De dag van: Nieuwe Normaal – Ontmenselijking – Mentale Gezondheid – Voedsel Diefstal – Militair Ingrijpen

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #273


In de dag van; “Hoe ziet er de ‘nieuwe normaal’ maatschappij uit, en weet je al wat het plan is?” – “Ontmenselijking door sociale media, lees sociale afstand” – “34% VS voelt zich mentaal gezond” – Voedsel diefstal normaal in de VS om in leven te blijven voor, …” – Twitter; POTUS kan militair ingrijpen”

Bron artikel Mises Institute: No Privacy, No Property: The World in 2030 According to the WEF
Door: Antony P. Mueller

Het World Economic Forum (WEF) is vijftig jaar geleden opgericht. Het heeft de afgelopen decennia steeds meer bekendheid gekregen en is een van de toonaangevende platforms voor futuristisch denken en plannen geworden. Als ontmoetingsplaats van de wereldwijde elite brengt het WEF de leiders in het bedrijfsleven en de politiek samen.

In een promotievideo vat het World Economic Forum de acht voorspellingen samen in de volgende uitspraken:

  1. Mensen zullen niets bezitten. Goederen zijn gratis of moeten van de staat worden geleend.
  2. De Verenigde Staten zullen niet langer de leidende supermacht zijn, maar een handvol landen zal domineren.
  3. Organen worden niet getransplanteerd maar geprint.
  4. De vleesconsumptie wordt tot een minimum beperkt.
  5. Er zullen massale ontheemding van mensen plaatsvinden met miljarden vluchtelingen.
  6. Om de uitstoot van kooldioxide te beperken, wordt een wereldprijs op een exorbitant hoog niveau vastgesteld.
  7. Mensen kunnen zich voorbereiden om naar Mars te gaan en een reis te beginnen om buitenaards leven te vinden.
  8. Westerse waarden zullen tot het breekpunt worden getest.

Noot: Als je ook niet kan wachten op deze “nieuwe normaal” maatschappij, lees dan verder

Bron: the Critic UK: The dehumanising danger of social media
Door: Josephine Bartosch

De pandemie is de natte droom van een technoloog geweest: mensen online dwingen heeft de al onvermijdelijke veranderingen versneld. Sociale distantiëring begon lang vóór de dreiging van besmetting, ergens rond 2005 met de verspreiding van supersnel internet.

Berucht veranderde Facebook in 2014 de site om 72 ‘genderopties’ aan te bieden in plaats van de twee geslachten. Het lijkt erop dat “wie we werkelijk zijn” nu wordt bepaald door hoe iemand ervoor kiest om zich op sociale media te presenteren, wat we “willen” in plaats van wat we zijn.

Het bespotten van de overvloed aan nieuwe seksuele en gender identiteiten als puberale rage is te gemakkelijk; hoe belachelijk ook, er is echt lijden dat op internet geïnformeerde waanideeën onderstreept. Dit zijn niet alleen de groeipijnen van een nieuwe generatie – het zijn ernstige symptomen van een diepgewortelde sociale malaise. Technologie heeft de geest uit het lichaam gerukt; de digitale wereld brengt ons verre van samen, maar breekt ons uit elkaar. lees verder

Bron artikel ZeroHedge: 2020 Takes Toll On Mental Health
Door: TYLER DURDEN

De pandemie en de economische gevolgen hebben enorme gevolgen gehad voor de gezondheid van mensen over de hele wereld. Het verlies van een dierbare, werkloosheid en algemeen isolement hebben allemaal een negatieve invloed gehad op de geestelijke gezondheid van mensen op manieren die we nu pas beginnen te begrijpen. Statista’s Willem Roper meldt dat een nieuw onderzoek een glimp geeft van hoe moeilijk 2020 is geweest voor de geestelijke gezondheid van Amerikanen. (wereldburgers)

In een nieuwe update van een jaarlijkse Gallup-enquête over geestelijke gezondheid in de VS zei slechts 34 procent van de Amerikaanse volwassenen dat ze het gevoel hadden dat hun geestelijke gezondheid in uitstekende staat was toen ze in november werden gevraagd. Dat is een daling van 43 procent in 2019. lees verder

Bron artikel the Organic Prepper: An Ominous Sign: Americans Have Begun STEALING FOOD to Survive
Door: Daisy Luther

Volgens het Amerikaanse ministerie van landbouw zullen naar schatting 54 miljoen Amerikanen dit jaar met honger worstelen, een stijging van 45 procent ten opzichte van 2019. Nu voedselhulp programma’s zoals SNAP en WIC worden verminderd, en andere federale hulp die op het punt staat af te lopen, worden voedselbanken en pantry’s overspoeld, waardoor urenlange wachttijden en rijen die zich uitstrekken tot in de duizenden. (bron)

De winkeldiefstallen zijn aanzienlijk gestegen sinds de pandemie in het voorjaar begon en op hogere niveaus dan tijdens eerdere economische neergangen, blijkt uit interviews met meer dan een dozijn retailers, beveiligingsexperts en politiediensten in het hele land. Maar wat onderscheidend is aan deze trend, zeggen experts, is wat er wordt mee genomen – meer kleine dingen zoals brood, pasta en babyvoeding.

Sommige mensen stelen letterlijk om te overleven, terwijl anderen dingen stelen om hun levensstijl te behouden of om hun goedkope maaltijden op te fleuren. lees verder

  • Twitter

Wist u dat POTUS (de President) de opstandingswet kan gebruiken om de Amerikaanse strijdkrachten in te zetten om een samenzwering aan te pakken, in welke staat dan ook, die resulteert in het ontnemen van grondwettelijk verzekerde rechten, en waar de staat niet in staat is, faalt of weigert genoemde rechten te beschermen?


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk