Politieke kanker, het gezwel verkeert zich in de meest dodelijk status !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #268


Het volgen van de politiek in Amerika is voor de buitenstaander een onmogelijke opgave en zo blijkt zelfs de experts zich verbazen zich wat voor slangenkuil het is verworden.

Is het wereldwijde politieke circus gebouwd op drijfzand ?

Na de slogan van Trump; “Drain de swamp” komt bij dat moeras droogleggen allebei andere zaken aan het licht, verraderlijk drijfzand en slangenkuilen waar zich vriend gewaande politici al kronkelend proberen te handhaven om een plaatsje te behouden in de Amerikaanse baantjes carrousel.

Al kijkend naar de politieke programma’s vallen ook de “experts” van de ene in de andere verbazing en Co\/id wordt op alle mogelijke en onmogelijke manieren omarmd om het de waarheidsvinders moeilijk te maken hun speurtocht te dwarsbomen.

Nu Rudy Guilianni opgenomen is met “Co\/id dank zij die -o-zo ‘betrouwbare’ PCR test proberen de Democraten alle zaken te vertragen door het gehele politieke systeem plat te leggen in ‘the House’ voor 7 dagen in verband met de Co\/id leugens.

Overal wordt geschermd met federale wetten die weer ondergeschikt zijn aan de constitutie en tijdvertraging is het motto want voor en tegenstanders schermen weer met een deadline van allerlei vaste datums die gehaald moeten worden voor de installatie van de “nieuwe” president. Dat is het ultieme doel om ook in de VS de totalitaire NWO dictatuur te kunnen uitrollen.

De ziekte die dit teweeg brengt noem ik politieke kanker. Een kanker van de gevaarlijkste soort, die zich nu aan het verspreiden is over het gehele politieke lichaam en overal ter wereld.

Overal poppen de gezwellen op in alle leden van de samenleving, niet alleen bepekt tot de (niet zo) Verenigde Staten maar overal ter wereld zien we de ziekte toeslaan.

Links, ook wel de socialistische en satanische gedachte, zien we overal opduiken en is te herkennen aan het de burger van alles onmogelijk maken, de economie verzieken, gezonde mensen opsluiten, onmenselijke sociale afstand regels en de slaafse mondkapjes.

Iedereen, … letterlijk iedereen, … die deze regels bekrachtigd of als rechter en handhaver ten uitvoer brengt, of in de media met zijn monsterlijke propaganda machine aanmoedigt en verdraait is besmet met het socialistische en satanische kankergezwel.

Fanatiek poogt men met alle geweld, fysiek en lichamelijk, de wereld in de door de NWO gewenste richting te pushen.

De vriendelijke klinkende slogan; “Building Back Better” – “Bouw Beter Terug”, wordt al lang gezien voor wat het is. Een betere wereld voor de happy few, de uitverkorenen die in de baantjes carrousel een baantje hopen te verwerven.

Nu de leugens van de nep crisis steeds ongeloofwaardiger worden, nu de GIGA verkiezingsfraude onhoudbaar geworden is door de onverwachte overwinning van Trump die de fraude live zichtbaar maakte, nu moeten de kankercellen in actie te komen om te redden wat er te redden valt.

Niemand, maar dan ook niemand van die politieke kankercellen en dito handhavers kan zich veroorloven toe te zien want de sporen kunnen niet uitgewist worden mochten ze verliezen. Big brother registreert alles, ook het kwaad.

Daarom plegen overal de kankercellen openlijk verraad, nemen politici belachelijke maatregelen waardoor mensen werkeloos worden en bedrijven kopje onder gaan, plegen rechters verraad en gedragen politiegenten zich asociaal en gewelddadig in het openbaar tegen de burgers. Politici proberen het leger burger journalisten in te dammen zoals in Spanje en Frankrijk. In dit laatste land krijg je een boete van 45.000 euro als je een politieagent filmt bij het uitoefenen van zijn ‘taak’.

Blijkbaar krijgt ‘oom’ agent weer het mandaad mee om net als tijdens het begin van de Gilets Jaunes opstand dood en verderf te zaaien.

Hoe anders is dat in de VS waar de politie weet dat de burgers ook bewapend zijn en het er wemelt van de veteranen die beter getraind, gehard en ervaren zijn in het gebruik van die wapens in de praktijk dan ‘oom’ agent zelf.

En wij de burgers, waar staan wij?

We zullen moeten toezien dat dit gebeurd, want om een ziekte te kunnen bestrijden zal men moeten zien waar de zieke cellen zich bevinden.

Dit is de PCR test voor de gehele samenleving, alleen wordt hier een 100 procent doeltreffende analyse gemaakt van de besmetting, wie doet mee en in welke mate. De kankercellen moeten wel, hun toekomst staat op het spel. Ze komen uit alle spelonken van de samenleving tevoorschijn, ze worden als het ware uitgerookt.

Met de kankercel “PCR” test de Politieke Cellen Remover test zal de samenleving exact weten waar we moeten ingrijpen. En ook de foute meelopers, die er ook altijd zijn, stellen hun toekomstige levensgeluk in de weegschaal, big way !! (Bijkomende schade)

En zij onder de bevolking, die al die als complotdenkers werden afgeschilderd, zij weten wat er te gebeuren staat. Ook al worden we getroffen door de grootschaligheid van het wereldwijde kankergezwel, we weten dat dit gebeuren moet. Ook al zal het pijn doen dat er kankercellen zitten in wat voorheen vrienden geacht werden. Ook zal het pijn doen zwaar geprogrammeerde burgers braaf de mauw op te zien stropen voor het experimentele DNA \/ac. En ja, slechts 74 jaar na dato wordt de basis gelegd voor nieuwe Neurenberg rechtszaken waarvan we toen zeiden, dit mag nooit meer gebeuren !!

Het is NU aan het gebeuren.

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk