dotcom.radio aflevering 235 van 06-12-2020


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #265


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 235 Met een zoals gebruikelijk bomvolle uitzending van verkiezingsfraude en de stand van zaken tot mondkapjes waanzin die niet wettelijk onderbouwd is – reacties lezers en veel meer, … luisteren en delen s.v.p. [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

medeplichtig

[Hans] stuurde deze spreuk (auteur onbekend)

“Een schaap is levenslang bang voor de wolf, het was echter de herder die het opgegeten heeft.”

Dagelijks worden we 24/7 bespioneerd
Ons sociaal gedrag bekritiseert
Zelfstandig denken geliquideerd 
En slavengedrag geaccepteerd 
Het is de nuchtere Hollander die beredeneerd
Nee, nee, ik ben niet -geprogrammeerd-

HM
Geduld, – Geloof, – & – Vertrouwen, …

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

Steeds meer aanwijzingen dat het Sociaal Krediet Systeem overal reeds uitgerold wordt: 44,000 School Buses Use “FirstACTS” To Secretly Identify And Track The Behavior of 5 Million Students

[Hans] ‘Neemt men de mens zijn vrijheid af dan houdt hij op mens te zijn.’ – Duitse theoloog Eugen Drewermann

TRUMP– & –Qanon

“Speciale troepen hebben de faciliteit in Frankfurt in beslag genomen en ze hebben de servers”, bij de inval zouden vijf doden gevallen.

Dit bericht verscheen echter Dinsdag waar dit ontkend werd vanuit de Military ???

Uit betrouwbare bron: BREAKING REPORT: The Parent Company of Dominion Received $400 MILLION, less than 1 month before the 2020 Elections… From a Swiss Bank that is 75% owned by the Chinese Government.

x22 report schreder truck komen de stemformulieren “ophalen” terwijl allerlei processen nog lopen, …

Trump tweet over sectie 230 …. Big Tech

Ron Fonteine kreeg een schikkingsvoorstel van het ANP.
“Ik plaats nooit foto’s bij de artikelen want heb geen zin in gelazer met auteursrechten dus hoogst verbaasd. Ze hadden blijkbaar een embedded video op de site gezien en in die video zat blijkbaar een foto van Rutte en legde daarop een copyright claim bij mij neer.” Noot geld daar artikel 230 niet voor dan ?

The Millitary sended this message: The calm before the storm

Trump speech; “We need to overturn the election”

CNN weigerde de gehele speech uit te zenden

Vrijdag x22. mensen worden bedreigt als ze getuigen, verliezen hun baan, moeten verhuizen, ander telefoonnummer, moeten sociale media opzeggen, …

[JokeJoke factsforum] Don’t fight the old, but create a new alternative to make the old obsolete.

[Marij] De volgende content is door de YouTube-community aangemerkt als ongepast of aanstootgevend voor sommige doelgroepen.
Trump At War – Full Movie Documentary

[Marij] The true story of how Congressman Devin Nunes uncovered the operation to bring down the President of the United States.

De film eindigt met de metafoor: Als Trump de ijsbreker is dan heb je daarna een vloot met schepen nodig anders sluit het ijs weer net zo snel, …..

Qniversity

Executive Order on Imposing Certain Sanctions in the Event of Foreign Interference in a United States Election

12 september 2o18 (thx JVD factsforum)

Paragraaf 1. (a) Niet later dan 45 dagen na het einde van een Amerikaanse verkiezing, voert de directeur van de nationale inlichtingendienst, in overleg met de hoofden van andere geschikte uitvoerende afdelingen en agentschappen (agentschappen), een beoordeling uit van alle informatie aangeven dat een buitenlandse regering, of een persoon die optreedt als agent van of namens een buitenlandse regering, heeft gehandeld met de bedoeling of het doel zich bij die verkiezing te mengen. De beoordeling zal, voor zover maximaal vast te stellen, de aard van enige buitenlandse inmenging en alle methoden die worden gebruikt om deze uit te voeren, de betrokken personen en de buitenlandse regering of regeringen die deze hebben geautoriseerd, geleid, gesponsord of gesteund, identificeren. De directeur van de nationale inlichtingendienst bezorgt deze beoordeling en passende ondersteunende informatie aan de president, de staatssecretaris, de minister van Financiën, de minister van Defensie, de procureur-generaal en de minister van binnenlandse veiligheid.

CORONA

[Medusa factsforum] Geen mondkapjes, geen 1.5 meter maar een soort house party in deze Poolse supermarkt, … super !!

[Wim] Woon in de wijk Kloosterveen in Assen. Vanmiddag voor het eerst wezen winkelen sinds de mondkapjesplicht bij de Albert Heyn. Zonder mondkapje uiteraard. Bij de ingang stonden 2 dames van Albert Heyn. Die vroegen mij of ik een mondkapje wou opzetten. Ik zei doe ik niet. Hoef hem niet op op medische gronden en liep gewoon door. Liep in de winkel en klanten spraken mij ook niet aan. Halverwege kwam weer een medewerker van Albert Heyn op me af. Die vroeg me of ik ook een mondkapje had. Ik zei dus weer hoef ik niet op op medische gronden en hij zei ik ga je niet de winkel uitzetten maar waarschuw je toch even als er een Boa  komt krijg je een bekeuring.  Ik zei ik hoop dat er één komt. Ben benieuwd of ik ook een bekeuring krijg. Toen ik klaar was met mijn boodschappen heb ik gewoon afgerekend en kreeg ook geen enkel commentaar meer. Overigens loopt vrijwel iedereen hier met een mondkapje op. Morgen ga ik naar de kwalitaria uiteraard ook zonder mondkapje. Zien wat ze daar zeggen. Luister overigens altijd naar dotcom radio. Prima programma. Houd voor mij de moed er wel in, zeer positief. Ook jouw website berichten lees ik altijd.

Burgerfront Mondkapjes wet in de staatscourant is niet ondertekend en is gelijk aan een reclame foldertjes van een supermarkt – Winkel is geen publieke binnenruimte dus daar gelden de rechten van de mens.

[Geert] Wie profiteert van de crisis in de wereldeconomie?
Er zijn wereldwijd maatregelen genomen ter bestrijding van de corona pandemie, waarvan de verwoestende economische gevolgen steeds meer zichtbaar worden.

Kan de wereldwijde economische vertraging een gestuurde actie zijn?
Wie profiteert daar dan van?
In de volgende uitzending worden de achtergronden
en de profiteurs van de door de Corona veroorzaakte financiële en economische crisis aangetoond.
www.kla.tv/17639

Breitbart: UK Govt to Roll Out ‘Vaccine Stamps’ in Passports by Next Year: Report

Killing The Future: COVID Madness Will Lead To Half A Million Fewer US Births In 2021 | Zero Hedge

Almost One-Third Of Small Businesses In NY, NJ Have Closed ZeroHedge

Trump COVID Advisor Dr. Scott Atlas Resigns From White House ZeroHedge

[Rob] Is ‘corona’ een stralingsziekte? (Transitieweb)

[Rob] Video Amazing Polly papieren zak als mondkapje

Dit mag je allemaal -NIET- als je \/ac. test persoon bent Kla TV

British Army Deployed To Handle “Anti-Vaccine Propaganda” And Protests

D.C. Metro Faces Massive Cuts To Rail, Bus Service; A Third Of All Workers To Be Terminated oorzaak, geen geld meer !!

FORCED COVID TESTING now occurring in Australia.

Waarom zeggen vele presentatoren; “Ik ben helemaal niet anti vaccinatie maar …” Nu IK ben ant1 \/ac. 1.000%”
[Geert] De schandalige slinksheid achter de Corona-vaccintesten Het farmaceutische bedrijf AstraZeneca moet stoppen met het testen van het corona vaccin vanwege ernstige bijwerkingen! Er wordt een “zuivere voorzorgsmaatregel” voorgewend. Daarnaast zijn er testcriteria die vreemd zijn aan de praktijk, om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk bijwerkingen aan het licht komen. www.kla.tv/17659

[Marijan factsforum] Video test locatie of vaccinatie locatie?

Stichting Vaccinvrij heeft twee jaar moeten wachten op antwoorden op WOB-verzoeken om wetenschappelijk (placebo-gecontroleerd) bewijs te leveren. Dat is er dus niet. Voor de meesten hier al bekend, maar ik plaats deze video omdat hij een heel goed onderbouwd én toegankelijk inkijkje biedt in de vaccinatiebusiness. Heel geschikt om anderen mee te informeren.

Soc. Media

GEDACHTENVOER

FvD – Dus ook Eppink? schreef jij op het forum, …

[Medusa factsforum] Wilders: ‘Nederland steunde terroristen en Rutte probeert waarheid onder tapijt te schuiven’

Mies Kloos (nieuwsbrief: Maya kalender – In december 2012 is er een zonnewende tijdperk afgesloten, maar het duurde nog een aantal jaren voordat we werkelijk dat hoogenergetische gebied binnen traden. Dat gebeurde in 2017 – Op 20 december vindt de volgende stap plaats de Kosmische zonnewende”, da breekt hij echt door en bereikt met steeds grote intensiteit de Aarde. Dit proces duurt tot 2024. Wie het volgt er meer over weet? (Schumann frequentie) ?

ZeroHedge: French President Emmanuel Macron has expressed that he’s “very shocked” over what he called the “shameful aggression” of four Paris police officers who beat a black man inside his own business merely for not wearing a mask.

Zomaar een gedachte: Waarom zouden ze op de Radio en TV iets een ‘programma’ noemen? Omdat je geprogrammeerd wordt soms?

[Hans] “Als de Duitsers elkaar trouw blijven, dan werpen zij de duivel uit de hel.” – Otto von Bismarck.

leesbewust startpagina

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten