Mondkapjes brief winkeliers.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde dag #262


Deze maand december zijn in Nederland ook de mondkapje ‘verplicht” geworden om in openbare ruimtes te dragen waaronder winkels. Vindt je het lastig / moeilijk om je winkelier op de hoogte te stellen van jouw gedachten hierover. P.A. Triot een vaste leverancier van dotcom.radio bijdragen schreef onderstaande brief. Print de pagina of vraag een mailadres van de winkelier om hem of haar hiermee op de hoogte te stellen

Beste Winkelier / Leverancier

In de afgelopen jaren hebben wij, ondanks dat bestellen via internet makkelijk is en grote ketens vaak voordeliger zijn, bewust gekozen ons budget te besteden bij lokale kleine ondernemers. Wij vinden dat dit een straatbeeld en sociale omgeving oplevert dat wij prettig vinden. Als wij zonder masker bij u kunnen winkelen, laat het ons weten. Dan is deze brief niet voor u. Wel even melden graag. Geen reactie betekent masker plicht.

Wij denken inmiddels anders sinds de corona waanzin heeft toegeslagen. Wij gaan nu niet discussie aan over Sars-Cov-02 of het bestaan van virussen. Wij geven u wel onze stellige overtuiging en reden waarom wij u nu aanschrijven. Op basis van wetenschappelijk bewijs (peer reviewed onderzoek) vinden wij dat Sars-Cov-02 een mens gemaakte ziekmaker is, vermeend meer fellijn dan griep voor ouderen en mensen met onderliggende problematiek met vergelijkbaar aantal doden als de jaarlijkse griep (vermeend correlatie met 5G). De overheid geeft geen openheid en verklaart beweegredenen tot staatsgeheim. Elke dode is vreselijk voor betrokkenen. De dood is onderdeel van het leven. Elke dag dat iemand zijn bed uitstapt neemt die persoon risico.

Officiële cijfers tonen aan dat het aantal vermeende Corona doden in lijn ligt met dat van een griepseizoen. Het aantal griepdoden (gemiddeld 6.000 per jaar in de afgelopen jaren) is bijna uit de statistieken verdwenen. Covid-19 komt ervoor terug. Is Sars-Cov-02 (Covid19) remedie voor griep die lijkt verdwenen? Het aantal doden a.g.v. kanker, diabetes, hart- en vaatziekten (o.a. a.g.v. toegestaan vergif van globalistische producenten in veel voedingsmiddelen) is vele malen hoger als ook het aantal babies, kinderen en jonge mensen dat jaarlijk wereldwijd verdwijnt (miljoenen per jaar). Niets rechtvaardigt de Corona-maatregelen.

Op 1 december brengt de regering een illegale wet in werking, het dragen van een onmenselijk, onderwerpend en ongezond slavenmasker. De Wet mag door Nederlandse rechters, in tegenstelling tot Duitse, niet aan de Grondwet getoetst worden. Wel kan getoetst worden aan de Europese Verklaring van de Rechten van de Mens en de Nürnberg Wetten van 1946. Dat de Wet hiermee strijdig is heeft de regering maling aan. Zij lachen zich rot want de slapende bevolking werkt “vrijwillig” mee aan hun eigen ondergang en economische destructie. Als ook iedereen die willens en wetens meewerkt aan deze satanische wandaden. U weet het na deze notificatie van aansprakelijkheid waarvan wij bewijs van verzending bewaren. Wees verstandig en doe eigen onderzoek.

Op deze website kunt u zien wat u (andere bedrijven vrijwillig al eerder) uzelf, uw medewerkers en klanten aandoet: https://mondkapjeseffecten.nl/. U verschuilt zich achter uw corrupte bedrijfsvereniging en regering die zich verschuilt achter de ondemocratisch geplaatste psychopaten van o.a. WHO en WEF. Zij zijn de trekpoppen van de werkelijke in de schaduw opererende machtshebbers in de wereld (IHS). 

Wij worden door u gedwongen om onze lichamelijke en geestelijke gezondheid zwaar te schaden. Eerst de onnodige doodsangst, nu een denigrerende luier als slavenmasker, straks de gifspuit. Derhalve zullen wij winkeliers die meedoen aan de uitrol van de illegale wetgeving onmiddellijk boycotten. Leveranciers die dit vrijwillig al eerder deden zelfs levenslang. Wij bestellen vanaf heden via internet bij leveranciers die niet in het straatbeeld aanwezig zijn. Het straatbeeld zal veranderen. 

Door mee te doen aan de onwettige maatregelen van deze corrupte regering zet u uw eigen overlevingskansen als (kleine) ondernemer op het spel. Waarom? Door de draagplicht van de masker heeft u al kans op 35%-50% minder winkelbezoek omdat veel mensen die rotdingen, bepaalde versies gepatenteerd door een Rothschild, niet willen dragen. Avondklok en/of horeca-vergelijkbare maatregelen beperken uw openingstijden. In andere landen mogen alleen essentiële goederen verkocht worden. Gaan bedrijven daaraan niet kapot is de oorzaak wellicht het gevolg van een erge ziekte: blind vertrouwen in uw overheid die velen hun veiligheid, gezondheid en nu voortbestaan hebben toevertrouwd.

Veelal onwetend  (gehouden) en slaafs volgen van een onbetrouwbaar gebleken overheid die zich tegen de burgers heeft gekeerd met als machtswapen de bruikbare idioten van leger, politie en straks met knuppel (en pistoolwens) uitgeruste BOA’s. Wij hebben veelal al getracht het gesprek aan te gaan met leveranciers. U(w medewerkers) wilde daar in meeste gevallen niets van weten: “wij voeren slechts orders uit…”! Zoek die uitspraak eens op in de Nürnberg 1946 oorlogstribunalen.

U heeft zich niet verzet, niet verenigd, niet gevochten (b.v. ondernemerstoolkit burgerfront.nl) tegen de mogelijke teloorgang van uw bedrijf. U dwingt ons tot gezondheidsschade en werkt mee aan de uitrol van een fascistich bewind. Uw regering werkt al lang niet meer voor ons burgers en voert agenda’s van in schaduwen opererenden, niet democratisch door ONS, het volk, gekozen entiteiten uit.

Hoe graag wij u voortgaand zouden willen blijvend steunen met ons omzet bij uw bedrijf, wij doen niet mee aan de grootste complottheorie in de geschiedenis van de mensheid. Het is uiteraard uw (vrije?) keuze als ondernemer de regels van uw winkel te bepalen, mits deze legaal  zijn. Onze vrije legale keuze is u dan niet meer te steunen. En wie weet betekent het weigeren van artikelen die tot eerste levensbehoeften behoren een strafbaar feit. Verdedig u tegen deze waanzin!

Wij wensen u geluk, sterkte, wijsheid, licht en liefde.

Met vriendelijke groet

P.A. Triot

Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk