programma voor maak. Iets wat ik eerder zag gebeuren bij de locale radio in Nederland waar ik al 27 jaar deel vanuit maakte. (maakte, ik was een voorloper en besloot zelf weg te gaan)

Een van de programma makers reageerde op de heftige beelden van de politie in Parijs waar men protesteerde tegen de dictatuur en de boetes van 45.000 euro als je de politie filmt tijdens deze “burgers in elkaar slaan acties”. Het ging om een tien minuten verslag op de zender wat door verschillende mensen beoordeeld werd als terecht en niet extreem.

Een groepje andere (nieuwe) programma makers die daar opmerkingen over te horen kregen van luisteraars gooiden de knuppel in het hoenderhok. Zij kregen de reacties en de ‘presentator van het onderwerp was gevlogen’. “Wij willen niet meer dat je politieke zaken hier op de zender komen en ‘ons’ met de antwoorden laat zitten, dit is een rustige regio ver van Parijs vandaan en dat willen wij zo houden”.

Begrijpelijk van deze groep medewerkers want je leven is al zo op zijn kop gezet dit jaar en niemand kan meer ontkennen dat er grenzen overschreden zijn bij mensenrechten.

Aan de andere kant staan de mensen die weten wat er achter deze wereldwijde harde staatsgreep zit en die kun je niet meer het zwijgen opleggen. Die zijn verontwaardigd, kwaad, en bang voor hun toekomst.

Afgelopen zaterdag was er een bijeenkomst van de groep die aan de kant van de activisten stonden. 

Er was al een voorlichting gepland voor de instructie van deze groep nieuwe radio medewerkers met de uitleg van een computer programma. De groep kwam uit de gehele Morvan (3500 km2) en was een prachtig initiatief. Op locatie radio onderwerpen maken en per onderwerp en de eigen expertise met korte items aanleveren die dan tezamen worden gevoegd tot een programma uit en voor de hele regio. In korte tijd was er een groep ontstaan van meer als 20 mensen jong en oud. Chapeau

Wat ik uit gesprekken kon opmaken, in het Frans met extra uitleg van drie mensen die Engels spreken dat de twee ‘onruststokers’ al vertrokken zijn naar een andere radio zender waar ze (voorlopig) zich kunnen uiten. Zo het er nu uitziet denk ik dat de gehele groep wellicht mee gaat verhuizen.

Twee groepen tegen over elkaar dus:

De ene groep die niet weet wat er allemaal gebeurd in de wereld en graag hun oude normale leventje zo lang mogelijk beschermen, ook al is het nu verre van normaal, niet wetende dat dit niet ophoudt door slaafs te gehoorzamen. Er wordt al gesproken over lockdowns (confidement) tot in 2022 als de vaccinatiegraad niet bereikt wordt, en dat kan ik op een briefje geven, bewuste mensen nemen geen vaccin dus de gewenste dekkingsgraad gaat nooit bereikt worden.

Aan de andere kant de groep van dat jonge gezin die strijden voor hun toekomst en zij waren toevallig de initiatiefnemers van dit radio medewerkers training programma.

De leiding van de radio heeft zonder overleg de deur gewezen aan de ‘dissidenten’ terwijl er nooit duidelijke richtlijnen gegeven werden waar de zender voor stond laat staan spreken over veranderingen nu de toestand in de wereld overleg vereist.

Ik kan mij voorstellen dat dit speelt in alle gelederen van de maatschappij, bij bedrijven, instellingen, verenigingen en binnen vrienden, familie en zelfs binnen een gezin.

De grootste karakter test die iedereen voor de voeten geworpen krijgt.

En ieder zal voor zichzelf gaan bepalen in welke groep je terecht komt.

De een is verlamt door angst en kan niet anders dan eindigen in de groep behoudende conservatieve mensen

De ander die onraad ruikt zal opstandig worden, ter verdediging van ‘hun’ toekomst. 

Een deel zal twijfelen en afwachten wat er gebeuren gaat.

Weer anderen worden op sleeptouw genomen omdat ze gesteund worden door sterke persoonlijkheden.

En zo ontstaan er verschillende mogelijkheden, vaak ingegeven door de vrienden, collega’s waar je al mee omging en die je vertrouwt. 

Onthoudt dit, voor 20 januari gaat wereldwijd de bom barsten wellicht de eerste stap al deze week.

Kijk richting AMERIKA, waar president Donald Trump had gezworen het moeras van de Deep State droog te gaan leggen. De afgelopen maand werd de grootste verkiezingsfraude ooit ter wereld gepleegd. De linkse rechters weigeren de rechtszaken in behandeling te nemen en passen vertragingstactieken toe om Joe Biden in het zadel te helpen.

Dit dwingt Trump wellicht om de noodtoestand uit te roepen vanwege duidelijke buitenlandse inmenging waarna de onthullingen gaan plaatsvinden en daarmee de doodstrijd van de Deep State zichtbaar wordt voor iedereen.

Wij’ gaan winnen daar ben ik van overtuigd.

Het is oorlog en de meesten weten dit nog niet eens. De ellende die we afgelopen jaar over ons uitgestort kregen moest duidelijk maken aan de hele wereld dat er strijd gevoerd werd om een betere wereld te laten herreizen. (alleen dit laatste is onzichtbaar) Dit afgelopen jaar werden de bewijzen verzameld voor de rechtszaken, die bewijsverzameling draait nu in de allerhoogste versnelling met de verkiezingsfraude en de fraude is wereldwijd !!

De tijd om je te verdiepen in alle zaken is al lang geleden verstreken, de enige optie die nog over is, je bij de hand laten nemen door mensen die wel de kennis en vertrouwen hebben in een goede uitkomst. (mochten zij het verkeerd zien dan is überhaupt alles verloren)

Die betere wereld, dat zag ik allang aankomen dat die strijd gevoerd moest gaan worden. Mijn website gedachtenvoer (2012) heeft niet voor niets als subtitel; “Create a Better World”

Het allerbeste nieuws, wees niet bang voor het virus.

Het Duitse Hoge Rechtshof sprak zich uit in een zaak van Dr. Stefan Lanka. Kan wetenschappelijk aangetoond worden dat een levend virus bestaat? Het antwoord “Nee”, dus een gevaarlijk virus dat iemand zomaar kan besmetten bestaat niet, een vaccinatie is dus onnodig en zelfs gevaarlijk, een virus kan dus ook niet muteren en er bestaat geen kudde immuniteit, …

… wellicht ontdek je nu een van de grootste complotten uit de gehele geschiedenis met net zovele slachtoffers als de doden van Mao, Stalin en Hitler bij elkaar opgeteld.

Daar moet en zal een einde aan komen. Het goede nieuws, het grootste deel van die strijd heeft reeds plaatsgevonden als een onzichtbare oorlog, wat we nu gaan zien zijn de openbaringen, de arrestaties, …

Die openbaringen zullen schokkend zijn, als daar al wel een woord voor bestaat.

Stel je voor dat er een genezing bestaat voor kanker, en die bestaat al 100 jaar en je denkt weer terug aan de dierbaren die je onnodig verloren hebt, … en wellicht had je die oplossing, die genezing, dat medicijn al in je keukenkastje staan, … ? Onvoorstelbaar !

Iedereen heeft een deel of het hele leven geleefd in de Matrix, een gedachten gevangenis. De bevrijding uit die gevangenis zal de grootste strijd worden, een innerlijke strijd waar de bevrijding de karakter test van je leven zal zijn.

Noot: Mocht je alsnog bedenken wat nader onderzoek te willen doen, er staan inmiddels al meer als 2.500 artikelen op de site.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk