Na de ijsbreker, dienen WIJ het water open te houden dus, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #266


De gebeurtenissen in de wereld schreeuwen om -ons- actief verzet. De Deep State met zijn leger volgelingen is in paniek en met een ongekende snelheid wordt de Nieuwe Wereld Orde uitgerold. Burger rechten worden met voeten getreden, verplichte Co\/id testen, “vrijwillige Frankenstein \/accinatie” of als tweederangs burgers verder door het leven gaan die niet meer vrij mogen deelnemen aan de maatschappij. Dat is het programma voor de komende weken, daarna, …

Daarna wordt de volledige ‘Agenda 21’ uitgerold met onder andere het zo snel mogelijk streven naar een cashloze maatschappij zodat dissidenten, oproerkraaiers, activisten, burgerjournalisten etc, financieel ‘buitenspel’ gezet kunnen worden.

Trump is die IJsbreker, wereldwijd

We hoeven niemand meer te overtuigen hoe snel dit kan gaan met de uitbraak van de Corona / Vo\/id crisis, die maar geen crisis wilde worden en dat ook nog geen dag geweest is.

  • Voor een epidemie moet je 100% meer doden hebben als normaal !!
  • Voor een pandemie moet je 200% meer doden hebben als normaal !!
  • De griepgolf van 2017 /2018 gaf 100% meer doden te zien en was geen epidemie !!

Als je -OOIT- weer een beetje normaal leven wilt gaan leiden dan zijn er nog luttele weken te gaan. Het net sluit zich nu.

Vergeet alle tegenstellingen en …
ga samenwerken, …
samen in verzet komen.

De \/accinatie ronde zal experimenteel zijn, nooit eerder toegepast op de mensheid.

Het doel. Eugenetica

Ruim 10 jaar geleden heb ik de video Lethal Injection zitten kijken. Dodelijke \/accinaties (The history of vaccination), samen met mijn dochter zodat ik er getuige van was dat ze geen moment haar aandacht kon laten verslappen. Het is namelijk stevige medische kost en droge cijfers. Miljoenen doden kent deze geschiedenis en een van de feiten is nu meer actueel als ooit. De experimenten op wilde paarden om ze  onvruchtbaar te maken. Deze techniek hebben ze feilloos onder de knie. Mannen en vrouwen kunnen wanneer men dat wil, en bij welke volksstammen men dat wil iedereen onvruchtbaar maken.

Terwijl van alles gecensureerd is staat dit gewoon online, waarom?
De illuminatie code, openbaarheid,
we hebben het toch verteld wat we gingen doen.

Dat zullen ze niet doen denk je?

Nog een gelukkig leven verder, stop hier met lezen en vergeet alles wat ik je net heb verteld.

Voor de twijfelaars, kijk even wat verder dan het puntje van de neus, bij voorkeur de neus van Rutte, formaat Pinocchio.

Dit jaar kregen de NWO machthebbers het ook voor elkaar om een paar miljard gezonde mensen streng huisarrest te geven vanwege een paar bejaarde mensen die dood gingen aan de griep of aan de medische behandeling die ze kregen, of … het valse ziekte label.

Nee dit is geen artikel voor “ja maar mensen”, opzouten hier, kruip lekker terug met je hoofd onder de dekens voor ‘bescherming’. Dit is geen artikel om mensen te overtuigen, dit is slechts om de strijders, de activisten te mobiliseren, het laten inzien van het tijdframe.

Iedereen krijgt de keuze.
– Laten vaccineren met een experimenteel \/ac.
– Aantekening in je \/ac. paspoort / app die je maatschappelijk uitsluit

Als een IJSBREKER het meters dikke pakijs heeft gebroken is er een beperkte duur van vrije doorvaart aan andere schepen. Daarna zal het ijs zich weer volledig sluiten.

Verwacht binnen nu en twee weken, maximaal 45 dagen na de verkiezing van 3 november in de VS, een openbaring. Een harde landing van een vliegtuig dat bijna door het landingsgestel heen gaat of gelijk een ijsbreker die door meters dik ijs heen dondert. Hoe en wat precies, geen idee, alle aanwijzingen konden we lezen in de talloze Q posts en in de Executive Orders van Trump. [Executive Order on Imposing Certain Sanctions in the Event of Foreign Interference in a United States Election]

Daarna, eerder, -of NU- dienen wij onze grondrechten terug te pakken. Geen opsluiting / lockdown meer van gezonde mensen voor een nep virus. Geen sociaal afstand houden voor een nep virus. Geen gezondheid schadende mondkapje meer voor een nep virus. Geen gesloten horeca of andere bedrijven. Bedrijven die -kiezen- voor de sociale / socialistische agenda van sluiting afkoop smeergeld mogen van mij hun ondergang tegemoet gaan.

Boa’s, politie, het leger, vaccinatie verpleegkundige, dokters, iedereen die de agenda van de overheid vertegenwoordigd -VERKLAREN- hiermee de dictatuur te dienen en daarmee zijn ze dus dé vijand van het volk.

Ook als zij zich gedwongen voelen in deze rol dient keihard opgetreden te worden.

Stel deze mensen voor de keuze. Of je gaat hiermee door, of je wordt volledig aansprakelijk gesteld voor de kosten die vrije burgers moeten maken om hun grondrechten uit te oefenen.

Geen enkel overheidsorgaan is rechtsgeldig in een dictatuur, dus je handelt op eigen verantwoording. je zal je nergens achter kunnen verschuilen, nergens !!

Politie en dokters hebben een eed afgelegd, …

… de rest hoeft zich ook nergens achter te verschuilen en dienen de wet te kennen. De grondwet, de Neurenberg Code, geen van deze wetten kunnen door welke overheid en onder welk voorwendsel dan ook aangetast worden.

Op persoonlijke titel: “Hierbij verklaar ik, Henk Mutsaers er alles aan te doen om mijn grondrechten te beschermen”.

Wikipedia: Grondrechten, ook wel fundamentele rechten of mensenrechten, zijn fundamentele onaantastbare rechtsnormen die aan burgers persoonlijke vrijheid en een menswaardig bestaan moeten verzekeren en die ingrijpen van met name de overheid moeten beperken. In Nederland zijn deze rechten vastgelegd in de hoogste nationale wet, de Grondwet. Grondrechten zijn publieke rechten die individuele burgers kunnen inroepen tegenover de overheid. In een aantal gevallen kunnen grondrechten ook tussen burgers dan wel private partijen onderling worden ingeroepen, de horizontale werking van grondrechten.

Nu is de tijd aangebroken om kost wat kost het water in beweging te houden achter de ijsbreker, de socialisten die zich solidair hebben verklaard [lees eigen belang] zitten werkelijk in alle lagen van de maatschappij als een verderfelijk kankergezwel. Ik weet dat kanker te genezen is. Zoals kanker altijd verslagen wordt door ‘zuurstof’ zo zal het kwaad ook altijd verslagen worden door het goede. Zo zal het donker worden verslagen door het licht.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk