Is dit wat komt als de polen wisselen?

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #267


Tijd en ruimte zijn gevangen in een illusie van dualiteit. Daarmee leven we in het verleden, het heden en in de toekomst. Bewust in het nu leven is niet weggelegd voor veel mensen. En toch kunnen we niet anders dan in het nu leven! Maar het verschil is bewust in het nu te leven, of onbewust! Wanneer we bewust in het nu leven zijn we volkomen geconcentreerd op wat we doen. Er is geen enkele afleiding. Veel mensen leven onbewust in het nu. Ze doen dingen en denken dikwijls aan iets in het verleden of in de toekomst. Ze zijn niet bewust in het moment!

Is dit wat komt als de polen wisselen?

Door deze illusie nemen we de dualiteit waar. De verschillen die er schijnbaar zijn in deze polaire wereld: goed en kwaad, licht en donker, man en vrouw, zijn metgezellen geworden in onze geest. Onze geest heeft daardoor onvoldoende ruimte om stil te zijn en andere dingen binnen te laten. Daardoor leven we in een matrix!

De wetenschap heeft ervoor gezorgd dat we denken de natuur niet meer nodig te hebben! De grootste fout die we hebben kunnen maken! De wereld heeft ons niet nodig, wij hebben deze wereld nodig!

(Deze fout kan ons de kop kosten omdat we de processen van deze wereld verstoren. Processen waardoor we kunnen leven, vernielen we! Het is niet de CO2 dat de aarde opwarmt. Het is niet de CO2 die de aarde vervuilt. Dat zijn de chemische bedrijven als Monsanto, Bayer en andere chemische giganten. De oliemaatschappijen die de olie leveren om producten te maken die vervuilend zijn. Het is niet raar dat we chemische middelen gebruiken om onze gewassen te besproeien. We doen het zelfde men mensen en dieren, die stoppen we ook vol chemische producten!)

De polen en magnetische velden zijn steeds sneller aan het veranderen en zich aan het verplaatsen. Dit is in de geschiedenis van de aarde al meerdere keren gebeurt. Het is wetenschappelijk niet bekend of dit invloed heeft gehad op de levensvormen die toen leefden. Maar ik sluit niet uit dat dit wel grote invloed heeft gehad op de ontwikkeling van verschillende levensvormen.

Dat kan nu weer gebeuren. Komt er een nieuwe cycli aan die ons bewustzijn kan veranderen?

Zoals de magnetische velden op aarde veranderen, zo gebeurt dat ook op andere planeten. Ook de magnetische velden van alle levende wezens zullen veranderen. Dit wordt een groot evenement voor het leven op aarde. Een verandering waarvan wij niet kunnen bevroeden wat dit bij levende wezens teweeg kan brengen! En hoe zal de aarde veranderen?

Wanneer de tijd schijnt stil te staan, het licht schijnt uit te gaan, de ruimte zichtbaar oneindig is, moet dat invloed hebben op de geest van levende wezens.

Er zal dan verwarring zijn! Zonder magnetisch veld geen kompas. Stuurloos! Elke ervaring wordt nutteloos. Dan bent u werkelijk in het NU.

Verleden en toekomst zijn niet voorhanden. Dualiteit kent u niet meer. Tijd is zinloos en ruimte is niet meer gerelateerd aan tijd.

Dan bent u in uw eigen bewustzijn. Totaal in het nu, ieder voor zich! Dus iedereen zal geconfronteerd worden met zijn eigen bewustzijn, afhankelijk van het opgebouwde Karma.

Iedereen zal zien zoals ze geleefd hebben. Liefde, compassie, haat, afgunst, hebzucht en egoïsme zijn zichtbaar en zullen individueel hun weerslag hebben.

Dit kan enkele dagen duren totdat de polen hun eigen plaats weer hebben gevonden en de magnetische velden weer in kracht toenemen!

Zal dat een aanzet zijn voor de mensheid om te veranderen naar wezens die verantwoording dragen voor elkaar en alles dat leeft op deze aarde?

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk