Chemotherapie, gevolgen en verbetering


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #263


Vermoeidheid, psychosociale problemen, tintelende handen en voeten, problemen met geheugen en concentratie. Is dat herkenbaar?

Dit zijn allemaal gevolgen van de destructieve werking van vergiftige chemotherapie. Je kunt deze gevolgen deels voorkomen!

Hoe kunnen we dit voorkomen?

Gezondheidsinstituut Nivel en Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) hebben in een gezamenlijk onderzoek geconcludeerd dat negen van de tien vrouwen die behandeld zijn met chemotherapie voor niet-uitgezaaide borstkanker, daarna gezondheidsproblemen hebben.

De meeste klachten worden volgens de onderzoekers veroorzaakt door de chemotherapie.

Ook waren er veel klachten over een vervroegde overgang, huidproblemen en haaruitval. Deze symptomen komen dikwijls voor na behandeling met chemo!

Waar worden deze klachten door veroorzaakt?

Waarschijnlijk heb je gehoord dat chemotherapie niet alleen kankercellen aanvalt, maar ook gezonde cellen en het immuunsysteem. Chemo therapie maakt geen onderscheid!

Weinig mensen weten dat chemo ook je hersenen flink kan aantasten. De schadelijke stoffen gaan namelijk door de bloed-hersenbarrière.                                                                              

( Baby’s hebben nog geen bloed-hersenbarrière. Hierdoor is het zeer gevaarlijk baby’s te vaccineren omdat er metalen als kwik en aluminiumzouten in vaccins worden gebruikt. deze metalen kunnen in de hersenen komen en daar schade aanrichten.)                                                              

Maar hier kunt u over lezen in andere artikelen die ik schrijf!

Dit noemt men letterlijk ‘chemobrein’. Hierdoor heeft het zo’n grote invloed op het cognitief functioneren zoals vergeetachtigheid en een gebrekkige concentratie. Maar ook de hormoonhuishouding wordt aangetast!

Vaak worden deze bijwerkingen helemaal niet vertelt door de behandelend arts, terwijl dit wel zou moeten om een juiste keus te kunnen maken!

De tumor is een gevolg van kanker.

Wanneer je kiest voor een kankerbehandeling is het ook goed om te kijken naar de oorzaak van de kanker. Ik heb al eerder geschreven over kanker en andere therapieën.

Bij het wegsnijden van de tumor komt in veel gevallen er een andere tumor weer terug.

De tumor is dus niet de oorzakelijke kanker. De tumor is een inkapseling van een aantal kankercellen. Dit inkapselen doet het lichaam om erger te voorkomen, zodat deze kankercellen zich niet overal in het lichaam kunnen nestelen.

Wanneer een tumor wordt verwijderd kan het zijn dat een zeer klein gedeelte achter blijft.

Ook door een biopsie of het verwijderen van een tumor kunnen kankercellen in de bloedbaan komen en zich verspreiden in het lichaam.                       

Hierdoor wordt het veiligheid systeem van het lichaam: de inkapseling van kankercellen, teniet gedaan, met alle risico’s die daarbij komen!  

Om echt te genezen van kanker dien je niet de symptomen te bestrijden maar de oorzaak hiervan.

Otto Warburg ontdekte al in 1925 het mechanisme achter kanker en kreeg er in 1931 de Nobelprijs voor. Warburg ontdekte dat kanker anaeroob is en dat 60% zuurstoftekort op celniveau leidt tot kankercellen.

Hij ontdekte ook dat kankercellen zich net als gewone cellen voeden met glucose in het bloed, maar dat ze deze glucose d.m.v. melkzuurfermentatie (een anaeroob gisting proces) omzetten in energie. Dit proces vraagt zeer veel energie! Deze energie wordt onttrokken aan het lichaam, waardoor het lichaam nog meer verzwakt wordt.

Het is dus de overlevingsstrijd van een cel die langzaam verstikt is geraakt en primitief wordt in een laatste overlevingsstrijd.  Er wordt door de cel een keuze gemaakt. Of de cel gaat dood en wordt afgevoerd, of de cel wil overleven en gaat terug naar een gistingsproces!                                                              

Het is niet alleen zuurstofgebrek die oorzaak is!                                                

Door eetgewoonten, gebrek aan goede voedingstoffen, farmaceutische medicatie, vaccinaties, andere chemische vervuiling zoals bespoten groenten en fruit, de vervuiling van drinkwater kunnen cellen zich niet goed meer ontdoen van vervuiling! Daarom worden ze gedwongen het laatste redmiddel te ondernemen, namelijk over te gaan tot gisting.                                                                              

Een voorstadium van gisting is de vorming van schimmels.              

Candida Albicans is een schimmel waar erg veel mensen last van hebben. Deze schimmel leeft normaal op de huid en wordt door het immuunsysteem onder controle gehouden. Candida Albicans kan ook seksueel overdraagbaar zijn!                                                                                        

Heeft het lichaam niet voldoende weerstand, dan kan Candida zich in het lichaam begeven en organen aantasten!

(Zelf denk ik dat vaccinaties het immuunsysteem aantasten waardoor velen ziekten kans krijgen zich in de huidige mens te manifesteren.)

Om tot genezing te komen moeten meer zuurstof en minder suiker tot ons nemen! Suiker is voeding voor gisting, en dus voor kankercellen!

In andere artikelen beschrijf ik wat u kunt doen om gezonder te leven en wat u kunt innemen om een betere gezondheid te krijgen!

U kunt er met de u behandelende arts over spreken en wijzen op de artikelen die ik schrijf.

Want artsen willen u graag helpen met uw genezing, maar hebben een andere opleiding waardoor ze andere oplossingen denken te hebben!  

Denk ook aan onverwerkte emoties, toxines, veel stress, slechte nachtrust, slechte voeding, vuile lucht en giftige chemische stoffen. Al deze elementen kunnen medewerken aan het krijgen van ziekten!                                                            

( Vind je het raar dat er al vele jaren mensen behandeld worden met chemische medicatie. Dat doen we toch ook met groenten en fruit, de grond, het grondwater en het gebruik van chemische middelen in het huishouden! Hiermee vervuilen we de wereld al vele jaren! Wij maken en gebruiken deze ziekmakende chemische stoffen, dus kunnen we dit ook veranderen! )

Wat kun je het beste preventief en curatief doen?

Voorkomen is beter dan genezen! Laat dit gezegde voor u niet te laat komen. Doe er nu iets aan!

Hoewel er veel manieren zijn om kanker op een natuurlijke manier te bestrijden (lees de artikelen die ik hierover schrijf) weet ik dat er nog steeds heel veel mensen kiezen voor chemotherapie omdat dit aangeboden wordt en artsen en specialisten door hun beperkte opleiding geen andere mogelijkheden hebben. (te weinig met succes).

Mocht jij of iemand die je kent met chemo gaan beginnen, wil ik je nog wel een waardevolle tip meegeven!

Ga 3 dagen vasten vlak voordat je met de chemo begint!                                                  

Het enige dat je neemt is twee maal per dag een halve fijn geraspte  biologische citroen met schil. Hierdoor meng je een theelepel natriumbicarbonaat. Je wacht tot het schuimen voorbij is, doet er 30 ml. lauw water bij, en neemt hier af en toe een slok van.                                                        

Dit helpt je deels te beschermen tegen de giftige chemotherapie!  Drink over de dag verdeeld ongeveer 2 liter gezuiverd lauw water.   Dit kunt u ook na de chemokuur doen!

Het is zelfs aan te bevelen dit eens per week te nemen om het lichaam te zuiveren. Citroenen met schil, gemengd met natrium bicarbonaat werk niet alleen zuiverend, maar werk ook als chemo, zonder de nare gevolgen en kan het lichaam vrijhouden van kankercellen!                                  

Al eerder schreef ik over onverwerkte emoties.                                                                  

Hier kom ik even op terug!

Onverwerkte emoties verlaten je geest en je lichaam niet! Ze worden opgeslagen in je lichaam omdat je ze geestelijk niet hebt verwerkt!                                    

Emoties zijn in de meeste gevallen de beginoorzaak van ziekten!                                            

Ze zullen ook aangeven welke emotie het is door dat orgaan aan te tasten dat bij die emotie hoort!                          

Een klein voorbeeld is “heb je iets op je lever ”of “je mag je gal wel eens spuwen” of “ik krijg geen lucht “. Hier zijn iets willen zeggen, maar dat niet durven ( de lever ), boosheid, of woede ( de gal ), of in een te beperkte emotionele ruimte leven ( de longen ),de beginoorzaak van ziekten die zich in een orgaan kunnen manifesteren!

De juiste levenshouding, goede voeding, zonder angst leven en je een vrij mens voelen zijn allerbelangrijkst voor een goede gezondheid!   


© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk