S.O.S. verlicht de lucht in een wereldwijd protest


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #269


Op 24 december Kerstavond aanstaande vindt er een wereldwijd protest plaats tegen de overheden en NGO’s, die in 2020 gezondheid als een middel zijn gaan misbruiken om menselijkheid en de menselijke natuur te verdelen en te onderdrukken.

Door middel van een SOS lichtsignaal kun je deelnemen waar je ook bent. Doe hier alstublieft aan mee om de impact te maximaliseren. Het maakt niet uit waar je bent op dat moment. Je hoeft niet naar een bepaalde plaats toe om mee te doen aan de demonstratie. 

Gedurende 7 minuten lang geef je een lichtsignaal af via een lichtbron die jou tot de beschikking staat. Dit kan een zaklamp zijn of de verlichting van het huis waarin je woont. Loop je op straat. Prima. Ben je ergens anders, ook goed. Belangrijk is dat je de lichtstraal op een bepaald tijdstip naar de hemel laat schijnen. Voor Nederland (west Europa en Afrika) is dit om 19:00.

Het protest is verdeeld over 3 tijdzones. Het SOS signaal wordt gegeven door 3 korte pulsen van ieder 0,1 seconde, gevolgd door 3 lange pulsen van ieder 0,5 seconde en afgesloten door weer 3 korte pulsen van 0,1 seconde. En dit dan gedurende 7 minuten herhalen. Maar als je het constant flits (zonder SOS signalering) is dat natuurlijk ook prima. Het gaat tenslotte om de zuivere wil vanuit het hart.

Het signaal dat wordt gegeven is verdeeld over 3 tijdzones en zal dus wereldwijd op gelijke tijdstippen 3 x in 24 uur te zien zijn. Kijk in de bijgevoegde tabel naar de tijdzone waarin jij woont en bepaal het tijdstip waarop je het signaal gaat uitzenden. Hieronder staat ook een link naar een tijdzone convertor waarin je een plek kan opzoeken die dicht in jouw buurt ligt.

Australia/Asia/Russia:

West Australia/China – 18:00/6:00 pm (AWST/CST)
Eastern Siberia – 19:00 (YAKT)
Japan/N-S Korea – 19:00 (JST/KST)
East Australia – 21:00/9:00 pm (AEDT)
New Zealand  – 23:00/11:00 pm (NZDT)

Europe/Africa/Middle East:

UK/Iceland/West Africa – 18:00/6:00 pm (GMT)
Central Europe/Africa – 19:00 (CET)
East Europe/Africa – 20:00 (EET)
Russia/Middle East – 21:00 (AST/MSK)
India – 23:30 (IST)

The America’s:

Alaska U.S. – 17:00/5:00 pm (AKST)
West U.S./Canada – 18:00/6:00 pm (PST)
Rocky Mountains U.S. – 19:00/7:00 pm (MST)
Central U.S. – 20:00/8:00 pm (CST)
East U.S./Canada – 21:00/9:00 pm (EST)
Peru/Colombia – 21:00/9:00 pm (COT/PET)
Caribbean – 22:00/10:00 pm (AST)
Brasil/Argentina/Chile – 23:00 (BRT/ART/CLST)

Zie de tijd en datum map

Voor Nederland is het tijdstip dus 19:00

In de bijlage heb ik een plaatje en een pdf document (die ik u later via mail kan versturen indien u een antwoord geeft) met een begeleidende tekst en uitleg bijgevoegd. Ik vraag u om deze te plaatsen op uw webpagina. Het liefst op een prominente plek indien mogelijk en deze tot en met 24 december te laten staan. Mocht u het nodig vinden kunt u uiteraard de tekst aanpassen, als de essentie maar intact blijft. Naast een klein youtubekanaal (waar ik binnenkort van zal verhuizen) beschik ik zelf niet over een webpagina en heb ik geen groot lezersbereik. En van Facebook ben ik al 3 keer afgegooid met deze actie. Dus ik heb uw hulp heel hard nodig om bekendheid voor dit protest te genereren. Het is heel belangrijk om wereldwijd een gelijktijdig signaal af te geven aan de machthebbers die de mensen in toenemend maten aan het onderdrukken zijn.  Ik heb wel een social media pagina geopend speciaal voor deze actie, onderaan de mail staat de link. Alstublieft deel het zoveel mogelijk met iedereen en waar u maar het kunt delen.

Mensen hebben veel actiebereidheid. Maar ook heel veel mensen hebben niet de mogelijkheid om bijvoorbeeld een demonstratie bij te wonen, omdat zij bijvoorbeeld in een rolstoel zitten of anderzijds  beperkt zijn. Op deze manier schenken wij hen een mogelijkheid om iets te doen. En de mensen die het officiële narratief van de onderdrukker niet meer geloven, maar zich alleen voelen, geven we een gevoel van standvastigheid en moed. En ook de mensen die twijfelen, maar (nog) niet op de hoogte zijn van het hoe en waarom van deze actie, zullen wellicht nieuwsgierig geworden op zoek gaan naar het licht. Natuurlijk snap ik dat deze actie ‘slechts’ uit licht bestaat. Maar licht is ook energie. Zie het als iets spiritueels als het moet, of zie het als een nuttige vervanging voor het niet mogen afsteken van vuurwerk tijdens oud en nieuw. Het gevoel van samenhorigheid, wat wereldwijd zal ontstaan, om de ons Universeel gegeven menselijkheid terug te eisen, zal machtig zijn. En vergeet ook niet dat de leiders die zich hebben omringd met duisternis (en de door hun gecorrumpeerde kompanen) wel wereldwijd verenigd zijn via de desbetreffende internationale bedrijven, NGO’s en andere globalistische organisaties zoals de WHO/IMF/WEF. Die vereniging is echter gebaseerd op geld en corruptie en niet op liefde of menselijkheid, zoals zo vaak is gebleken en anno 2020 onomstotelijk vast is komen te staan. Wanneer je de menselijkheid niet opeist zal het een statistisch gegeven worden. Laten wij dus een signaal afgeven die wereldwijd wordt gerepresenteerd. 


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk