De dag van: \/ac. – \/erkiezing fraude – Economie – YouTube censuur


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #269


Enkele korte nieuwsberichten uit de VS die niet of onderbelicht zullen blijven in de verslaggeving van ‘onze’ gekleurde media

ZeroHedge: University Of Pittsburgh Medical Center Won’t Require Staff To Take COVID-19 Vaccine Due To ‘General Uncertainty’

Volgens de medisch directeur infectiepreventie en epidemiologie van de UPMC, dr. Graham Snyder, zijn de redenen meervoudig. Om te beginnen algemene onzekerheid over het vaccin. En hoewel de non-profitorganisatie van $ 21 miljard (die 89.000 mensen in dienst heeft) een verplicht griepvaccinatiebeleid heeft, is het “gebaseerd op tientallen jaren ervaring met het griepvaccin”, aldus Snyder.

Maar er zijn geen vergelijkbare gegevens voor een COVID-19-vaccin, of over de vraag of een mandaat de beste manier is om grote aantallen mensen te laten vaccineren, zei Snyder dinsdag.

Het eerste COVID-19-vaccin, van Pfizer, zal naar verwachting binnenkort goedkeuring krijgen. Een tweede vaccin, van Moderna, zal naar verwachting binnenkort ook goedkeuring krijgen. De distributie van ten minste één vaccin zal naar verwachting deze maand beginnen.

Snyder zei dat UPMC “erg enthousiast is over de voorlopige informatie die we hebben over hoe veilig het vaccin is en hoe het zal werken.”

Toch zei hij dat UPMC zijn eigen beoordeling van de vaccins zal uitvoeren voordat een van zijn werknemers wordt geïnjecteerd.

Noot: Een \/ac. veilig keuren duurt grofweg zo’n 10 jaar …. of langer! – HM


ZeroHedge: Bracing For A Very Painful Year: 38% Of Americans Say That They Will Spend 2021 In “Survival Mode”

Traditioneel keken Amerikanen met enorm optimisme uit naar de jaarwisseling, maar deze keer zijn de dingen heel, heel anders. 2020 bracht ons de COVID-pandemie, het enorme geweld en de burgerlijke onrust in onze grote steden, en de grootste economische neergang sinds de Grote Depressie van de jaren dertig. Helaas verwacht een groot deel van het land meer moeilijkheden in de komende maanden, omdat uit een recent onderzoek bleek dat 38 procent van alle Amerikanen van plan is om 2021 in de ‘overlevingsmodus’ door te brengen …

Van de 3.011 ondervraagde volwassenen zei meer dan 38% dat ze het hele jaar in de ‘overlevingsmodus’ zullen doorbrengen, wat betekent dat ze zich zullen concentreren op de dagelijkse doelen in plaats van op de langetermijndoelen om te proberen zichzelf en hun gezinnen door 2021 te krijgen.

De grootste reden waarom zo velen verwachten in de “overlevingsmodus” te verkeren, zijn de financiële problemen die ze dit jaar hebben meegemaakt. Volgens datzelfde onderzoek zegt maar liefst 68 procent van alle Amerikanen dat ze in 2020 een soort “financiële tegenslag” hebben meegemaakt …


ZeroHedge: YouTube To Delete Content That ‘Undermines’ 2020 US Election Results

YouTube zal beginnen met het verwijderen van alle inhoud die zij als ‘misleidend’ beschouwen door te beweren dat wijdverbreide kiezersfraude of fouten de uitkomst van de Amerikaanse verkiezingen van 2020 hebben veranderd, aldus Bloomberg.

De dochteronderneming van Google zegt dat het video’s zal verwijderen waarin wordt beweerd dat president Trump heeft gewonnen vanwege telfouten of softwareproblemen (ongeacht of ze het bewijs zijn van die gevallen, nemen we aan).

“Gisteren was de deadline voor de veilige haven voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen en genoeg staten hebben hun verkiezingsresultaten gecertificeerd om een verkozen president te bepalen”, aldus YouTube in een verklaring.

Het bedrijf zegt dat het meer dan 8.000 kanalen en ‘duizenden misleidende verkiezing gerelateerde video’s’ heeft beëindigd wegens het schenden van reeds bestaand beleid. Meer dan 77% hiervan werd automatisch verwijderd voordat ze 100 weergaven hadden.

Noot: Algemeen wordt aangenomen dat andere ‘sociale’ media dit beleid gaan volgen en het internet op slot gaat voor vrije meningsuiting zo heb ik vernomen op alternatieve talkshows – HM


Zerohedge: One Third Of US States Have Now Joined Texas SCOTUS Bid To Overturn Election

Missouri voegt zich bij Texas en voert de verkiezingsstrijd voor het Hooggerechtshof

“Als andere staten de grondwet niet volgen en als hun staatswetgever niet verantwoordelijk is voor het toezicht op hun verkiezingen … heeft dat gevolgen voor mijn staat”, zei Ken Paxton, de procureur-generaal van Texas, in een interview met Sean Hannity op dinsdag.

Ken Paxton heeft afgelopen maandag een rechtszaak aangespannen bij het Amerikaanse Hooggerechtshof waarin de verkiezingsprocedures in Georgia, Michigan, Pennsylvania en Wisconsin worden aangevochten.

“Het is onze taak ervoor te zorgen dat de grondwet wordt nageleefd en dat elke stem telt. En in dit geval weet ik niet zeker of elke stem is geteld. Niet op de goede manier, ‘vervolgde Paxton.

Noot: hiermee wordt eindelijk een weg gevonden om de lagere en vertragende federale rechtspraak te passeren en gelijk aan te kloppen bij het Hooggerechtshof de U.S. Supreme Court


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk