Het Medische Moeras: dé Dokter, een zeldzaamheid als je er een tegenkomt, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #273

update 14-12-2020

Ik neem je even mee in mijn denkwereld over dokters, geneesheren of medicijnmannen? Genezers of gezondheid slopers? Beter worden of moorddadig? Gezegend met de pure wil om mensen ten dienste te staan of protocol uitvoerders voor het geld? Moedige mensen of falende lafaards? Zeker in deze COVID tijden vallen er velen door de mand, maar er vallen tevens pareltjes te ontdekken, je moet echter zelfstandig op zoek want de censuur is in deze groep ook moordend. Jouw zelfstandige zoektocht is vitaal om het verschil te ontdekken in het medische moeras.


01-10-2020 Bestaan dokters eigenlijk wel in de pure betekenis van het woord. Een dokter is een geneesheer. Daarmee vallen al die medicijnmannen voor mij al gelijk door de mand, het onderdrukken van een ziekte met medicijnen is geen geneeskunst, het is als uitstel van betaling, de rekening komt later.

Andere bij de hand nemen is niet alleen lastig maar veelal onmogelijk, de bedreigingen liggen overal op de loer op het moment dat jij even niet gevraagd wordt wat jij er van denkt. De conditionering van de gedachtenwereld is groot en moeilijk te doordringen. Jaren geleden schreef ik dit al in mijn disclaimer:

Of het nu om een behandeling gaat bij je eigen dokter of specialist of zaken die je leest op deze of andere websites. Elke mening of advies dient ter informatie, tot uitbreiding van je eigen kennis zodat je gebaseerd hierop een afgewogen beslissing kan nemen. Vraag dus nooit; “Wat moet ik doen”, maar, “Waar kan ik meer informatie vinden om een afgewogen beslissing te nemen”. Leg ook een beslissing niet in de handen van een dokter. De feiten wijzen uit dat deze beslissing je duur te staan kan komen. Een goede arts kan daartegen ook je leven redden. Zorg dus dat je precies weet uit welk hout iemand gesneden is voor je zijn of haar advies ter harte neemt. Stel vragen, lastige vragen, alsof de arts bij wijze van spreken bij je persoonlijk op sollicitatiegesprek komt! Neem ook nooit advies aan van iemand die er niet gezond uitziet!

Mijn mening over dokters daar zijn al verschillende artikel over geschreven die gemakkelijk te vinden zijn via de interne zoekmachine, nu zijn we aangekomen in het COVID 19 tijdperk.

Na negen maanden sinds de ‘uitbraak’ van Corona / COVID 19 heb ik -EINDELIJK- iemand in de aangetrouwde familie die ik ken die ‘besmet’ is verklaard. Via de aangemaakte familie app vernam ik dat de ‘nieuwe patiënt’ opgenomen was in het ziekenhuis.

Mevrouw had 39.2 graden koorts. Ik zoek op het web; “Wat te doen bij koorts”. Het antwoord; “Uitzieken is het enige advies”. Op zich is dit advies al zwaar knudde, een dikke onvoldoende”

Wat dan wel?

Je immuunsysteem is onvoldoend in staat gebleken om je lichaam in topconditie te houden. Pas je leefstijl aan. Bij jaarlijkse griep, laat je lichaamssystemen meten met bijvoorbeeld de NES scan of andere energetische test, nog beter, raadpleeg een hoog gekwalificeerde arts die een gehele checkup uitvoert. Hieronder een voorbeeld.

Terug naar het COVID ‘besmettingsgeval’

Mevrouw was dus met enkel koorts opgenomen in het ziekenhuis, …. “met koorts opgenomen”, dat was vorig jaar nog een lachertje maar nu vinden we het ineens gewoon, en dan nog niet eens in het ziekenhuis maar gelijk als zwaar verdacht geval, je weet immers maar nooit, opgenomen op de IC de Intensiever Care (verzorging). Na een dag zo vernam ik werd een tweede COVID test afgenomen terwijl de uitslag van de eerste nog niet binnen was. Maar geloof mij, in de statistieken was mevrouw al lang geregisseerd als patiënt. En, iedereen die er mee in contact was gekomen dient tien dagen in quarantaine te gaan. Bij een familielid bleek dit al voor de derde keer het geval te zijn.

Buiten de (financiële) richtlijnen die er uitgezet zijn om de COVID besmettingen ‘levend’ te houden in een seizoen dat de griep nooit voorkomt, ik ga daar geen verslag aan wijden, doe zelf je onderzoek, vindt ik het diep en diep triest dat de medische staf, dokters verpleegkundigen hier aan deel (blijft) nemen. Bedrog van het vertrouwen dat mensen hebben en gewoon dikke leugens in stand houden, … verderfelijk.

Spreek je uit of blijf leven met je geweten dat altijd blijft spreken met de meest vervelende stem in je hoofd.

Een dan de rol van de dokters in de COVID hoax, en nogmaals de verklaring van de betekenis hiervan. de “C” van controle en de “ovid” van schaap. Ik schreef al eerder: “Wordt de schroevendraaier het belangrijkste stukje gereedschap voor de ‘moderne’ dokter”. Je naambordje op de deur verwijderen. Als mensen eenmaal gaan ontdekken is je goede naam en status als sneeuw voor de zon verdwenen en hoe leuk is je huwelijk nog als je vrouw en kinderen mede deze last mogen dragen. En natuurlijk speelt ook bij de dokter het geweten de hoofdrol want je had kunnen weten dat, …

De farmaceutisch industrie je een kunstje geleerd hebben met het medicijnen doktertjes spelen protocol, dikke vergoedingen en vakantie snoepreisjes waarbij de basis van gezondheid de leefstijl, voeding en positieve levenshouding niet ter sprake kwamen in die dikke tienminuten minus acht minuten schrijfwerk ‘gesprekken’. Hoe fout (?)

Ik heb echter evenzovele artikelen over echte dokters die een compliment verdienen maar het vaak alleen op een op een gesprekken vernemen. In de media wordt alles maar dan ook alles wat naar alternatief ruikt zwart gemaakt om de protocollen propaganda machine niet te verstoren.

het nieuwe gezondheidszorg model

En ja doktertjes dan komt er ineens een viroloog (Dr. Stefan Lanka) met de bewering dat levende virussen helemaal niet bestaan en dat dit bovendien wetenschappelijk niet weerlegbaar bleek, bevestigd bovendien door het Duitse Hoge Rechtshof.

Tien jaar geleden was daar nauwelijks iets over te vinden, maar nu kan ik het terug vinden in vele talen en duidelijk uitgelegd in YouTube video’s in vaktaal en voor “het klootjesvolk” in Jip en Janneke taal.

En daar sta je dan als doktertje. Wat moet “ik” doen (?), ik moet de hypotheek ook elke maand betalen, we zien wel hoe dit af gaat Ich hab est nicht gewusst, of kijk maar wat je er van maakt.

Bij mensen met nog verse wonden wordt het een lastig verhaal voor jou en je naaste familie, sommigen zullen je vergeven, omscholing is gewenst want van geneesheer heb je nog geen oerhollandse kaas gegeten.

Zomaar wat gedachten van mij om het systeem van binnenuit te ondermijnen, en dat is dan ook de doelstelling van mijn betoog. 
Maar gelijktijdig ook weer een richtingaanwijzer om mensen slimmer te maken, kennis bij te brengen en hun eigen verantwoording te activeren en daarmee ook een stukje ondermijning van het dokers’vak’.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk