Media Aansprakelijkheid t.a.v. Informatie Doorgave


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #261


Het is nu 4 December, …. geen enkel bericht ontvangen als reactie op dit onderstaande persbericht. Niet dat ik dit verwacht had maar het zou je aan het denken kunnen zetten, …. wellicht, … misschien, … zijn de media echt corrupt en fake?

– HM

-PERSBERICHT-

Bij deze deel ik U het volgende mede:

In februari 2011 heeft viroloog Dr. Stefan Lanka een beloning van 100.000 euro uitgeloofd voor een ieder die een wetenschappelijke publicatie zou kunnen indienen die niet alleen het bestaan ​​van het mazelen virussen claimt, maar het ook wetenschappelijk kan aantonen.

Dokter Dr. David Bardens heeft geprobeerd het bestaan ​​van het mazelenvirus te bewijzen door zes publicaties in te dienen en verzocht om het overeenkomstige bedrag uit te keren. Hij kon deze eis niet afdwingen.

Dr. Lanka heeft nu aangekondigd dat het proces tegen het mazelenvirus eindelijk is gewonnen: “Het Federale Hof van Justitie (BGH) heeft uitspraak gedaan over het proces tegen het mazelenvirus. De eerste burgerlijke senaat van de BGH bevestigde het vonnis van de hogere regionale rechtbank van Stuttgart (OLG) van 16 februari 2016.

Conclusie: Een virus is dus geen levende entiteit of je nu over mazelen, ebola, de bof of COVID praat, elk wetenschappelijk bewijs ontbreekt.

Wat een virus genoemd wordt zijn giftige stoffen die reeds veilig uitgestoten zijn door een lichaamscel en in eiwitten verpakt zitten, dit noemt men exosomen.

Er kan dus geen besmetting plaatsvinden buiten het lichaam !
Er kan dus geen mutatie plaatsvinden !
Er zijn dus geen vaccinaties nodig om de gezondheid te herstellen !

Er is echter wel een goed functionerend immuunsysteem vereist met dito bouwstoffen als o.a. Vit. C. Vit. D etc. om het lichaam optimaal te laten functioneren.

De voedingsketen is daarbij onvoldoende in staat gebleken ruimschoots te voorzien in deze essentiële bouwstoffen.

Gezien de rechtsuitspraak, die reeds in 2016 is uitgesproken, en de vele alternatieve media die hier over publiceerden in de hele wereld mag aangenomen worden dat deze kennis ook in uw bezit was of had moeten zijn vier jaar na dato.

Alle schade die hierdoor ontstaan is kan mede toegerekend worden aan de rol van de media door dit nieuws niet uit te dragen.

Een schermafbeelding van de verzending van dit bericht zal op internet vertoond worden. Gezien de ernst van de zaak moet het duidelijk zijn hoe de media te werk gaan en hierop reageert.

Een voorpagina hoofdartikel is niet meer nodig, het kwaad is reeds geschied, de schade niet meer terug te draaien, ouderen stierven in eenzaamheid, jongeren beroofden zich van het leven en vele bedrijven hebben de economische aanslag niet overleefd of staan op het punt van omvallen.

Dé straf is jullie knagende geweten, indien aanwezig, en het faillissement van wat heel lang geleden een informatiebron was.

– Henk Mutsaers
Verzonden aan de Telegraaf 02-12-2020
Verzonden aan het AD
Verzonden NRC
Verzonden Brabants Dagblad
Verzonden BN de Stem

Tevens een bericht verstuurd aan het Dagblad van het Noorden. Bij verschillende kranten was het niet mogelijk een screenshot te maken van de verzending, of slechts 750 woorden. Deze heb ik achterwege gelaten.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk