Het meest bizarre jaar uit mijn leven komt tot een einde, “gelukkig nieuwjaar?” “JA” !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #271


Al tien jaar waarde het spook van “Agenda 2021” door ons hoofd gevolgd jaren later door “Agenda 2030”. Agenda wattes, zullen velen zich afvragen? Nu inmiddels sinds dit jaar beter bekend als de “Great Reset”, en het vriendelijk klinkende “Building Back Better”

Dat vriendelijke klinkende “Building Back Better” betekent “Beter Terugbouwen” maar gaat inhouden dat men de complete economie om zeep gaat helpen, en dat is al een heel eind op scheut. Al onze bezittingen gaat afpakken en dan een slavenstaat via het basisinkomen gaat inrichten. Je kan dan met voorbeeldig gedrag, naar de dictators toe, bonus punten verzamelen en zo extra voordelen in het leven verwerven.

Maar als je zo verbitterd bent dat jij je hele levenswerk ondanks braaf torenhoge belastingen betalen ontnomen ziet worden en daarmee je appeltje voor de dorst en je gaat hierover in revolte dan krijg je strafpunten en als je het te gek maakt huisarrest of naar een heropvoedingskamp.
Ik hoop dat ik je niet meer hoef te vertellen dat dit in China nu gewoon al gaande is via het Sociaal Krediet Systeem gecontroleerd via die hele slimme smartphone die qua naam een hele nare bijsmaak heeft gekregen.

Deze week hebben de sociale media zich bloot gegeven als een openlijke handlanger van de dictatuur. Werden we al jarenlang op 2.0 DDR Stasi wijze in de gaten gehouden op een manier dat men feilloos onze gedachte in kaart kon brengen, nu worden onze gedachten ook gecensureerd.

Nee hoor, daar merk je gelukkig niet veel van, de digitale postbode levert je post niet meer af en wordt aan de kant van de weg in de sloot gegooid als het ware. Dus geen nood, je blijft net zo dom en onwetend als je al was.

Als we geboren worden zijn we allemaal dom
Maar om dat te blijven is pas echt stom

Vele zullen echter met stomheid geslagen worden

—> Mijn uitzicht naar de toekomst is super positief, maar omringt met heel domme mensen is het een test om die positiviteit vast te houden <—

01-01-2020 Het jaar 2020 terugkijkend schreef ik op 1 januari; “Het is de laatste, de allerlaatste mogelijkheid om je wakker te schudden”. In maart sloeg de angst toe en angstige mensen verliezen doorgaans de mogelijkheid om logische te kunnen nadenken,

04-01-2020 + 16.300 bezoekers. Het artikel van Marin Geddes Hoe je voor te bereiden op een wereldwijde zuivering van corruptie? wat het Q verhaal is wat we samen met Mike op zijn forum en mijn site elke dag volgden als enigste twee in Nederland. -Elke dag- Nu is terug kijkend de gehele site voorzien van grijze gaten waar eens de video’s stonden die YouTube censureerde, honderden zijn het er.

15-01-2020 Steden zullen branden als Trump herkozen wordt in 2020

Nu dat hebben we reeds gezien bij de talloze protesten van BLM Black Live Matters maar daar hebben de reguliere media bezoekers niet zoveel van mee gekregen, dat nieuws werd uit beeld houden op de MSM.

21-01-2020 Virusangst: Het CoronaVirus, de oplossing, toen schreven we al dat Bill Gates patenten in bezit had, je had toen dus al kunnen weten dat het een geplande actie betrof. Toen al !!

31-01-2020 Wie stimuleert het IDEE van een epidemie en wat is het doel? Ik schreef toen in schreeuwende hoofdletters, iets wat ik zelden doe; “HET VIRUS VERSPREID ZICH; DIT IS EEN GROTE EPIDEMISCH RAMP; WE BRENGEN EEN NIEUW VACCINE IN PRODUCTIE; IEDEREEN MOET HET NEMEN”. Dat was dus het plan van de NWO om tot de machtsovername te komen.

11-02-2020 Weer een artikel van Martin Gedde; “Waarom #QAnon het grootste verhaal is in de historie van het journalisme“.

12-02-2020 Hoe simpel kan het zijn om actief deel te nemen aan een REVOLUTIE ? Ik was inmiddels verhuist naar Frankrijk, veel werk maar het actie voeren ging door. Volle bak !

19-02-2020 We zaten midden in de PFAS milieu hoax Geen Protest, Nederland vindt het allemaal weer Oké !! NL, het gekookte kikkers land !! Deze PFAS hoax is gewoon al de eerste aanzet tot agenda 2021 het afnemen van bezit, eerst kwamen de boeren, daarna de horeca, kleine ondernemers en daarna mogen de burgers het huizen bezit in gaan leveren.

24-02-2020 Het lijkt lang geleden de naweeën van #Metoo Harvey Weinstein schuldig bevonden aan verkrachting

16-03-2020 + 35.000 bezoekers COVID-19: mogelijk scenario voor de komende 3 weken: ‘The Storm’.

15-03-2020 De beste beluisterde dotcom.radio podcast tot op heden + 33.000 dotcom.radio aflevering 196 van 15 Maart 2020

Op deze datum was de DICTATUUR officieel een feit en begon ik mijn telling op elke pagina: Coup Du Monde en we zitten vandaag op dag #271

23-03-2020 De meeste pagina’s scoren 700 tot 1200 bezoekers. Met ruim 2.300 scoorde deze pagina net iets beter Als je ontdekt voorgelogen te zijn, … Maar wat als dat tientallen jaren lang gebeurde op staatsniveau?

27-03-2020 meer als 5.000 bezoekers: Twijfel jij nog aan de toekomst, … een betere wereld … of ben je een verrader van je eigen droom?

02-04-2020 + 5.500 bezoekers Het konijnenhol, durf jij erin te gaan … ?

11-04-2020 7.100 bezoekers De -Gehele- Wereld gaat op slot tot -Goede Vrijdag- !

12-04-2020 De meeste dotcom.radio uitzendingen zijn weer terug op het normale aantal bezoekers van dit jaar zo’n 1.000 tot 2.000 deze dag in geschiedenis waren het er boven de 4.000 dotcom.radio aflevering 200 van 12-04-2020

15-04-2020 +2900 bezoekers Kinderhandel, pedofilie en marteling zullen de grote issues worden bij de komende onthullingen

30-04-2020 +36.500 bezoekers De Corona Leugens: Nog Nooit In De Geschiedenis, …

11-05-2020 +6.700 bezoekers Zet Rutte voor het blok, Juridische Actie tegen de #Lockdown

30-06-2020 +3.300 bezoekers Dé Grote Onzichtbare Oorlog = Tussen de regels door leren lezen !!

Het is weer vakantietijd de teugels werden gevierd, de restaurants weer open, de horeca en alleen de “Q” pagina’s scoorden nog wat hoger als de gemiddelde pagina’s ook al had ik zoals gebruikelijk elke dag een nieuw artikel over misstanden en ….

12-06-2020 De Grote Reset, het plan achter dit gehele misere. Ik verwachte veel van deze pagina, dat er ontelbare deelacties zouden komen want dit was het grote nieuws (voor de massa) wij wisten al tien jaar geleden van Agenda 2021 en alleen de uitvoeding was een geheim, de uitkomst totaal niet.

10-06-2020 +11.800 bezoekers Corona crisis: Politici verantwoordelijk -HOOGVERRAAD- medicijn stamt uit 1955, onderzoek uit 2005 & uit begin 2020 3 wk. voor de #lockdown Nog steeds SUPER belangrijk, er is dus een geneesmiddel en de vaccinaties mogen nooit op de markt komen voordat ze uitgebreid getest worden (5 jaar of langer normaal gesproken !!)

11-06-2020 +6.700 bezoekers Eèn woord,-èèn- en ik weet hoe ver je in de knoop zit met je gedachten.

12-06-2020 Iedereen liet ons -en daarmee de eigen toekomst- totaal in de steek, wat een deceptie. Angst verlamt mensen blijkt maar weer eens temeer. Tot heden scoorde dit artikel een zielige +19.000 bezoekers Dé Grote Reset na Corona: de glazen bol, of ’n geschiedenisboek? -Rockefeller Files- Hier schets de vijand zelf wat het plan is !!!!!

28-07-2020 + 5.900 bezoekers Een levend virus is nog nooit bewezen wisten wij al in 2009 (‘JIJ’ bent nu medeplichtig)

Opnieuw een artikel dat -ZWAAR- teleur stelt qua deel acties. Het neem de angel uit de angst, COVID testen niet meer nodig, virus bestaat niet in levende vorm is dus niet besmettelijk, vaccinatie overbodig, weg angst, weg lockdowns, weg sociaal afstand houden, weg bedrijfssluitingen, weg avondklok.

Maar nee, de wereld laat zich graag bedonderen, ja jij, en jij, en jij, belachelijk !!

Waarom ik de meeste bezoekers beschuldig van medeplichtigheid?

Met dit jaar eindigend op zo’n 2.2 miljoen pageviews en dan de belangrijkste uitkomsten niet boven de 20.000 bezoekers scoren?

Rechtsuitspraak 2016 Hoge rechtbank Duitsland, wat valt er hierna nog te zeggen?

Helemaal niets !!

En toch blijf ik super positief voor 2021, dat zien ‘we’ (ik) nu gebeuren, de ontmanteling van de Deep State in de VS met … ja die boeman uit de media waardoor ik gelijk wist hoever mensen gehersenspoeld waren door het noemen van de naam “Trump” !!

Maar dit jaar moesten de mensen ERVAREN hoe het voelt om in een dictatuur te leven, hoe oudere mensen in totale eenzaamheid stierven op hoge leeftijd, hoe jonge en ouderen zich het leven benamen in een uitzichtloos bestaan, …. omdat ze niet wisten wat ik wist en mijn medemens ‘onze’ visie niet durfde te delen.

2021 gaan we alles (veel) aan de grote klok hangen, dan komt de spijt dat men dit niet heeft gezien, met opnieuw mensen waar dit zo zwaar gaat wegen dat zelfmoorden niet uitgesloten worden. Het is zo, ik heb mijn best gedaan, ik kan met eer en geweten in de spiegel kijken

We kunnen helpen, bij hen die geholpen willen / kunnen worden, ..

Maar boven alles zal toch het gevoel van euforie gaan zegevieren, het gevoel van de overwinning op duizenden jaren kwaad en verderf op deze wereld. Weet je het nog het moto boven elke pagina; “Create a Better World”

Maar jou hulp is nog steeds vitaal in het luidruchtig ondersteunen van de nieuwe koers, de juiste mensen helpen en niet in de oude STOMME fouten vervallen van eigen belang en diepgewortelde vooroordelen.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk